Ben hayatımın hiçbir evresinde evlenmeyi düşünmedim ve hiçbir zaman düşüncemi zannetmiyorum. Bunu içine girdiğim bütün ilişkilerin başında her zaman dile getiririm ki insanlar benden bu beklenti içinde yaşamasınlar.
Günümüz şartlarında evlenmek ve aynı insan ile aynı evi paylaşmak bana aşırı derecede boğucu geliyor. Tabii bazı insanların da bütün yaşam amacı evlenmek üzerine kurulduğu için onlara da saygı duyuyorum.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben rahatsız olmazdım yani aslında evlilik zaten ciddi bir konu olduğu için aslında. zaten sürekli konusunun açılması beni daha çok sıkardı yani zamanı geldiğinde zaten sevgilim ile birlikte bunu konuşurduk detaylı bir şekilde bende aynı şekilde sevgilimi hiç sıkmazdım evlilik konusunda çünkü malum ülke şartları zaten zor bu yüzden de evilik de zorken biz önce ilişkimize odaklanırdık
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju410 Yorumla
+1 yılRahatsız olmam, evlenmek istemiyor olabilir asıl sürekli evlilik isteyen kişiler rahatsızlık veriyor
Benim işime gelir evlenmeyelim demesi çünkü bende düşünmüyorum asla bu devirde hangi zeki biri boş masrafa girer ki
Aldatma çok, kimseye güven kalmadı.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen tatlım aynen 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmemiş olsaydım ve sevgilim olsaydı evlilik düşünmediğini dile getirmesi beni rahatsız etmezdi. Fakat sık sık tekrar etmesi beni rahatsız ederdi ve onu uyarırdım.
Evlilik düşündüğüm zaman ona söylemeden ondan ayrılırdım.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama nasıl ayrılacaksın ki 🙄
- +1 yıl
Geleegimin olmayacağı biriyle devam etmezdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDillendirip durmasına gerek yok hem fikirim seninle derim. Sanki lütfeder gibi...
12 Yorumla- +1 yıl
Ayh evet hadsiz jsjd
- +1 yıl
Ayakkabının gavur tarafını yicek haberi yok.😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Derim, artık yeter anladımmm defaaten söylemene gerek yok
13 Yorumla- +1 yıl
Dıır dır dır sjjs
- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum, evlenmeyeceksek sevgili olma taraftarı değilim bana ters. Gönül eğlendirecek yaşı geçtik.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız etmez aksine hemfikir olduğumuz için hoşnut olurum..
10 Yorumla Yani evet üzüldüğüm olur ama sebebini de sorarım
Fotoğrafta ki bebek: bir durun da süt içeyim be12 Yorumla- +1 yıl
Ahahha aynen 😅
+1 yılBirde dile getirmeden gününü gün etmek için sevgilisini yalanla dolanla kandırmaya çalışan kıt akıllılar var.
Beklentiyi yüksek tutmaması için evlenmeyi düşünmediğini söyleyen biri en azından dürüsttür diye düşünüyorum.
136 Yorumla- +1 yıl
Ayh tabii dile getirilmemesi de kötü, seni öyle kandırdılar mı yoksa 😅
- +1 yıl
Sene 1994 daha tazeyim o zamanlar. Tecrübesiz, saf ve temiz bir aile çocuğu ahaha
- +1 yıl
Hayat hikayeni iliştirme, evet veya hayır de :D
- +1 yıl
Beni çok kandırdılar abla ahahaha
- +1 yıl
Tamam kardeşim üzülme, yananı görür Allah
- +1 yıl
ha ha ha buz gibi oldum
- +1 yıl
Donanı da görür Allah :D raad ol
- +1 yıl
Ooo bak cadde ağzına döndük , rahatım yiğidim ahaha
- +1 yıl
Her telden var, hangisinden çalayım?
- +1 yıl
Şoparları seviyorum ben
- +1 yıl
Şopar mısın
- +1 yıl
Urfa'lılar sevemez mi
- +1 yıl
Sevemez :D
- +1 yıl
İbo yu sevdirdiler bize ama ruhumdaki Beethoven dan haberleri yoktu.
