her türlü vazgeçerim aynı ev onla bana zindan olur çünkü pis bir insansa örneğin burnunu önümde karıştırıp koltuğa örtüye falan sürüyosa iğrençlik pisliğin ötesi bişey yediği yemekleri gifteki gibi yapıyosa bukadar pislikse onunla uğraşamam hayatım boyunca
Balonda ucarim tek basima da 😂avakado güzeli seçimlerine katilamam anayasal düzene aykiri😂yarışmadan direkt ban ve men yarım kesin gelmen lZim😂yoksa kendine guzellihine guven miyomusun he he şöyle itiraf et😂
Uyuz olurum dağınıklık ile pisliği bir tutanlara. :))) Pis bir insan ile aynı evde durulmaz bir kere. Dağınıklık her türlü hallolur, kişi farkındaysa kendisi halleder zaten. Ama pis insan... yürüyen mikrop yahu
Pasaklılık derecesine göre değişir. Azıcık dağınıksa mesela duşta kılları falanda kalıyorsa idare ederiz artık napalım amaa tek şartımız bir zahmet kendisi temiz olsun evi dağıtıp pisletebilir ama kendiside pisse o iş zaten olmaz 😑
Bende düzenli değilim. Dağınıklık halledilir o sıkıntı değil ben pisliğe gelemiyorum :D Bazı erkekler düzenli olmayı temiz olmak sanıyor büyük sıkıntı :D
Saçmalık ne alaka. Yatağın dağınık olması mı önemli odanın toz içinde olması mı? Tabi odanın toz içinde olması. Yatağı toplarsın düzenlenir ama odadaki tozlar hasta bile edebilir. İkisi aynı şey mi :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 595 cevap paylaştı.
pasaklı değilim ama acayip daginigimdir kiri pası sevmem ama herşeyin göz önünde olmasıni severim benim odam benim dairem istersem biber sürerim ama sicmam çünkü neden çünkü benim
Ben de öyle. Hayatımı onun pisliğini toplamakla geçiremem. Temiz olmalı, kendi dağınıklığını kendi toparlamalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tabi ki olamaz hayır evlenmem çok dikkat etmek gerekiyor yeni model kızlar ne yemek yapmak biliyor ne düzenli hep pasaklı yarısıda patlak devir çok kötü çok dikkat etmek gerek
Temizlikçiler temizliyor mu pisletiyor mu belli değil. Aynı bezle her yeri siliyor. Detarjanla silip üstünden temiz suyla silmiyor. Yani yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı bilemem :D
Ne alakası var kadın olmakla. Ayrıca bir ara senle bu konuda tartışmıştık hatta ben bile biliyorum annen sana öğretmedi mi diye laf atmanı da unutmadım. Hiç yakıştıramadım bu tutumunu :D
En İyi Cevaplar