Erkek arkadaşım beni kullanıp terk etti :/ Çok üzgünüm ne yapmalıyım?

Sevgilim ile 5 aydor takılıyorduk aşık etti beni kendine güvendirdi çok mutluyduk seviyorduk birbirimizi bana güvendirdi kendini.. 4 gün önce birlikte olduk ill kez böyle bir şey yaşadım ona aşırı güvendiğimden hata ysptığımı anlayamadım şimdi ise terk edildim eskisi gibi masum bakamıyormuş bana masumiyetmi kaybetmişim falan dedi terk etti beni benden daha iyilerinr layıksın demeyi de ihmal etmedi..

Oysa benden sürekli bir beklentiler içimde olan hep o olmuştu övünmem gibi olmasın ama 178cm boyunda, fiziğim güzel ve iyi görünümlü biriyim zaten o yüzden benle çıktı güzel olduğjm için şimdi ise birden değişti.. Resmen kullandı beni ya ben onunçok seviyordum halen de unutamadım canım çok acıyor ya beni masıl terk eder? Kullanıp atar?

Hayatım mahvoldu meğerse hırs içim benle olmuş arkadaşları ile sohbetini bile yapmış :( Onu da iğrenç birinden öğrendim bugün bana resmen ne muamelesi yaptı yatakta iyimişsin at gibiymişsin iyi sevişiyormuşsun boşta kaldığına göre benle yatsanadedi.. Ne yerine koydu beni tani ona hak ettiği cevBı verdim ama hem kıullanıldım hem gururum kırıldı hem de insanlar beni ne diye tankyor

Yaşamak çok zor geliyor artık 😞😞
Ne öneriler verirsiniz? Ölmek çözüm mü?
Güncellemeler
+1 yıl
Burada bile kimse beni anlamamış 😥😥
Yazılan görüşler berbat!!

Asıl canımı acıtan şeyi anlamamışsınız bile
Erkek arkadaşım beni kullanıp terk etti :/ Çok üzgünüm ne yapmalıyım?