- +1 yıl
Ay ne anlarlar ya zaten Beethovendan 😃
- +1 yıl
Artık şehir olarak gömülüyoruz ahahah sanki kendi operalardan operalara koşuyor ahah
- +1 yıl
Hiç sevmem 😄 ama bilirim yani
- +1 yıl
Halay çok yakışır sana ahahaha
- +1 yıl
Hıı yakışiii
- +1 yıl
Eminim ahaha
- +1 yıl
Tamam Emin 😋
- +1 yıl
Tüh bak adımı da söylemiş bulundum :)
- +1 yıl
Yürü git 😅😅
- +1 yıl
Gidicemde arabam yok ahahah
- +1 yıl
Zaten “yürü” git dedim :D
- +1 yıl
İki dakika salla arabanla ölür müsün
- +1 yıl
Ya ölürsem, garanti?
- +1 yıl
Onun garantisini nasıl alayım, beni bırak sonra öl ahaha
- +1 yıl
Bırakmam ben de
- +1 yıl
Urfalıyla Avrupalının farkı işte, canın sağ olsun ne diyeyim
- +1 yıl
Evet biz insan hayatına önem veriyoruz 🙄
- +1 yıl
Biz de ruhuna :)
- +1 yıl
Hııı tabii 🙄
- +1 yıl
ahaha üç kağıtçı muamelesi görüyorum resmen
- +1 yıl
Aa olur mu hiç, est. 😂
- +1 yıl
ahaha
+1 yılYani eğer evlilik durumum söz konusuysa zaten bir insanla önce uzanır sevgili olurum o zaman da sıkmaz ama sadece sevgili olmak için birlikte olmayı kabul ettiğin halde ikidir evlilik diyorsa bunu kabul etmem çünkü şu an için evlenmek için durumu söz konusu değil
10 YorumlaMaalesef olurum. Evlilik güzel bir şeydir ve her ikimiz de bunu anlamalıyız. Ancak, öncelikle sevgi ve saygı olmalı ve her iki tarafın da bu karara katılması gerekiyor. Eğer sevgilim sürekli evlilik düşünmüyorsa, o zaman bunun sebeplerini anlamak için onunla konuşmam gerekir.
10 Yorumla
+1 yılYolcu yolunda gerek olurdu. Vaktimi niye benimle ciddi düşünmeyen biriyle harcayayım ki? Kaldı ki zaten en başta "hadi nikah dairesine!" Modunda olmaz sağlıklı düşünen hiçbir birey. Ancak zamanla, zaman içerisinde bu düşünce illa ki oluşmaya başlar, uyum varsa. E ondan sonra da ikide bir bu lafları duyuyorsam kendisine hayatında başarılar dilerim.
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olmam. En fazla ayrılırım galiba. Yani "Teşekkür ederim beni daha fazla boş boş oyalamadığın için. Artık daha ciddi birini bulurum sen yokken. "der ayrılırdım. Erkek mi yok sanki? 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Ama şey yani, seviyorsak? 😃
- +1 yıl
Demek ki karşı taraf sevmiyor. Seven insan sorumluluk almaktan korkmaz. Çocuk değilim yani liseli ergenler gibi takılmaya.
- +1 yıl
Hmmm 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAklı sıra karşısındakine duyuruda bulunuyor işte.
Ama benim için sorun değil zaten ben de evlenmek istemiyorum.
Asıl ben ona sürekli bunu hatırlatırım boş hayallere yapılmasın diye 😂21 Yorumla- +1 yıl
Haha bu ben :D evlenmem evlenmemmm
Belki ters psikoloji yapıyordur. İstemem yan cebime koy misali. Malum yeni nesil psikolog, psikiyatrist ve antidepresan üçgenine oldukça aşina. Yeni metotta budur belki. 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Sorguya mı çekiliyorum 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyy foto çok tatlı darısı başıma 😍
Böyle ile hiç zaman kaybetmem sen yoluna, ben yoluma derim. Herkesim bir hayali vardır. Bu da benimkisi.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet fotoğraftan doğan bir soru 😅
- +1 yıl
Soruya da bayıldım 😻
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
+1 yılRahatsız edici bir durum. Tamam bende istemiyorum şu anlık ama sürekli dile getirilmesi farklı şeyler düşünmeme sebep olur. Ay düşüncesi bile stresli😂
12 Yorumla- +1 yıl
Haha :D dimi niye sürekli vuruyorsun yüze jdsj
- +1 yıl
Evet sürekli yüze vuranın kıçına tekme vurulur😂
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Fikrini beyan etmesinde sorun yokta sürekli hale getirirse rahatsız eder tabi :D Sürekli evlilik düşündüğünü de söylemesi rahatsız edebilir sjsj demek ki sorun ''sürekli'' olmasında ahah
11 Yorumla- +1 yıl
Bak detayı yakalamış :D
Niyeti ciddi olmayanla işim olmaz, direkt ayrılırım 💅
11 Yorumla- +1 yıl
💁♀️ işte o kadar
+1 yılGenelde bunu dile getiren taraf oluyorum. Asla evlenmem deyip büyük konuşmadan yapıyorum bunu, büyük konuşursam başıma gelir korkusuyla.
