Hala sevgilim olmadı hayal ettiğim gibi birini göremiyorum güzel de bir kızım neden kısmetim böyle kapalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Kısmet işleri bu ya bende 26 yaşındayım normalin biraz üstündeyim tip olarak mavi gözlüyüm boyum 170 bakımlıyım ama benimde sevgilim olmadı ( aslında oldu ama 3 hafta sonra ayrıldım niyeti yatmaktı onu saymıyorum ) yani bilmiyorum artık saldım akışına bıraktım şans nasip işi
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kim bilir kiminle nerede ne zaman karşılarsın vakti saati zamanımı var kendni rahat bırakmalısın kafanı kurcalamamalısın kendiliğinden bir gün birgünde doğru zamanda doğru yerde doğru kişi olursa çok güzel olur mutlu olursun aksi takdirde mutsuzda olabilirisn kendni rahat bırakırsan, sade düşünürsen o zmanı görürsün fark edersin kafana takarsan şartlanırsın olur olmaz birisine olması gerektiği zmanda olmayacak şeyler olur belkide böyle çok iyisindir.
00 Yorumla
- 1 yıl
Ah. Canim.. Ah. Canim. Yuregimi. dagladin... Gulumsettin.. beni bu ne. tatli Saf ve temiz. Kalben yapilmis bir sikayet? Sen daha cocuksun inshallah tum dualarimiz senile bu yata olup bu dertle uzulmen beni Gulumsetti. Bu. ne guzel tatli sikayet dedirttin bana inshallah. Gonlune gore bikini bulacaksin.. bulunca cok sev Onu Olur mu? Tum guzel gunler.. senin gibi Sevimli bir kizla olsun inshallah.. Kendine iyi bak.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Sanmıyorum bulacağımı
- 12 ay
Ah. Uzak olmasaydim seni alirdim
- 11 ay
Ah Canim simdi cok uzuldum. boş ver Yasin genc. Inshallah gonlune gore bulursun. Seni seven. bir erkegi. Ve Eminim. seni Alan erkek. dunyanin en mutlu erkegi olacaktir
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ben 43 yaşındayım bu yaşıma kadar Ne birisini sevdim ne de birisi beni sevdi Ne sevmeyi bildim ne de sevilmeyi bildim... Sen daha 25 bile olmamışsın gelmişsin buraya kısmetim kapalı mı diyorsun xiktirrr git...
09 Yorumla- Soran1 yıl
Millet 17 yaşında buluyor herkes ben hariç
- Cevap sahibi1 yıl
Boş ver milleti sen. Kendine bak okulun var mı senin
- Soran1 yıl
Milleti boşveriyorsak muhatap da olmayalım o zaman
- Cevap sahibi1 yıl
Ol diye başına silah dayayan mi var yavrum senin. Olma. Kendisi olamayan, ona buna bakarak yolunu bulmaya çalışan bir omurgasız olarak ömrünü tamamlama tercihini elinden alan mi var senin?
- Soran1 yıl
Kalp kırıklığını nasıl atacam peki
- Cevap sahibi1 yıl
Onun cevabını bulursam sana söyleyeceğim.
Çünkü bu yaşıma şunu öğrendim ben;
"Hayatta iki şeyin çaresi yok; ölüm ve kırgınlık"... - Cevap sahibi1 yıl
Sen kime kırıldın
- Soran1 yıl
boş ver uzun hikaye
- Cevap sahibi1 yıl
Sen bilirsin yavrum
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
1 yıl
Ah tatlım, aşkın saati yok ki! Benim de hep başıma gelir, bir bakmışsın biriyle göz göze gelmişsin, sonra bir bakmışsın kendini sevgi dolu bir dizi bölümünde gibi hissediyorsun. 😅 Ama şaka bir yana, çoğu zaman hayatımızın aşkı en beklenmedik anda karşımıza çıkar. Belki de şu an kendini ve ne istediğini daha iyi anlama zamanıdır. Kendini keşfet, hedeflerine odaklan ve en önemlisi kendini sevmeyi ihmal etme. Hayatının aşkı sana ulaşmak için doğru zamanı bekliyor olabilir. Sabırlı ol ve güzelliklerin hayatına akmasına izin ver. 💖 Aşk aceleye gelmez!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
87Cevap
u
1 yılYaşın daha genç karşılaşırsın elbet. Aşk beklenmedik anda çıkar karşımıza.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Evet kapalı. Bir hocaya üfüttür düzelir.
