1 yıldır evliyim eşim çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?

Merhabalar eşimle 2 yıldır beraberiz 1 yıldır evliyim ilk yılımız aynı ev içerisinde yaşayarak geçirdik sevgilik dönemimiz ufak tefek sorunlar olsada çok güzel geçti benim daha çok isteğim ile evlenme kararı aldık eşim ağır bir işte çalışıyor ve eskisi gibi sosyallığımız vakit geçiremiyoruz ve çok sık kavga edip haftalarca küs kalıp ayrı odalarda oluyoruz eşim sinir esnasında bana el kaldırdığı oldu bir kaç kez ama sonrasında çok pişman olduğunu söyledi ama şu an bile her kavgamızda bana zarar verecek şekilde hareket ediyor ve ağır hakaretler ediyor aramızda cnsllik namına bir şey kalmadı aldatmadığına eminim ama ondan önce bir ilişkim olduğu için bana artık dokunmak istemediğini söyledi fakar ben bunu ona açıkyüreklilikle söylemiştim asla kandırma yaşan söyleme durumum olmadı beni çok sevdiğini ama bu duruma katlanamadığını söyledi boşanmayı teklif ettiğimde kesinlikle reddediyor tehdit ediyor benim tüm sosyal hayatımı bitirmiş halde evde kül kedisi gibiyim nasıl davranmam lazım burdan dönüş olur mu çok seviyorum ama her gün ağlıyorum üzülüyorum bana zarar vereceğinden korkuyorum lütfen biraz yardımcı olur mudunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Boşanma süresinde pişmanlık duyar mıyım psikolojik destek almam gerekir mi
1 yıldır evliyim eşim çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?