Arkadaş ben çok kınıyorum, çok dalga geçiyorum şu tiktok çekenleri. Bir gün umarım başıma bunlardan biri gelmez.
İlerde evleneceğiniz kişi şu saçma tiktokçulardan biri olur muydu?
Arkadaş ben çok kınıyorum, çok dalga geçiyorum şu tiktok çekenleri. Bir gün umarım başıma bunlardan biri gelmez.
İlerde evleneceğiniz kişi şu saçma tiktokçulardan biri olur muydu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah yazdıysa bozsun. Popüler olmayı gerektiren bir mesleği vardır (ne bileyim kafesi vs vardır müşteri çekmeye çalışır) biraz anlayışlı olabilirim ama normal bir sosyal medya hesabı olarak afilli sözlerle racon keserek, roman havası oynayarak tiktok çeken ha bire canlı yayın yapan birisi olursa ben kaldıramam
🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 harikasın ya bende aynı düşüncedeyim çok dalga geçtim umarım başımıza bir gün bunlardan gelmez
İnşallah ya Allah kınadıklarımızla sınamasın
Evlenmeden önce sorarım. Sosyal hayatta yeni tanıştığım kişiye bile soruyorum.
Ya hocam bir adamın başına gelmişti olay hani kızın tiktok hayatından haberi yok iş nikaha geliyor öğrenince kızı terk edilip ayrılıyordu. Bu tarz enterasan olaylar oluyor. 😅 Yani hepimiz illa ki sorarız ama karşı tarafada biraz bağlı olay, yalan söyler daha sonra belli olur falan filan...
Bende boşarım. Emsal karar vardır. TikTok kullanan birisini insan kategorisinde yargılamazlar herhalde.
Ben yeni tanıştığım kişiye direk soruyorum özellikle kullanıyorsa iletişimi direk kesiyorum.