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Yaşın küçük daha, bu yaşta bir sürü ilişki yaşayıp olumsuz tecrübe dolmaktan hiç olmaması daha iyi. Umudunu yitirme , sosyalleşme, illa ki bulursun birini
32 Yorumla- Soran1 yıl
16 17 yaşında kuzenlerim buldu
- Cevap sahibi1 yıl
Sanki geleceği olacağı kesin, kendini boşuna yorup kıyaslıyorsun. Soruma cevap verir misin?
Döner mi sizce? ↗
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Yok canım sorun sende değil. Bu devirde aşk'ı çoklu istiyorlar bir kişi yetmiyor millete aynı anda bir kaç kişi istiyorlar o yüzden sende bunu hissedip aşık olamıyorsun güvenemiyorsun soğuyorsun
30 Yorumla- 1 yıl
Bende 24 yaşındayım ama benimde hayatıma kimse girmedi bende senin gibi bazen umutsuzluğa kapılıyorum. Artık sosyal medyada yasitlarimin paylaşımlarını da görüyorum sevgilisi olanlar evlenme teklifi alanlar hatta evlenip çocuğu olanlar bile var. Ben bunları gördükçe galiba ben ölene kadar bekar kalacağım diyorum. Belki zamanı geldiğinde çıkar bizimde karşımıza biri.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Yaşın çok mu büyük ki yani canım benim çok da acele etme bir sürü seni ve hayatını olumsuz etkileyebilecek seni aşağı çekebilecek insanları hayatına alacağına bir olsun pir olsun bunu kısmetin kapalı olarak görme yani yaşın daha çok genç
00 Yorumla- 1 yıl
Evde turşunuz kurulana kadar bekleyin hanımefendi. Güzellik her zaman iş yapmıyor ve hayal ettiğiniz o kişi hiç olmayacak belkide siz onu hayalinizdeki gibi geliştireceksinizdir
00 Yorumla - 1 yıl
Sana hiç gerçekten değer veren biri olmadı mı? Gerçekten senin için kararlı şekilde sana talip olan.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Yok herkes en yakışıklı erkekler bile güzelsin der ama olmadı
- 1 yıl
Kismetin kapalı falan değil. Hoşlandığın birileri illaki olacaktır. Çevrene bak, iş yerine, sosyal ortamlar.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Yok çok bakıyorum
- 1 yıl
İllako denk gelir
- Soran1 yıl
Denk gelmiyor
- Soran1 yıl
Bir gördüğümü bir daha göremiyorum ki
Ben 27 yim ama hala bulamadım bazen yeterli şansa sahip olmak lazım çünkü 20lerinde bulup çocuk sahibi olanlar bile var
07 Yorumla- Soran1 yıl
Benim kuzenlerim 16 17 yaşında buldular
- Soran1 yıl
Evet bir ben kaldım
- Soran1 yıl
Marifet aşık olabilmek yoksa sevgilinin neyi var 2 saniyede bulurum
- Soran1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
kemal sualın filmindeki gibi git bir hocaya üflesin gaffur gibi adamda seni kucaklayıp götürsün
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bende 24 bende guzelim bende de yok. Yasitlarim ve dahi kucuklerimin hepsi ya evli ya sevgili ya nisanlisi var. Napalim be kardes dua edek de bari bu yastan sonra gelecek duzgun biri olsun ugrasmayak
11 Yorumla- Soran1 yıl
Bende de aynı şekil
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizliden çık burada en az 50 tane bulursun:))) ama...
