Benim iki yıllık bı iliskim var. Ciddi olarak düşünüyorduk. Ailesiyle de tanıştım. erkek arkadaşım çevresine karşı çok iyi merhametli yardımsever melek gibi güleç ama benim yanımda somurtkan depresif. maddi manevi sorunları vardi ona bağladı ben de ona bağladım ama hiç düzelmedi. İki defa büyük tartistik hakli olup olmaması önemli değil kufretti hakaret etti. Her durumda kendini haklı görür. Ozel günleri takmaz. Kötü gunlerimde hasta olduğumda öyle yanında olmaz ama kendisi kötü olduğunda ilgilenilmesini çok ister. Beni dinlemez öyle sadece kendinin dinlenilmesini ister. Fikirlerimi almayip özür diledigini de hiç hatırlamam. Kimi zaman eski kız arkadaşlarıyla karsilastirir beni. Surekli manipüle eder her şey de ben sucluyum ona gore. Yeri gelir çok iyi acindirir kendini. Kelimelerimi ona karşı seçiyorum. cunku kafasında kurup algı yapıp günlerce söylenip kusebiliyor trip atıyor aliniyor. psikolojik şiddetin dibini gördüm. fiziksel siddete meyilli öfke kontrolü yok. cok sıkıldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Iyide bu iliskinin elle tutulur bi yani yok boyle biri ile koca bir omur yanyana gecmez ki yani sirf 2 yil birlikte kaldik o kadar emek var die onundeki koca bi hayat yakilmazki maddi vs hersey zamanla asilir ancak psikolojik sorunlar ve ustelik kufur vb kultur uyusmazliklari duzelicek konular değil maalesef bence kendini yakma kalbini ruhunu dinlendir
Evet peki bı insan maddi manevi ne kadar sorunları olsa da bu derece olması normal mi? duzelecem dedi bı hafta sonra aynı oldu
Bnce sorun kafada gerisi bos
Evet kafada sorun var onun değil mi bı de mutsuzum sıkıldım tükendim dediğimde yürü git o zaman diyen niye bana böyle davranıyorsun dedigimde iyi ediyorum diyordu bu niye böyle
Bnce sen kendi kendini suana dek bosuna uzmusun keske simdiye kadar kafani ruhunu dinlendirseydin boyle iliski insanin evlilik planlarini bile alt ust eder sogutur geciktirir vs
Zaten 2 yılda bittim tek bı emeğini görmedim
Artık psikolojim bozulmuştu kendisi hasta beni de hasta edecek
O yuzden kendine yeni bi sayfa ac
Evet peki çevresine karşı çok iyi bana niye öyle anlamadım
Demekki sana karsi ama biseyden dolayi kizgin ama herneolduysa biturlu seni gercekten sevemedi en sonunda kendide napcagini bilemeyio siyirdi
İlk günden beri böyleydi. Eski kız arkadaslarima daha kötüydum onları her gün aglatiyordum diyordu sana iyi davranmış halim bu diyordu sevmeyi sevgi göstermeyi bilmiyor çünkü görmemis
Eee bildigin sen kendin kasinmisin boyle nereye kadar yururku ben yapamam somurtan konusmayan biriyle sahsen
Evet somurtkan depresif şikayetçi sadece kendini anlatır kendiyle ilgili aynı şeyleri anlatıp durur seni dinlemez dünya onun sorunları etrafında dönüyor ben sorunlarına bağladım ama bitmedi bu durumlar
Anaaa hicmi yuzu gulmez hep sorun hep sorun insan bunalir bea herkesin kendine gore bi sorunu var yani ama gulmeden guldurmeden yasanmazki
Ailesiyle de iletişimi öyle ama ve ben her gün benimle argo konuşmasından sürekli onu dinlemekten onu ayakta tutmaktan yoruldum ne yaptıysam da mutlu edemedim
Argo konusmak vs dunya boyle guzel olmazki o sekilde herkesi kaybedersin hatta bi kedi kopek dahi seni sevmes
Çok argo konusur hep isyankar ve çok iyi manipüle ederdi beni ama son zamanlarda bittim artık bır de evlilik düşünüyorduk empati yok anlayış yok sıkıntımı dinleme yok hep küçük dusurmeler sürekli ilgi alaka bekliyor kimse sevgi ilgi göstermemiş bu adam ne olsa da düzelir mi çünkü ben iki yıl içinde anladım ki sorunlu kendisi
