Arkadaşım böyle demiş eşine 😄… Türk bu arada eşi Pakistanlı

Arkadaşım böyle demiş eşine 😄… Türk bu arada eşi Pakistanlı
Bana bir ömür katlanacağını ve bağlı kalacağına da bu kadar eminse hay hay başım gözüm üstüne. Benim de anlayışım bu şekilde ancak istisnalar bazen kaideyi bozmaz, zorunlu durumlarda çok zorunlu durumlarda aşırı zorunlu durumlarda yol ayrımına gidilebilir. 😅
Kimse istemediği, istenmediği yerde durmamalı. Birde ihanet ettiyse yerine, hiç durmadan kendi çekip gitmeli ki uğurlamak sıkıntı çıkarmasın.
Evlilik karari iki dunyayi kapsayacak sekilde verilir. Ilk zoru gordugunde kapiyi cekip gitmemek icin evlilik oncesinde benzer konularda hemfikir olunmali. Bosanmak kelimesi hicbir surette gecmeyecek gibi. Bunun ihtimali dahi sorunlar icin kafa yormak yerine sorundan siyrilmak icin bosanma eylemine sevk ediyor kisileri.
Çok güzel tespit …..
Boşanma kelimesi akla bile gelmemeli
😊👍
Tesekkur ederim.
Erkek aldatacak sonra istediği gibi ama boşanma yok. Ya benimsin ya kara toprağın zihniyetini sevmiyorum. Evlenmek nasıl normal ise, boşanmakta normal.
O zaman bidaha düşüneyim derim ve cidden oturur düşünürüm.
Cevap
6Cevap
Emin olmam lazım aşkından sevgisinden
Ben mutlu olurdum bunu söylerse
Boşanmak için evlenmiyorum zaten derdim sonunu söylemeyeyim. Bence kesinlikle evlenmesin o arkadaşın arkadaşı ile
4 yıllık evli çocukları var 😄….
Bana da tuhaf geldi ama kızın hoşuna gitmiş …. Her şartta beraberiz demiş …
E şimdi ne oldu ayrılıyorlar mı 😂
Hayır yıllar sonra fitness salonunda karşılaştık öyle anlattı bir şey olmuyor orada aklıma geldi soru
Mutlular
Ne romantik ne romantik...
Of sen de kumas pantolonlu bi sakirtsin. Prens demis bi de kendine.
Malum partilisindir zaten
Oooo gizemli hanfendi….😄 kumaş pantolon ne alaka?
Tipine bak once kendine prens diyecek kadar yakisikli sanki :D
Değil mi😄
Bir bilsen 🙃
Igrenc.
Bilmeden bir sürü yorum yapıyorsun nasıl olacak ….
Sen peki bu kadar cesursun madem neden gizlendin gizemli hanfendi 😄….
Masalı okudun mu?
Ürkek Ceylan 🌹 gizemsiz de gel bir gün
Fake alarm 🚨😄
sapıkça bir söz gibi geldi bana, seven insan bana göre herşeye evet der. Zorla sevgi verilmez ve alınmaz çünkü. Sevdiği onu istemiyorsa bırakacak, başka yolu yok.
Altındaki tehlikeyi hissedebiliyorum ama bence çok güzel bir sahiplenme biçimi
tepkim ona karşı sevgime olan bağıma bağlıdır...
Gözüm bi korkar hani. İleride evlilik içi büyük sorunlar yaşasak ve ayrılmak istesem demek ki bu yakamı kolay kolay bırakmaz diye düşünürüm.
Yaşayıp görek, derim.
Boşanmayı düşündüysen bu yola niye girdik? derdim ona.
hangi taraf Türk
Erkek okuldan arkadaşım
Esprisine söylediyse gülünebilir ama ciddiyse biraz rahatsız edici. Gereksiz buldum
Tamamen o anki davranışına bağlı aslında şaka ise problem yok : )))
Biz de evlenmeyiz
İroniyse problem yok
Zaten bosanmak icin evlenmiyorsun.
erkegin sevgisine bakiyo o
boşanmak da normal
Amac bu zaten
evlenmezdim
Nah cekerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?