04 Yorumla- Soran1 yıl
Ya etkilenemiyorum begenemiyorum yoksa etraf full erkek milyonda 1 etkilendiğim oluyor
- Soran1 yıl
Evet o gün beğendiğim kodu amacı farklıydı
- Soran1 yıl
Oldu
- 1 yıl
Demekki karşılaşacağın ortamlarda bulunmuyorsun ve erkeklerle konuşmuyorsun.
01 Yorumla- Soran1 yıl
İlgimi çeken bir erkek yok
- 1 yıl
Ben 28e giricem hala tik yok nabicaz keke boyle sorular uzuyor beni sormayin soyle seyler. En azindan 28 alti yazmazsa guzel olur 🤪
00 Yorumla - 1 yıl
Her hayatının aşkı sevgilin olmuyor birincisi her sevgilin hayatının aşkı olmuyor bu da ikincisi Beklentiyi düşük tut bir de öyle dene 😂😂
00 Yorumla - 1 yıl
Çok boş işler 😊 Hayatının anlamını bir erkekte araman kadar büyük saçmalık yok.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Aslında kalp kırıklığını onaramıyorum
- 1 yıl
Kabullen ve olumlu açıdan bak etrafa
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Egonu indir mq o yüzdendir sap oluşun. Kimse egolu popolar sevmez. Değer vermez... ne desekte 30 yaşına gelinceye kadar egonuz boyunuzun 3-4 katı dolşaıyorsunuz... evde kalınca da manyak olup kediye köpeğe kaldırım taşına sarıyorsunuz...
00 Yorumla - 1 yıl
aynı durumdayım 23 yaşıma geldim kız eline dahi dokunmadım ama sabretmeye devam ediyorum önemli olan doğru kişiyi bulabilmek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Küçük hanım daha 24 yaşındasınız bence bu zaman için normal. Eskiden olsa anlaşılır. Bir geç kalmışlık yok bence
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bazen bir ilişkinin olmaması inan daha hayırlıdır sen bilemezsin Allah bilir o yüzden umutsuzluğa kapılma zamanı vardır. Hiç ilişkinin olmaması kötü bir ilişkinin olmasından bin kat iyidir.
012 Yorumla- Soran1 yıl
Bu yasadigim nasil bir imtihan kalp kırıklığını asamıyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Daha öncesinde hiç sevgilinizin olmaması gerçekten iyi bir şey bir çok insan geçmiş ilişkilerini unutmakta zorlanıyor biri de benim o yüzden olumlu yönünden bakmakta fayda var.
- Soran1 yıl
Eee geçmiş ilişkim olsaydı bundan iyiydi kalp kırıklığı yaşanmamışlıklar daha kötü keşke yaşanmışlıklar olsaydı
- Cevap sahibi1 yıl
Duanızı düzgün edin. 😊 Kalp kırıklığı kadar zor bir şey yok yaşamadığınız için basit sanıyorsunuz.
- Soran1 yıl
Kalp kırıklığı çok kötü aynı yerden üst üste vurulmak sevmekten vazgeçtim artık yine sevmek istiyorum
- Soran1 yıl
Ya milyonda bir birini seviyorum bssima gelenlere bak
- 1 yıl
Doğru söylüyor kalp kırıklığı daha zor bir şey. Bu hanımefendi de ben de aynı konudan muzdaribiz, sen daha bir şey görmediğin için sana çok dertmiş, yükmüş gibi geliyor ama inan gerçekten düşündüğün kadar zor değil. Sadece çerçeveni değiştirmeye çalış.
- Cevap sahibi1 yıl
@degersizuye Bazı şeyler de insanın gözünü açıyor tecrübe oluyor misal şu ilişki için yanaşan kim varsa anında reddediyorum bazen de insan sadece kendini gerçeklestirmek kendi kendine yeten bir birey olmak istiyor. Doğru ilişki de bu şekilde olur zaten sen sevgilim olsun sevileyim diye muhtaç enerjisinde olursan hayat karşına sen akıllanana kada
- Cevap sahibi1 yıl
Sen akıllanan kadar doğru insanı çıkartmaz.