Bence hic ugrasma 2 yil gecmis kolay değil oda belliki afedersin iktir kaktir oyle idare ile gecmis koca bi omur boyle gecmez
Evet iyileşmez ki değişmez onu anladım oturmuş bı karakter var artık hiç bişey onu mutlu etmez böyleleri ne evlensin ne yasasın
Evlenmesinde yasamasi bizi ilgilendirmez ama evlenipte baskasinin gunahina girmesin
Evet yani çok zor insan delirir bı yerden sonra
Bence insan evlilik islerine acele etmemeli kendini sevgililik uzayinca evlilik moduna alio insan ister istemez ama donup bi bakiyosun aslinda anlasamiosun sirf bu yastan sonra bulamam ya da kalbim bidaha kaldirmaz die dusunme ozgur ol ruhunu ozgur kil zati gerisi zamanin akisi icinde gelicek
Evet bu şekilde bı ömür boyu mutsuz olacam ki boylesiyle evlenmektense hiç evlenmem daha iyi bı iki huyu kötüdür dersin de ama iyi bişey yok. hiç mutlu olduğum bı gün yok ki her gün tartışma benim ki tek taraflı bı ilişki ve eziyet köleyim sadece
Gunaydiiiin harika bi sabaha merhaba musmutlu gunes bize bakiyo die insan bi arar onuda yapmio sanirim
Şöyle soyleyeyim iki yıl içinde günaydıni geçtim nasılsın bı derdim var mı diye sormamistir moralin bozuk oldu mu altında bişey arar moralim bozuk olamaz çünkü onu hep yukarıda tutman lazım. arkadaş ailemin yanında mutlu olursam kıskanır
Anaa ne demek mutlu olursam kiskanir insan zati sevdiginin hep gulucuklerini gormek ister
Yok onun yanındayken sıkıntı yok öbür türlü hoşuna gitmezdi Yok dışarı bı yere gittiğimizde o etrafına bakardı ben etrafına baktığımda niye bakıyorsun olurdu.
Hayatini somurmus adam bide daha onu dusunuyon sana deger veren olsa bu kadar baglanmassin kesin
Nasıl yani niye baglanmayayim daha önce hayatıma bana değer veren biri çıktı 3 yıl birlikteligim oldu aileler istemeyince olmadı. iliskinin ne demek olduğunu biliyorum. bu iliskimde yani onu sevmedigimi de mutlu olmadığımı de biliyordum çok defa gitmek istedim geçen yıl bitirdim yalvardı yakardı duzelecem dedi düzelmedi ama intihar edecem falan diyordu kendi sorunlarindan dolayı üzüldüm acıdım gidemedim ama benden gitmesi için her şey yaptım benimki alışkanlık bitirmek zor geliyordu aynı iş yerinde çalıştığımız için
Hopaa ayni is yerimi iste o ciddi sorun
Ama yinede bitirmen grek ve tabiki ikinizden birinin isi degistirmesi gerek son calistigim fabrikda kural vardi sevgili olan oldumu kendiniz tercih yapin hanginiz ayrilmak istiyosa haklarini vericez fabrikdan birniz gidin diolardi en iyisi uzak kalmasi ikilinin
Olsun birbirimize rahatsızlık vermedigimiz sürece sıkıntı olmaz yani
Bn sahsen yuz yuze gelmek istemem asla degistiririm yani
İkimiz de değiştiremiyoruz kamu kurumunda çalışıyoruz bilmiyorum yani çok yoruldum öfke kontrolü de yok bı defa tokat attı bu defa boğazımı sıkar gibi oldu bı defa yüzüme tükürdü
Çok yoruldum sevgi falan kalmadı ben de insan soğuyor tiksiniyor artık anladım ki sorun kendisiymis normal biri olmadığı kabul etti sen haklısın deyip benim sana verecek bişeyim olmazdı ilerde dedi ki daha önce ben evlilik adamı değilim derdi de anlamazdım
Senin baban bugune dek sana tokat atmamistir senin gibi bi cicege tokat atan tukuren birine halen bi saygi mi duyuyosun bumu senin merhametli dedigin adam senin karsina hic insan cikmamis yazik cok yazik benim bildigim erkek gururla esini kucaginda sirtinda tasir seve seve gidipte gucsuz esine kaba kuvvet uygulamaz biz hatunlarin paspasi oluyoz ezip geciolar kizcagizi dovmusler halen saygili
