Bir kere feminen birisi yani öyle aşırı değil ama asla cinsiyetçi küfür falan etmez atıyorum birisi ortam da kadın dediğin diyerek cümle kurdu hemen susturdu. birlkte 5 6 ulke gezdik mesela MUtlu bir iliskim var ama diyelim bi yere gittik bir saatten fazla durduk mu hemen sorguluyor mutlu musun mutlu degil sen gidebiliriz gibi yani bazen işten geç çıkıyorum hadi gel yemek yaptım diyor son zamanlarda çok evlilik konusu açmaya başladı ve sence evlilik teklifi nasıl olmalı falan diyor o beni bunaltmıyor ama stres yaptı açıkçası ona söylediğim de sorun yok stres olma dedi zaten beni kırmadan tatlı tatlı bu konu hakkında konuşuyor ama bilemedim ilişki 1.5 yıllık
Birde hesaplamış bile diyor ki 150 k ya hallederiz shkskskks benim istemediğimi biliyor ama iste ufak ufak gönderme yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ee siz zaten evlisiniz yani bi isin resmiyeti var anlasionuz gezionus vs sorun yok bnce madem istiyo evlenin
O senin sevgilin değil bence sadece sana olan sevgisini seviyorsun aksi durumda evlilik düşünürsün kaciniyorsan ciddi degilsindir.
Ciddi olmasam ailemle falan tanistirmazdim ki sevgi açlığı çeken birisi de değilim evlilik sorumluluk ister ve günün 12 saati ayaktayım böyle bi sorumluluğu 21 yaşında kaldiramam yani
Aaa 21 yasinda calisiyor musun ben 25 29 arasi bi calisan oldugunu düşündüm nedense sanirim sevgilin büyük ondan evlenelim diyor
Yurtdışında 2 yıl eğitim aldım ondan dolayı erken çalışıyorum o 29 yaşında dediğin gibi belki de yaşı dolayısıyla böyle düşünüyor dediğin yaşlarda olsam bende düşünürdüm
Bence iyi karar ver 21 de henüz yetişkin gibi düşünmüyordum kendi adıma konuşmam gerekirse herkeste durum farklı gerçi ama yanlış karar vermenin kolay olduğu yaşlar
Evet evet bende sen gibi dusunuyorum yani o sorumluluğu kaldırabilecek bir yaşta değilim o büyük ihtimalle kendi evime çıktığım falan için hallederim gibi düşündü ama hiç oyle değil yani bende senin gibi dusunuyorum
Yani sen anlamamış gibi yap en iyisini kendini hazır hissetmiyor sun belli ki
Çok sıkı olmuyor ama arada espirili dille söylüyor ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum yani
Bu doğru bişey değil bence, evlilik o kadar basit değil en azından. Sen bu konuda isteksizsen bunun üstüne düşmesi seni sadece daha fazla soğutur emin ol. Bunu anlamıyor o
Evet yani belki ona basit geliyordur ama günün kaç saati çalışıyorum bazen yorgunluktan serum takıldığı oluyor ve bu sorumluluğu kaldiramayacagimj düşünüyorum çocuk oyuncağı değil sonuçta buda
Biliyor musun erkek için o kadar kolay ki evlilik kararı almak, evlilik düşünmek. Ben bunu çok yadırgıyorum kolay basit bişey değil ki ama işte sana fazla güveniyor bence altından kalkar diyor
Şu an işi yoğun değil yani iş yaparken vs. Gerçekten çok yardım ediyor ama işinin çok yoğun olduğu zamanlar da olacak bunun yemesi var içmesi var temizlik var gerçekten kolay gibi duruyor ama benim için Şu an bile kolay değil yani
Tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim insanlar çok çabuk değişen yapıdadır. İlk yargı değil, her zaman son yargı önemli dir. Bu kolayca alına bilecek bir karar hiç değil heleki. şu an çok doğru düşünüyorsun, zaman geçsin bişeyler daha çok netleşsin eminim daha iyimser bakacaksın. Ama şu an çok erken