- 1 yıl
Çok doğru bir tespit, bu kadar doğru yazanını görmedim beğendim hatta +1 yani. Sizinle aynı bakış açısındayım. Teşekkür ederim.
- Cevap sahibi1 yıl
@degersizuye Rica ederim 🙏🏻 Hayatta mutluluklar size o zaman
- 1 yıl
Amin size de İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Olabilir. Tercih meselesidir. Acele edip hata yapacağına, sabırlı ol muradına er.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ne muradı ya
- 1 yıl
Ya yanlış yerde arıyorsun ya da kriterlerin çok fazla
05 Yorumla- Soran1 yıl
Aslında kriterlerim çok fazla değildi aşık olduğum çocuğu düşününce çirkindi
- Soran1 yıl
İstek atayım şans da göstereyim aşırı cirkindi
- 1 yıl
O niye sevmedi seni var mı gerekçesi
- 1 yıl
tamam at
- Soran1 yıl
Bilmiyorum
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Aynı anda hem kaslı hem uzun boylu hem yakışıklı hem zengin hem de yüksek statülü erkek istemezseniz daha gerçekçi beklentileriniz olursa siz de yaşıtınız bir beyefendiyle çok mutlu olabilirsiniz.
10 Yorumla Nasip her şey belki de ömür boyu karşılaşamayacaksın. Bu çok denemekten geçmiyor ki.
00 Yorumla- 1 yıl
Umutsuz olma bence ki benimkide kapalı maalesef jgjk
00 Yorumla - 1 yıl
Hayatınızın aşkının özelliği ney ki bulamadın 😃
00 Yorumla - 1 yıl
Her şeyin bir nasip saati vardır üzme kendini Allaha dua et ve inan sadece.
00 Yorumla Tamam sen hayal ettiğin birini bulamıyorsun ama belki de sen birilerinin hayal ettiği gibi değilsin
00 Yorumla- 1 yıl
ben 38 geldım ben karsılasmadım öyle kolay degil bu işler
00 Yorumla - 1 yıl
Iliskisi olanlar da hayatinin askini bulmus olmuyolar zaten.. O yuzden uzulme 😅
03 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederim, bende begendim 😇🫠
- 1 yıl
Karşılaşsanda yürütememe ihtimalin var, üzülme yani olur zamanı gelince
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben karşılaştımda noldu araya engeller girdi :) hayır bu da bi sınav dua et bol bol
00 YorumlaZamanı gelince sende kavuşursun. mükemmeli daha gelmedi bekle onu :)
00 Yorumla- 1 yıl
Hepimizin mi kapalı kısmeti bu işte bir bit yeniği var 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Güzel bir kıza illaki ilgi gösterenler olur. Aradığın kişi tam olarak nasıl biri?
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Güzel olduğunu erkekler olarak biz onaylasaydık sevgili olmak için uğraşırdık demek ki bize göre güzel olmama ihtimalin yüksek 👍
01 Yorumla- Soran1 yıl
Güzel olduğumu onaylayan erkek çok zaten
Beklenmedik anda geliyorlar diyorlar bir de böyle deneyelim 😀🤷🏻♀️
00 Yorumla40 yaşında değilsin daha acele etme :) elbet çıkar
00 Yorumla- 1 yıl
Bende karşılaşmadım öylede bir kural yok ki hayatının aşkı falan
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Çıtayı ne kadar yüksek tutarsan o kadar yalnız kalırsın hayatında biri olsun istiyorsan çıtayı biraz indirmelisin
05 Yorumla- Soran1 yıl
İşin garibi yaş geçtikçe daha çok seçici oluyorum eskide o kadar seçici degildim
- Cevap sahibi1 yıl
Yaş geçtikçe demişsin de 24 yaşlı değil tamam mı
- Soran1 yıl
18 19 aşk yaşları ben o dönemler aşırı coşkulu enerjik kıpır kıpırdım
- Cevap sahibi1 yıl
Hiç de bile 18 19 yaşları ergenlik 24 yaşı gençlik, böyle düşünmen beni üzdü hala gençsin 24 tam hayatın baharıdır
- Soran1 yıl
Ama ne bileyim iş hayatı başlıyor ya
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
96 doğumluyum bir kızı elim değmedi düşün artık yani? 24 o kadar normal geliyor ki..