Bu nasil bi aile terbiyesi
Aile terbiyesi almamis zaten ailesiyle de iletismi kötü ki onlarla da çok yakın değil bilmiyorum yani yeminle ben ne yaşamışım bilmiyorum hep kendimi sucladim çok iyi manipule ediyordu çcok yani
Yeni yeni kendime geliyorum hapsolmuştum kimseye de anlatamadığım için ne yapacağımı bilmiyordum hep vicdan yapıyordum
Neden bu sitede daha once yazmadin bisuru insanla dertlesip icini dokebilirdin burada ve dunayada cok sayida iyi kalpli insan dolu kendini bosuna sikma yorulunca bunalinca paylas hic tanimadigin kisilerle icin rahatlasin
Ve tabiki su gereksizden uzaklas bundan kimseye hayir gelmez ilerde ailen yaslancak bakim vs gerekcek valla bu donupte yuzunuze bakmaz ustune hasta numarasi yapip kendinede baktirir yardim etcegi yerde
Çevresine ailesine karşı çok fazla merhametli ama bana öyle değil ailemin bakimini geçtim bana bakmaz şimdiden hasta olduğumda takmiyordu kendi hasta oldu mu ilgilenilmesini istiyor dibinde olmamı istiyor bunun kisiliginde sıkıntı problem var çok belli. hep ilgiye sevgiye muhtaç hep kendini anlatır f gecmise dayalı hep aynı konuları tekrarlar anlatır. ben ömür boyu onun dibinde olup onunla ilgilenemem Kim olsa pes eder
Valla yanlis anlama halen hayatinda olmasindahi bi mucize git kalbini dinlendir ruhunu dinlendir tum erkeklerden uzak dur senin paspasin olucak biri cikar zamanla o zaman kalbini ona emanet edersin korkma masum biri sana kiyamaz sacinin bi telini bile koklar oper hic canini yakabilirmi insan sevdiginin
Evet teşekkür ederim çok haklısın geç bile kalmışım iyi dayanmisim desene bundan dolayı aynı iş yerinde çalışınca artık rahatsızlık duymuyorum görmemezlikten geliyorum onu. bu durumda takmam gereken bı durum var mı? bı de bana kalkıp evlenecem diyor
Ben sırf ondan dolayı iş yerimi değiştirmek istemiyorum çünkü çalıştığım iş yerimden çok memnunum gerek duymuyorum
Aklin varsa o isyerindende uzaklas bi bolge degisikligi vs iste buda sana ders olsun ayni isyerinden biri ile birlikte olma sakin hatta ayni meslekten bile olma
Bence kadinlar harika bir cicek bu cicegi yolana guzel kokular vermesi hakedilmeyen bi duygu kesinlikle muhabbet edip ilgilenmek bi musmutlu gulucuk sunmak gerek
Neden bana rahatsızlık vermez ki niye gideyim ve ailem burada
Ben yuzunu gormek istemem elbet yuzyuze denk gelceksiniz en iyisi uzak olmasi ayrica omur boyu yalniz olmucaksin hayatina birisi girse yepyeni bi sayfa acsan sirf migde bulandirmak icin eski sevgilisiyle ayni yerde calisiolar dese adamin morali bozulur
Yakinda tayiyinini alabilcegin baska birim yokmu
Çok hakllisin o durumu biliyorum da belki o evlenir gider diye düşünüyorum evlenip boşanmış cocugu var. benle bitirirse eğer gider eski eşimle evlenirim dedi belki evlenir o gider onun için de aynı durum geçerli
Sen evlendinmi daha once
Hayır aramizda 8 yaş var
Yani sen evlenmediysen bu adamin cocugu var ne zorun var dicektim omur boyu eski esiyle goruscek zaten neden boyle bise tercih edesinki
Neee 8 yasmi sakami bu abimi dicen
Ya bide okumusun meslegin var yaninda bisuru insan var hic mi kimse seni uyarmadi ne alaka bu adamla senin yakindan uzaktan alakan yok
Valla kizma bana ama guldur guldur skecinden firlamis gibisin bu nasil bi birliktelik
Evet çok haklısın zaten eski eşi ondan daha sıkıntılı bunu da biliyorum ben ugrasamazdim şimdi diyeceksin bu adamın hiç bı kriteri uygun değil ki sana adam da iyi olan bişey yok