Benmle bi yola çıkan bile bile lades demiştir. Duyması onu rahatsız etmemeli.
10 YorumlaKarşımdaki ısrarla evlenmekten bahsediyosa bende ısrarla evlenmeyi düşünmediğimi söylerim yani gayet normal bu ama tabi durduk yerde bana bir flörtüm alakasızca evlenmek istemiyorum dese sürekli, senle evlenmek isteyen yok zaten der geçerdim jahdls
10 Yorumla
+1 yılBana bel bağlama.. öyle bir düşünceye kapılıp da kendi kendine gelin olma.. kapının eşiğinde ayağım haberin olsun her an gidebilirim.. benim ipimle kuyuya inilmez.. yarı yolda bırakacağım seni.. bunların hepsinin tek bir cümleyle söylenmiş hali..
10 Yorumla
+1 yılBirlikte yaşarız sorun değil 🙂
16 Yorumla- +1 yıl
Haha Beyazıt ya
- +1 yıl
Adam haklı 😁
- +1 yıl
99% haklı :D
- +1 yıl
Görseli yeni gördüm, kesin bebek bir yaşına gelmeden bir kardeşi daha olmuştur 😂
- +1 yıl
Olmuştur djdj
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılEvet rahatsız edici bir durum, gelinliği yüzüne atıp giderdim
13 Yorumla- +1 yıl
Hazırda gelinlik mi var sjsjjs
- +1 yıl
Benim her zaman çantamda yedek gelinlik bulunur, ne zaman nikah masasına oturmak isteyeceğim belli olmaz 😋😋
- +1 yıl
Haha :D peki o zaman
Bunu son ilişkimde yaşadım ben evlilik düşünen düzgün hir hayat isteyen esiyle yaşlanmak ve herşeyi birlikte yaşamak isteyen birisi oldum her evlenelim 1 seneye dedikçe ben daha gezcem tozcam beni eve kilitleyeceksin ben evde seni mi beklicem sürekli ben buna gelemem gibi cümleler ile benim evlilik düşüncemi soğuttu saygılarımla.
10 YorumlaŞuanki ilişki iyi keyfi yerinde ama ilerisini istemiyor. O dereceye gelecek kadar bir son ilişki istemiyor ondan sürekli ümit bağlama diye söyler ama düzeni de bozulsun istemez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik sürekli olarak konuşulacak bir şey değildir zaten...
Ama sürekli bir vurgulama varsa şüphelenip araştırmak gerekir...
Ya evlidir
Ya evlenmesi gereken birisi vardır10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılcok basit, net olmak iyidir. Herkes ona gore hareket eder.
Kadinlar beni oyaliyor musun diye sorunca problem yok adam vurgulayinca problem mi?
10 Yorumla Tabiki rahatsız olurum benimle takıldığını felan dusunurum ama ben onunla evlenmek istiyorsam tabi. istemiyorsam sorun yok ben de takılır giderim ahahha
10 Yorumla
+1 yılEvlilik düsünmediğim biriyle neden sevgili olayım ki. En bastan bunu öğrendiğim an bitirirdim. Geleceğimizin olmadigı bir ilişkiyle vakit kaybetmem.