13 Yorumla- 1 yıl
Beterin beteri vardır derler 93 lüyüm insanın hiç mi sevgilisi olmaz. Olmadı
- Soran1 yıl
@kedigiller1993 siz intihar edin sizin yastakilerin 3 4 tane sevgilileri olmuş
- 1 yıl
Kanayan yaraya tuz bastın ama🤓🤔
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
aşkın yaşı yok kendini fakrlı insanlarla kıyaslama. herkesin nasibi ve hayattan beklentisi çok farklı.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Daha yaşın genç kız normal şeyler bunlar ki kısmetin ne zaman yaş kaçta çıkacağı belli olmaz ben senden daha büyüğüm 27 yaş
03 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
26. yas doldu
- 1 yıl
26. yaş bilgisi çok gerekliydi 😂
- Cevap sahibi1 yıl
@_nasipsizbiri Gereken gerektiğini alır alamayan yoluna bakar sen rahat ol
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ben de 35 yaşındayım daha hayatımın aşkıyla karşılaşmadım hiç sevgilim de olmadı
Ben de karşılaştığımı zannetmişim ve sorun sen de değil ben de de değil. Sorun bizim duygularımızla oynayanlarda.
00 Yorumla - 1 yıl
Zaman geçtikçe daha seçici oluyoruz ve karşımızdaki insanda daha çok özellik aramaya bulmaya çalışıyoruz aslında insan kendinde olmayan özellikleri başkalarında bulmaya çalışıyor ya da ben böyle düşünüyorum…sizin fikriniz sizin için.
00 Yorumla Hayatının aşkı diye bişi yok canım seni pembe rüyalardan uyandırmak istemem ama gerçeklerle yüzleşsen iyi olur. 28 den bildiriyorum
11 Yorumla- Soran1 yıl
Millet 17 yaşında buluyor
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Maydanoz da cilde iyi gelir derler s. et takılma böyle şeylere
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
bende 29um daha kötü şeyler yaşadım bunu düşnme anı yaşa sadece
00 Yorumla - 1 yıl
Öyle düşünme nasibin belkide baş ucundadır vakti zamanı gelmemiştir sevgilin olmamasın senin tercihin
10 Yorumla - 1 yıl
Kaderimiz bir
10 Yorumla - 1 yıl
Abla nasip kısmet işi inşallah en kısa zamanda iyi birisini bulursunuz hayatında başarılar diliyorum
00 Yorumla Kendini göster dışarı çık Timsahlar belli eder birde aslanlar
00 Yorumla- 1 yıl
Umudunu kaybetme benm evdekalmıs halam bile 40nda evlendi
00 Yorumla - 1 yıl
soğuk duruyorsundur dışarıdan belki kimseyi yanaştırmıyorsun ondan olabilir
00 Yorumla Dur daha sen yolun başındasın ben 35 yıldır bekliyorum😂😂😂
00 YorumlaBenimle tanışmayarak hayatının aşkını kaçırıyorsun😂
Bu işler güzelliğe bakmiyo maalesef canım nasip kısmet işi Allah çirkin şansı versin diye hoşuna demiyolar
10 Yorumla - 1 yıl
Çıkar sabır 24 te yaş mı artık
02 Yorumla- Soran1 yıl
Herkes 17de buluyor
- 1 yıl
Kısmet nasip işleri bunlar bekle
- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşım 24 olmasına rağmen hayatımın aşkı ile karşılaşmadım, kısmetim mi kapalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi