Benim iki yıllık bı iliskim var. Ciddi olarak düşünüyorduk. Ailesiyle de tanıştım ama erkek arkadaşım çevresine karşı çok iyi merhametli çok yardımsever güleç ama benim yanımda somurtkan depresif. maddi manevi sorunları vardi ona bağladı ben de ona bağladım ama hiç düzelmedi. buyuk Tartissak hakli olup olmaması önemli değil kufreder hakaret eder. her durumda kendini haklı görür. ozel günleri takmaz. kötü gunlerinde öyle yanında olmaz. ama kendisi kötü olduğunda ilgilenilmesini çok ister. dogum gününün kutlanmasını çok ister. beni dinlemez öyle sadece kendinin dinlenilmesini ister. fikirlerimi almaz öyle değer kıymet vermez. hiç özür dilemez. Kimi zaman eski kız arkadaşlarıyla karsilastirir beni. surekli manipüle eder her şey de ben sucluyum ona gore. yeri gelir acindirir kendini. maddi manevi hep destek oldum yanında oldum her gün. Yeri geldi fiziksel şiddet de uyguladi.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen daha ne bekliyorsun aceba daha ne kadar degersız kıymetsız hıssedebılırısn kendını de daha evlenmeyı düşünüyorsun cıddı olmazsın bence
Peki bu kişinin başkasıyla evlenecem demesini takmalı miyim yani evlense de bile umrunda olmaması lazım değil mi
Başkasıyla evlensın sende kurtulursun yanı daha iyi değilmi yani sana değer vermıyor zaten kendınj degersız hossettıgın yerde ne kadar kalabılırısn mantıklı düşün
Evet düzelir diyorsun ama düzelmiyor
Evlenince düzelir diyorsun
Ben duzelır falan demedim dıkkatlı oku bence düzelmez sana değer vermiyor diyorum neden duzelsın
Yok onu demek istemedim ben düzelir mi demek istedim
söyle düşünün çok iyi manipule ediyor beni ve her durumda sürekli herşeyde kendimi sucladim
Düzelmez sen onun içinde degerını kaybettırımısısn çünkü fazla sevgı değer vermıssın bu yüzden düzelme şansı yok zamanı nasıl geri almazsan oda oyle
Anladim. Peki böyle insanlar evliliği becerebiliyorlar mi
Kendıni suçluyorsun ama suçunun olmadgınıda bılıyosun sadece o öyle dıyor dıye öyle hıssedıyosun oysa sana davranışlarını kım kıme yapar düşünsen böyle hıssetmıceksın
çünkü kendisi evlenip boşanmış tekrar eski eşiyle evlenmeyi düşünüyor
Sen bu olayın neresındesın aceba bu kadar değersiz hıssettıgın olmuyomu bırı bana böyle davranıyor ben nekadsr degesızım ya dedıgın olmuyormu
Oluyor aslında sanırım sürekli kendimi sucladigim için öyle oldu
Ama kendını suçalamak boşuna olur çünkü sende kabahat suç yok fazla değer verıp sevmekten başka ama yanlış kişiye vermıssın bu degeri
Aynen çok haklısın
Ama bı yandan da onun sevgisinden çok emin oluyordum bu nasıl bı iştir bilmiyorum
Kendine değer ver kendını degerlı hısset eğer bunları sen yapmazsan karsındakı senı ezer ezer abi kendınızi neden degersız hısseder hıssettıreınız Kı bunu anlayın ya
Ne sevgısı Allah aşkına sana karşı zerre kadar sevgı varsa ben hiç bılmıyorum
Doğru diyorsun
Bilmiyorum adam o kadar çabuk kandirabiliyor ki ya daha önce de uzun süren ilişkileeim oldu fakat onlarda öyle bişey yaşamadım bunda bittim yani
Ve bı yılın sonunda ayrıldım duzelecem dedi yalvardı yakardı ama bı hafta sonra yine aynı
Valla doğru diyorsam eğer gerekenı yapman yapmalısın net bır sekılde hoş boz kıyamadgımız zaman bıle kaybedıyoz belkıde oylelerımı kıymetlı oluyor dıyorum sızı görünce
Ozman ona konuşma şansı vermıceksın kandırıyosa
Öyle bı kandırıyor ki tamam ben suçluyum diyorsun ben haksizim diyorsun herşeyde ve böyleleri haksız olduğunu bile asla kabul etmezler
Bende önünü kes dıyorum böyle oldgunubbılıyosun farkındasın
Bitirmem en iyisi hiç bisekilde vicdan azabı çekmek istemiyorum evlenecekse de evlensin
Zahmet olmazsa yap artık da
Teşekkür ederim
Ohoo bunla iş bile kurulmaz evlenilir mi diyorsun hala 😃
Bir bicaklamadigi kalmış hala seviyor mu beni sizce diyor
Narsist tanımı yapmış
Evet narsist tam olarak
Evlenecem başkasıyla demesini bile umursamamam lazım değil mi
Sen tedavi ol kafayı bozmussun onla
Peki neden ayrılmadin burdakilere neden sordun deli değilsin umarım
Değilim ama çok iyi manipule ediyir öyle böyle değil çok vicdan yaptım hep
Eski kız arkadaşıyla karşılastiyor diyorsun ondan sana fayda yok eski kız arkadaşını taniyormusun
Yok tanımıyorum
Belkide yalan konusuyor sevgilisi yoktur senden ayrılmak için öyle diyordur
Yok olduğunu biliyorum eminim bundan
Nasıl eminsin
Bundan eminim adam çok zeki ya çok çabuk kandirabiliyor nsanı
Zeki değil zeki adam kadına el kaldırmaz aciz deseydin
Ben daha önce ondan ayrıldım bitirdim duzelecem dedi yine düzelmedi
Seni sevmiyor madde felan kullanıyor olabilir dikkat et ayrıl gitsin başına bele olabilir
Yeri geliyor öyle bı acindiriyor ki kendini kaniyorsun üzülüyorsun ona
Ben şimdi alttaki yorumu gördüm evlenmiş bosanmis bu kişi dogrumu
Evet
Sen çok yanlış yapmışsın onunla biseyler yasadinmi
Tekrar eski eşle evleneceğini söylüyor
Sanmıyorum onunla evlensin böyle birini kadın bahçesine bağlamaz bile
Yok evlenir çünkü adam 5 yıl boyunca boşanmaya çalıştı ondan. o kadını istemedi
Sendemi evlenip boşandin?
Hayır
Mantıklı gelmiyor söylediklerin
Yok ileri seviyede bişey yaşamadım
Evet biliyorum anlatınca garip geliyor oturmuyor kafada ama öyle gerçekten olanı olduğu gibi anlatıyorum
Zenginmi bu birde bu kişi yakışıklı mı sen guzelmisin
Zenginliği yok normal memur ben de memurum fiziksel olarak normal yani
Anladım bende memurum
Ben hiç evlenmedim yani normal olarak bekar evlenmemiş biri ile evlenirim sizde duruum farklı ondan söyledim
Yani ben bekar biriyle evlensem daha iyi daha mantikli
Öyle evet
Tercih senin