Sizce sevgiliyle evlilik düşünmek saçmalık mı/ eziklik mi? Size sevgiliniz böyle dese ne yapardınız?

1 yıllık bir sevgilim var ve ben başından beri onunla hep evlenmeyi düşünüyorum, benim ilk sevgilimdi. Başkasıyla tanışmak da hiç aklımın ucundan geçmedi. Onunla hep beraber olacağıma inandım. Geçenlerde aramızda bir tartışma oldu ve ona sordum sen bizi en fazla nerede hayal ettin diye. Ben yurtdışına gideceğim, o da dedi ki ben de yurtdışına gelebilirsem (gelme ihtimali çok yüksek) 4-5 yıl beraber görebiliyorum bizi dedi. Biraz tartışmalı bir ilişki ve kendisi 36 yaşında. Bana evlilik düşünmedim ama dedi. Ben 26 yaşındayım sen küçüksün bunun için dedi. Çevremdeki insanlar da evlilik düşündüğüm için ezikçe davrandığımı söylüyor. Erkek arkadaşım öyle diyince ben de evlilik düşünmüyorum demek zorunda kaldım ve orada da ezik hissettim. Sizce sevgiliyle evlilik düşünmek saçmalık mı/ eziklik mi? Size sevgiliniz böyle dese ne yapardınız?

Sizce sevgiliyle evlilik düşünmek saçmalık mı/ eziklik mi? Size sevgiliniz böyle dese ne yapardınız?