Ben kpssye hazirlaniyorm oda fabrikada çalışıyr, farklı şehirlerdeyiz çok zor oluyr özlüyoruz. Polisliğe gir memuriyet gir sınavlara hazırlan tıbbi sekreterlik o bişeyler yap bir an önce evlenelim yaz 25 yeter artk bizim yaşıtlarımızn çocuğu oluyr dedm. Ben kpssye cabalaiyrm atanana kadar sende çabala dedm. Kim çalışacakmış sınava diyr. Fabrikada çalışıyr ekonomi kötü, etrafımdaki insanlara bakiyrdm sevgilileri çabalıyor nasıl da azimliler bunda tik yok bu aldm artk, üstüne gittim en sonda engeleldm çok kırdım şu an çok üzgünum oda beni küçümsedin sen memur bul ben işçiyi sana yakışmamış dedi gitti. Ama ben napım haklı değil iyim benimi hirpaliyrm
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşçi olmaktan gocunmuyorsa ve sen de bunu kabullenemiyorsan bitmesi daha hayırlı bence.
İşçi olmasına takılmıyorum zaten ben kpssye hazirlaniyorm alımlar çok düştü şu an da bende diyrki ben atanana kadr bir şeyler yap sende ben atinarsam ya da sen atanırsın biran önce kavuşalım istiyrm çünkü 25 yaşına geldm ne ara evlencem çocuk yapcam çevremdekiler evleniyor yaş geçiyor anladn mı
Benim anlamam önemli değil. Karşı tarafa baskı kurmak işleri zorlaştırır. Böyle bir yere varamazsınız.
Ne yapcam ya güzellikle söyledim anlamadı karşındaki istemiyorsa silah zoruyla i yaptıran arkdş. Çok urastm güzelce dem tm diyr sadece lafta bide inat yok dedimi yoktur birsey yani, uzak sehirldeyz kabuslarım istiyrm gece gelmiş eniştesi hemşire bunun aklına girmiş hemşirelik mi okusam yok veterinerlik mi yok labarantlik ne diyorsun diye bana soruyor dlei oldum çıldırdım ben sana 2 3 sene önce demedim ki tıbbi sekreterlik polislik olabilir onları seç dedm seçmedi inatlık etti sen beji beğenmion kucumsuon inadına secmicem dedi şimdi gelmiş yok meslek seçim üni sınavına girim 25 yaşındasın kazık kazadr kaç oldu dedm sana aklın neredeydi dedm
Anlatamadım sanırım ben mevzuyu. Kişiyi olduğu gibi kabul etmeniz mümkünse öyle edin. Belli ki pek o taraklarda bezi yok arkadaşın.
Evet işte bende kabule ettm baktm olmadı tm dedn ne istiyorsan onu yap dedm ben kendi işime baktm aradan zaman geçince kendi geldi dün sordu üni okumaya karar verdim sınava gircem hangi bölümü secsem diyince ben çıldırdım bide hemşirelik istiyr ben sana önce demd 4 yıl daha snei mi beklim benim yaşıtlarım evleniyor yeter dedm tiksiniyrm senden filan dedm o sinirle çok üstüne gittim bejim arkdşlar var bakiyrdm çevredekilere sınavlara giriyr çabalıyor nasıl azimliler sonra evleniyorlar mutlu oluyorlar yok ya
Zor işler.
Sözlerin tutumun ve ifadelerin gerçektende kırıcı ve kötü Mantığı anlıyorum fakat yöntem baya kötü
Haklısın Ben de işçinin biriyle evlendim hayatım çok kötü aşk sevgi karın doyurmuyor
Ha işte bende onu anlatmaya calisiyrm karşımdakine ite kaka şu sınava gir polisliğe gir jandarlmaliga gir bak şurda kolay devlete atanırsın gir uzak şehirlerdeyiz hangimiz önce atanirsam gir bir şeyler yap artık kavuşalım diyrm sen beji kucumsuyrsn işçi parcasiym ben sen başkasını bul memur bul diye başlıyor yav ne alaka arkdş hayat zor para olmayın kira fatura çocuk ihtiyaçlar hep ben düşünüyorum bunlar bir gram umursamıyor Bende yoruldum artık ya
Sonuna kadar haklısın Nereden buluyorsun böyle züğürtleri
Maaşı ne kadar manitanın
Fabrika iscisi işte bilmiyorm tam ama ev kira ekmek para ben başka şehire gidersem o orada ne yapcak iki yıl önce tıbbi sekreterlik seç alım çok olcak dedm açıktan oku dedm inadıma seçmedi şimdi sürünüyor şimdide gece gelmiş ya diyr hemşirelik mi okusam filan dedi canımı sıktı yeter dedm ya 4 yıl daha senimi bekliym 25 yaşındayım benim yaşıtların çocukları var polisliğe gir jandarlmaliga gir dedm bir an önce kendini devlete atacak işlere yönel dedm istemiyorm diyr hep benim itttirmemle yoruldum ittirmekten yeter bejim yaşıtlarım evli barklı ben daha cirpiniyrm
Ben mğhendisim ama böyle ayırmıyorum şnsanları
İnsan ayırmak değil bu Türkiye şartlarında bir yerlere girmeye bakmak lazm evi yok arabası yok aldığı maaş az ben atanirsam daha oda kesin değil alımlar düştü 25 yaşına geldm benim yatirlar evleniyor nereye kadr böyle gitcek
Bende sneşe yaşıtım ama uşakda elşnden heleni yapmış
Ne
Seni anlıyorum ama napsın çocıl elindem gelen bu
Elinde gelmesi için bir şey yapmıyor işte yapsa da olmasa yaptı olmadı dicem yapmıyor beni çıldırtıyor
Bende çok kırıcı konuştum yapsın diye belki ama çok pişman oldm kırıcı konuştuğuma sonra ne yapsam düzelir bilmiyorm inan çok yiprandm
boş ver o zöanaönpne bak
Haklı değilsin sal adamı mk
Bunu ilişkinin başında konusmalıydın.
Konuştum arkdş karşıma aldım bak burada mezun olunca işsiz olacaksın devlete rahat alım olan bölümleri oku devamını bırakma dedm Bende cabalicam zaten dedm tm dedi dedi durdu sonra böyle hala tm tm üni sınavına giriyr yıllarca çalışmıyor çalışmadan sınava giriyr napım olmadı diyr yav
O zaman yapacak bir şey yok
Ha işte onun istekleri hayatı çok farklı bejim isteklerim çok farklı o istekleri birleştirmeye cabaliyrz hep uğraşıyor onurumu bilmem çok yıpratıyor karşındaki cabalamiyor sa kafasına silah dayayıp illede yapsan diyemezsin kendi içinden gelcek Allah var çok çabaladım hatta yalvardım inat yok olmuyr
Güzel olmuş ayrılman
Aramız düzelsin istiyrm sinirlendim sinirle söyledim biran da tahammülüm kalmadi ama napcam bilmiyorm çok kırıcı konuştum sonra da üzüldüm hakliyimda evet
Evlenince nasıl hayatın olacak biliyor musun?
Ben atanirsam hayatım daha iyi olacak maddi açıdan ama o atanamazsam ve ben atanamazsam zaten evlenemeyiz atanmadan evlenirsem eğer zor geçince kira otobüse bicz ben evde yine ders çalışcam atanayım diye öyle bir hayatm olacak yani
Ne mezunusun
Fake soru.
Sen sonuna kadar haklısın