10 Yorumla
+1 yılOyun mu oynuyoruz lan burada dedesini gondiklediğim ne sürekli sürekli evlenmek istemiyorumlar falan, su sebili miyiz lan biz yaw he kdmdmd
Aşırı derecede rahatsız eder.10 YorumlaTakılırız biz de napalım yani ahshsj
24 Yorumla- +1 yıl
Dimi kız 😅
- +1 yıl
O da lazım arada 😄
- +1 yıl
Bence de kasmaya gerek yok 💁♀️
- +1 yıl
👌🏻💅🏻
+1 yılOlurum ama belli etmem. Ben evlilik düşünmüyorum derse evlenmek isteyen kim ben dışardan sana evlenelim mesajı mı veriyorum derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adam açık açık tek gecelik özgür ilişki istediğini söylemiş ötesi var mı niye evlensin tabii rahat rahat her kızla gezmek varken
10 YorumlaGerçekten seven kaybetme korkusu yaşar ve kaybetmemek ıcın çabalar evlılık dusunöuosa takılmayı sevıo demekkı buda sağlıklı değil
10 Yorumla
+1 yılBen evleneceğim için öyle birini oyalamak istemem yani. Gitsin düşünmeyen biri ile sevgili olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim evlilik düşündüğümü bile bile bunu dile getiriyorsa, "o zaman benimle ne işin var güle güle" derdim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe menem soru bu yau. De git 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Haha :D berbat bir durum söz konusu
- +1 yıl
Küstüm gı, cevap vermiyom 😂
- +1 yıl
Niye ya 😅
- +1 yıl
Soruda selamet yok 😄
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet, rahatsız olurum.
Ne evlilik düşündüğünü söylesin ne de düşünmediğini..21 Yorumla
+1 yılBirini sevip sevgili olursam tabiki onunla evlenmekte isterim ve rahatsiz olurum elbette.
10 YorumlaBeklentiye girme diye diyordur, anlamı seninle düşünmüyorum olabilir.
10 YorumlaEvet olurum. Takılmalık kullanıyor demek ki ayrılırım
10 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünüyorsam evet. Evlilik düşünüyor muyum ona da evet
10 Yorumla
+1 yılTabii ki rahatsız olurum. Sonuçta sürekli olumsuzluğu dile getirmesi ne kadar mutlu eder ki
10 Yorumla
+1 yılBeni rahatsız eden gelecek için aynı şeyi istememek olur daha çok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır tabiki de işin ciddiyetini bilmesi daha çok hoşuma gidee
10 Yorumla
+1 yılAdam senle ciddi düşünmediğini söylüyordur direk ayrilirim
10 YorumlaYani hep durup dururken bu konuyu açıp didiklerse rahatsiz olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılolurdum ben o konularda ciddiyet severim net.
10 Yorumla
+1 yılSürekli bunu neden söylediğini sorar ona göre etki tepki verirdim.
10 YorumlaZaten evlilik meraklısı değilim bunu sürekli söyleyen o dilini keser bir tarafına sokarım 😒
10 Yorumla
+1 yılSevgilimin evlilik düşünmemesi ile ilgili düşüncesizliğini düşünerek, onun düşünce özgürlüğüne müdahale edemem...
10 Yorumla
+1 yılYaşın evlilik yaşında ise ve bunu söylüyorsa senin ile bir gelecek planı olmadığı için ve bu da seni şimdilik yanımda tutuyorum 2 ay sonra bye bye demek ile aynı şey bence
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltam da bana göre bende evliliği sevmiyorum :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılkızlar başta farketmezsonra cidi idim dememeli baştan cidi diil sonra evlenelim olmaz kız iyecek ben ciddi ilşki istiyorum yoksa canı çok yanar. kıyağım olsun. ramazanda.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik düşünmüyorsa neden sevgili olayım ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlurum tabiki neyim ben sosyal yardım kuruluşu mu , ihtiyaç giderici mi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen evlenecek biri değilsin.
Bende zaten evlenmeyi düşünen biri değilim. Sebebi bu.😊10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli dile getiriyorsa teklif bekliyor diye düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılTabiki olurum yani sürekli bunu söylüyorsa demeli benimle eğleniyordur yer geldiği zaman başkasıyla düşünür sana ima ediyor seninle olmaz diye
10 Yorumlaevlilik dusunmeyen biri ileri adım atamaz sorunlarıda cozemez muhtemelen. Rahatsız olmamın sebebide bu olur
10 Yorumla
+1 yılEvet şahsen eski sevgilim hep böyle derdi sonra kendisi ayrıldı benden severek ayrıldık ama evlenmek istemeyince takılmanın Anlamı yok..
10 YorumlaBenimle ciddi düşünmüyorsa önce bisürü trip atarım düzelmezse de yol veririm. d
20 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat