Korona bizi eve tıktığından beri şu lanet üzerimde sürekli kendi kendime konuşuyorum. O da yetmezmiş gibi bir dizi karakterine aşık oldum ama resmen aşık oldum yani sürekli o yanımdaymış gibi hayal kuruyorum ve 2 yıl falan olmuştur bu illetten kurtulmak istiyorum ama beni çok mutlu ediyor zaten yalnız biriyim bana sarıldığını hayal etmek bile çok iyi geliyor ama gerçeklikten uzaklaşıyorum artık çok yoruldum
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kulaklik takip kendime hayal dunyalari kuruyorum evin icinde geziyorum telefondan ev esya kiyafet seciyorum gezerken olaylari kafamda canlandiriyorum ve gercektten hissediyorum guluyorum agliyorum bazen bu hayata donmek acimasizca geliyor hayallerimi özlüyorum sanki ve bunu senelerdir yapiyorum seni cok iyi anliyorum sığınnaacak baska yerimiz yok
Evet gerçekten aynısı apaynı hem de bundan kurtulmanın bir yolu yok mu
Ve tek ben yapıyorum zannediyordum
Hayır aslında bunu yapan bir çok kişi var ve işin içine aşk girmese böyle eziyet olmıycak bırakmam gerek ama o kadar bağlıyım ki bırakmak istemiyorum sende anlatmak istersen dinlerim, bundan kurtulmanın tek yolu psikolog galiba
Psikolog sayfalarinda denk geliyordum acikcasi hayatin icinde aktif olunca hayal kurmuyorsun yani hergun kalk hazirlan ise git gezmeye git alisveris piknik vakit bile kalmiyor tek yolu bence gercek hayata katılmal ben mesela tek cocugum evde herkes uyurken hep hayal kurardim kendimi bildim bilelj kuruyorum ama kucukken okul vardi disarda oynamak falan vardi bu kadar yogun degil gercegi daha cok dusunuyodum okulda su olcak bu odev var gibi Şu an sadece evdeyim sen galiba benden kucuksun bi hayatin varsa ona odaklan
Bunlar kötü seyler mi
Okuyorum ben bu şehrede yazın geldim okuldakilerlede pek kafam uyuşmadı eski arkadaşlarımdan çok az kişiyle görüşüyorum 2 falan yani okul varsa bile okul çıkışı eve gelmekten başka yapılcak bir şey yok ya da yalnız gezmek falan filan. Ailemle de aram yok sanki beni seven bi tek o varmış gibi ama o da gerçek değil
Valla kitap oku dizi izle ama bizim gibiler o dizinin etkisindede cok kalıyor o yuzden nasil gecer biliyorum bazen cok seviyorum kafamdaki dunyayi aslında bu bi kaçış yolu neyden kimden bilmiyorum... ama istedigimiz hayati yasiyor olsaydik düşlerimizde kurmazdık galina
Sende mi öylesin donkey
Donkey_kong neresi iyi ki
Açıkcası psikolojik bi bozukluk gibi gelmiyordu bana hani deliler deli olduğunu kabullenmez ya o hesap😃 hala normalmiş gibi geliyor. Belki oda öyledir
Katılıyorum bence de kaçış yolu ama bizi hayatımızdan ediyor çok sevsen bile o sevdiğin dünyaya erişmek için ihtiyacın olan enerjiyi sömürüyor ve evet dizi izlemek daha beter ediyor
Dizinin içine hapsoluyosun demi
O zaman yeni başladı sanırım donkey acil bırakmak üzerine çalışmaya başla😂
Evet zaten aşık olduğum kişi bir dizi karakteri onun dışındaki bazı dizilerle de gereksiz bir bağ kuruyorum çok garip bir olay değil mi izle geç bitsin ama olmuyor
Hayalleri giderse insandan geriye ne kalır ki? Bircoğunu gerceklestirmek icin yasiyorum ben
Hayal kurmak farklı hayalin içinde gerçek olmayan bir dünyada yaşamak farklı. Sen kafanda gerçekleştirdiğin hayallerini düşünerek dünyadan koparsan gerçekleştiremezsin ki. Onları gerçekleştirmek için bu dünyada kalman gerekir
Ya en son hayalimde turkiyenin zengin ailelerinin birinin ogluyla kar tatilindeydim😃 ben agir vakayim
Ahahxhskshxkna çok iyiymiş. Ama zengin çocukları toksik ya kendisi zengin olmuş filan hayal et :)
Yok değilim de biseyler uzaklaşıp rahatlatıyorsa bu neden kötü olsun ki
İkinizle tanışmak istiyorum ben de yalnızım sizin gibi kendime ait bi dünyam var
Çünkü aşırı olan her şey zarardır arada olmuyo bu bir bağımlılık gibi gerçek hayattan uzaklaştığım için gerçek olmayan bir hayatta var olmaya çalıştığım için çok yorucu ve ders çalışamıyorum
Friends dizisi izlediğimde böyle oluyorum anlattıklarınız buna benziyor
İyi hissediyorum
Dizi boyunca ve kapatmak istemiyorum
Kendi kendine sanki oradaki bir karaktermişsin gibi konuşuyor musun
Sen öyle misin?
Evet
Bende derslerime engel oluyor
Bi ara duzelmistim tekrar geldi derse hata gercege donmustum
Gerçekten odaklanamıyorsun akıl gidiyor başka yere hemen. Üniversite mi senin
Kpss
Cok uykum var reglim yarın yazıcam size
Bende yks :) kazanırız umarım
Birazcık şizofreni bu anlattığınız şey
Sahte bi dünyada yaşamak
İyi gecelerr
Şizofreniye çok benzer ama bir şey görmüyosun ya da duymuyorsun sadece fazla gerçekmiş gibi algiliyorsun olmayan şeyleri ama şizofreniye evrilmiyor
Gerçek olmadığını nasıl unutabiliyorsunuz
O garip geldi
Garip gelmesi çok normal ama ben baya baya unutuyorum
Güzel bu
Sadece anlık olarak güzel
Bana yazar mısın
Şizofreniyle ne alakası var ya
Gerçek değil zaten neden unutmayalım? Kafasız mısın zaten adetliyim valla kafani patlatirim git be şurdan
Gerçekliğe maruz kal
Fazla açıklayıcı
Kötülüğe uğra
Peki
Dertsizlikten kafayı yemissin
Çok biliyorsun
Babasınin prensesi sorunlarını bilirim
Aynen babamın prensesiyim ikile
tamam sisko