Benim iki yıllık bı iliskim var. Ciddi olarak düşünüyorduk. Ailesiyle de tanıştım. erkek arkadaşım çevresine karşı çok iyi merhametli yardımsever melek gibi güleç ama benim yanımda somurtkan depresif. maddi manevi sorunları vardi ona bağladı ben de ona bağladım ama hiç düzelmedi. İki defa büyük tartistik hakli olup olmaması önemli değil kufretti hakaret etti. Her durumda kendini haklı görür. Ozel günleri takmaz. Kötü gunlerimde hasta olduğumda öyle yanında olmaz ama kendisi kötü olduğunda ilgilenilmesini çok ister. Beni dinlemez öyle sadece kendinin dinlenilmesini ister. Fikirlerimi almayip özür diledigini de hiç hatırlamam. Kimi zaman eski kız arkadaşlarıyla karsilastirir beni. Surekli manipüle eder her şey de ben sucluyum ona gore. Yeri gelir çok iyi acindirir kendini. Kelimelerimi ona karşı seçiyorum. cunku kafasında kurup algı yapıp günlerce söylenip kusebiliyor trip atıyor aliniyor. psikolojik şiddetin dibini gördüm. fiziksel siddete meyilli öfke kontrolü yok. cok bıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sence böyle birisiyle evlilik ne kadar mantıklı yani evlenince seni umursayacagini falan mi düşünüyorsun kendine yazık etme boşuna özünde iyi diyorsun hayır özünde iyi olan birisi kimseye karşı böyle yapmaz kendini ve duygularını kandırma derim eski kız arkadaşı daha iyiyse defolsun
Değil mi aynen öyle bu tip kişilerin sorunu ne niye boyleler şimdiden yoruldum yani sevgi de kalmıyor ki
Bırakacaksın. En iyi kendini görüyorsa yaşasın kendi başına
Evet evlenirim ben de diyor düzelmesini bekledim çok bekledim duzelmedi
Helal olsun çocuga türk kızının ne malll oldugunu biliyor
bı erkek bu derece olamaz değil mi? Normal mi
seni sevmediğini daha nasıl belli etsin istersin daha ne olsun
Sevgisinden şüphe yok ama böyle sevgi olmaz dedirtiyor
Hiç senden önce birine aşık olmuş mu
Evlenip boşanmış ve önceki kız arkadaşımlarimi da hep aglatirdim diyordu sana daha iyi gelmis halim bu diyordu
Bu kızların ahı tutmasın.
Büyük ihtimalle
Psikolojik desteğe ihtiyacı var gibi
Bu adam dan sana hayır gelmez ayrıl
Biliyorum Allah onun için işlerini de rast getirmiyor adam normal değil zaten kabul ediyor herkes bana aşık kafasında
Bu adamdan uzak dur
Bu dengesiz seni ömrünü bitirir sinir hastası eder
Evet çok dengesiz zaten tüketti beni bı de gidip evlenecegini söylüyor
Ayrıl terket yeni bir sayfa inşallah yeni akıllı olgun tavırlı biri sana rast gelir ilerde
Evet hasta olmayan biri denk gelir inşallah
İnşallah kardeşim
Ayrılma knk da bize denk gelmesin
Doğru diyorsun 😄gerizekaliyim ben
Evet doğru diyorum dışarda birçok erkek varken yanlış olduğunu göre göre şu ahir dünyayı kendine zehir etmek neden çalış çalış toprağın altı iki karış demişler.
Çok güzel soyledin ben geç kaldım hatta Allah'tan evlenmedim yeminle çevresine bu kadar iyi benim yanımda depresif moralsiz kötü niye yani
Anadolu’da bir tabir vardır el iyisi diye kendi ailesine umursamaz sevgisiz ilgisiz olurlar ama dışardaki insanlara pek meraklıdırlar. Sana değer vermeyen bir insan seninle evlenince hiç değişmeyecek çpcık istiyorsan zaten eviyle seninle mutlu olacak bir adam seçmeye çalış
Evet disariya evliya içeride eşkıya misali bu tip insanlar hiç evlenmesin kimsenin hayatını da karartmasin zaten evliliği de beceremezler
Ayrıl kanka böyle biriyle ilişki devam etmez
İlişki zaten devam etmez ve sevgi de kalmıyor ben nasıl evlilik düşünüyorum bilmiyorum
Evlen kanka artık senide cinayet haberlerinden izleriz heralde
Fiziksel şiddet uygulamadi yani niye çevresine bu kadar iyi merhametli bana gelince hiç bişey yok
İlişkilerde kendini üstün gösterip baskı kurup her dediğini yaptırmaya çalışıyor işte. İlişkinin patronu benim îmâsı yaratıyor işte. Duygusal şiddet daha kötü bence
Evet çok kötü psikolojik şiddet artık sevgi de kalmıyor duymadigim söz kalmadı duzelecem dedi düzelmedi
Böyle bir insan düzelmez kendine başka birini bul bi an önce bundan kurtul yoksa seninde psikolojini bozar bu
Psikolojim bozuldu ki zaten iki yılda bittim evliliğe falan hiç bişey kalmadi niye dayandim diyorum
Uğraşasim gelmedi😅
Neden 🙂