8 yaş fazla evet
Yahu canim benim seni annen baban bu adam icinmi buyuttu seni leylekler alipta bu adama getirmedi gozunu seveyim git kendi canini kurtar boş ver oyle evlilik falan olmas olsun bekar kal daha iyi
Evet diyorum ya ne yaşadığımı bilmiyordum onun doğrularına yanlislarina göre hareket ediyordum itaat ediyordum ama hep kurtulmak istediğimi biliyordum
Onun icin onun işi zor ömür boyu böyle olacak ot gelmiş ot gidecek evlense de boş yani biliyorum
Bnce ayril ve sana yapismamasi icin yeni biriyle tanistim cok tatli cok sirin kaliteli kibar die etrafa yay sana yanascak yuzu olmasin
Senin tamamen kafanın değişmesi sifirlanmasi lazım yoksa senin işin zor ne kendin mutlu olursun ne başkasını mutlu edersin dedim 40 yaşına gelmiş bı adam değişmez ki
Kendini su hayattn kurtar kafani dinle erkeklerden uzak dur sonra kalbini ac senin paspasin olucak birine musmutlu bi gelecek seninle olsun🫠
Yok yapışmaz ne zamandandir gitmek istiyordum biliyor yol verir evleneceğini benim takacağımı dusunuyor üzülürsün kıskansin diye
Kıskanırım diye
Teşekkür ederim çok sağol yardımcı olduğu için dinledigin için
Bu yastan sonra ne degismesi belkide psikolojisi karanliklar icinde kaybolmustur cikaramazsin bosuna ugrasma kendi hayatini karartma aranizda her ne gectiyse inan bu dunyanin sonu değil dunyadaki tek erkek o değil
Ne demek konusmak istediginde ekle sorun yok hic gormedigin hic tanimadigin insanlarla paylasmak insani rahatlatir
Çok çok doğru diyorsun çok iyi geldin açıldım ke ndime geldim aslında cervemdekiler herkes aynı şeyi söylüyor bana sadece dediğim gibi aynı iş yerinde çalışmanın verdiği bı huzursuzluk var o da geçecekti illa
Gecicek tabiki aranizda her ne gecerse gecsin bu gecmiste kaldi ki senin gibi bi kiza bu kadar buyuk ve cocuklu birinin bakmasi cidden cok hemde cok yanlis en basta yanlisi karsindaki yapmis
Daha yasin genc onunde kocamaaan musmutlu bi gelecek var canin sikildiginda gel siteye yaz ya da ekle beni ozelden yaz hic farketmez burdaki herkes ile konus farkli fikirleri karsilastir kendini kocaman kocaman sev
Her sabah bikmadan aynanin karsisina gec ve ben harika bir kadinim de kendinle gurur duy
Bikmadan en sevdigin makyajini yap en yakin zamanda mutlaka ama mutlaka kendin icin bisey yap bi kitap al oku tatile cik ya da bir hobin varsa buna yonel lutfeeeen hadi yapabilirsin
Cak bakalim bi beslik🫠🖐
Saril kendine icini ceeek basini kaldir eveeet supersin seeen
Aynen ama karşıdaki kendini vazgeçilmez zannediyor hep daha önceki kız arkadaşlarimi ben terketmisim falan filan böylesini ilk defa görüyorum inşallah karsima normal bı insan hasta olmayan bıri çıkar
Onun için yerimi degismtirmemin bı anlamı var mı hayatıma biri girerse zaten ayrılırım ordan ama sırf onun için memnun kaldığım yeri değiştirmem
Cikar tabiki daha cok gencsin neden cikmicakmis dunyadaki tek erkek karsindaki yasli cocuklu adam değil seni sevip ilk kez seninle olucak coook aday cikar
Sen yeterki ben harikayim de
Sen ayrılmışsın zaten kafada bitmiş. Anlattığın tarif Narsist psikopat. Neden bekledin bekliyorsun. Ailen hiç mi bu oiskopat demedi
Aileme anlatmadım ki kimseye anlatamadim ve o kadar manipule ediyordu ki yeni yeni farkında vardım her zaman gitmek istedim kurtulmak istedim düzelir dedim sorunları vardır diye böyledir dedim duzelecem dedi bekledim ben de ama aynı kaldı