Eşim bana kötü davranıyor, ne yapmalıyım?

2 seneye yakın evliyim. eşim özellikle şu son 3 gündür bana pek kötü davranıyor. Hafta sonu annemlere gitmek istedim akşam yemeğinide yer geliriz dedim. Neymiş kardeşlerim evde değil diye beyfendi sıkılıyormuş. biraz zıtlaştıkdan sonra ben çıktım gittim o gelmedi. Akşam da kendim döndüm eve. Hiç konuşmadık zaten o kahveden eve geç geldiği için direk yattım uyudum. Dün de acesini kurcalarken baktım birilerini eklemiş ve eklediği kişiler gay tipler. Facede birlite olmak isteyen brilerini arayan tipler. Sordum kızdım bu ne diye bana laf saydı haksızmışım gibi ne işim olur bilmem ne diye küfür bile etti.Neyse dün iyice tartıştık. Sonra akşam yine eve 10 buçuk gibi geldi ve sarhoştu içmiş baya bir direk geçti yattı yine. sabah tartışmaya devam ettik en son. Küfürlü konuşuyor bana sinirlendiği için. Dedim bir daha saçma sapan şeylerini görürsem kötü olur falan diye sinirimi bozma kapat konuyu diye. (whatsaptan tartışıyoruz mecburen ikimizde işyerinde olduğu için) sesli mesaj yollamış sen kimsin lan falan gibisinden. Çok moralimi bozdu iyice. Ben kimim ki senin için dimi dedim hiçkimseyim demekki dedim. artık umurumda değilsin ne yaparsan yap ne halin vrsa gör dedim. Konuşmuyoruz şuanda. Güya yarın da ilk sevgili olma tarihimizdi hediye alıyım falan diyordum. Aptallık bendeymiş demek ki.Şimdi ben bu adama napıyım ne ediyim? Severek evlendik ki hala beni sevdiğini söyler ama bu davranışları hiç normal değil. Bazen alıp başımı gidesim bile geliyor.
Eşim bana kötü davranıyor, ne yapmalıyım?