- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik insanı değilsin. Evliliğe hayatında ki insana bağımlı kalamıyorsun. Sorumluluk almak üstlenmemek sana zor geliyor. Evlilik olsun iş hayatı olsun herşeyden çok çabuk sıkılıyorsun. Bir yere stabil değilsin. Sürekli yer değişikliği mekan değişikliği yapmak sana göre.
Evlilik senin için değil. Bekar kalman sana sağlıklı bir durum. iş hayatında ki sıkılma durumun bu iyi değil. Bu çoğu iş hayatında tutunamama ilerleyememe sebebin olur. Azda olsa kendini zorlamaya işi sevmeye bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılYokki isim
Soran+1 yılOlmuo
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik sorumluluk ister, çokça ödün verilerek evlenilir her iki taraf içinde geçerli bu, özgür ruhlu olmak evlenmek için doğru bir ruh hali değil yani evlilik size göre değil eğer bahsettiğiniz kişiliğe sahipseniz, örnek verecek olursak evlendikten sonra erkek arkadaşlarınız ile oturamazsınız bu ahlaki etiğe aykırıdır sonuç itibari ile kocanız var ve diğer tarafta karşıt cins, misal benim kız arkadaşlarım var ama bu konuları çok rahat konuşurum evlendikten sonra eğer bir taraf evli değilse öyle yalnız başına görüşme doğru olmaz mutlaka diğerinin eşi gelmelidir ister yobaz diyin ister bağnaz tüm dünya alem biliyor ki iki karşıt cins bir araya geldi mi hiç kötü düşünmese bile mutlaka ilerde bir sorun olma olasılığı yüksektir
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl“Sorun bende mi” sorusunu bi kenara bırak.
Sen böyleysen ve flörtleşmek hoşuna gidiyorsa bundan sonra böyle takılacaksın.
Evlilikte şunlara “evet” diyecek çok az adam vardır o da bir süreliğine.
Hayatının tadını çıkar, gez toz eğlen.02 Yorumla
Soran+1 yıl😊👍🌺🌹🌼
Soran+1 yılTesekkûr ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes sonsuza kadar evli kalacak diye bir kural yok demek ki güçlü bir kadınmışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılCanimmmm🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🪷
- +1 yıl
Boşandığı için "güçlü" kadın olmuyor. Başarısız bir evlilik yapmış oluyor sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Bu sizin iç dengeniz ve iç disiplininizle ilgili bir konu. Evlilik, bazı konularda insanın karakterinden fedakarlık yapmasını gerektirir. Bu birlikte yaşamanın doğal bir sonucudur. İş hayatında da durum benzer şekildedir. Herkes yaşamını idame ettirmek için çalışıyor ve işyerinde normalde karakterine uygun olmayan durumlara katlanmak zorunda kalabiliyor. Eğer ağzımızda gümüş kaşıkla doğmadıysak; çoğu insanın yaşadığı durumun özeti bu.. İş hayatı için yapabilecek pek bir şey yok ama evlilik sizin özgürlük anlayışınıza uymuyorsa hayatınıza bekar devam edersiniz, olur biter. Herkes hayatını evli olarak geçirecek diye bir kaide yok..
54 Yorumla
Soran+1 yılOldunuz🌷
Soran+1 yıl🌹🌹🌹
Zıt kutup meselesi sen ne kadar özgürlükçüysen muhtemelen karşına hep seni baskılayan kısıtlayan sınır koyan insanlar çıktı. Bu alanını genişletmelisin. Bakış açını kendini biraz daha esnek olmaya zorlayabilirsin. Tahammğl edemediğin şeyle imtihan olursun ya bu durum biraz öyle işte. Ne zaman ki kendinde yok artık aşırı özgürlüğüme düşkün değilim biraz uyumlu olmayı seçiyorumu yer edindirirsen ozaman rahat insanları çekersin hayatına ☺️ bence yani 🙃
22 Yorumla
Soran+1 yılCansin tesekkür ederim 🌹🌹🌹🌹🌹🌹✌🏼✌🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilik demek hayatının geri kalanında bir ortakla yaşamak demektir. Ortağın senin kadar çalışkan senin kadar dürüst senin kadar özverili olmazsa sen zarar edersin. Evlilik bitirmek iyi bir şey değil ama evlilik adına kendini harcamak daha kötü. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn👍
Elbette insan böyle olsun istemez ancak evliliğin sorumlulukları vardır bu iki taraf içinde böyleydi. Sen kalkar ben akşam arkadaşlarımla çıkacağım der kafana göre gidersen. Bu bir olur iki olur. Hadi güle güle olur ki bu erkek içinde geçerlidir. Buna uyanıyorsan evlenmeyebilirsin. Ancak bu ilerleyen zamanlarda pişmanlığa yol açmasın. Korunma kullanma açısından değil sadece, mutlu olabileceğin şeyleri kaybetmene de sebep olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen tam olarak evliliklerinde ne bekliyordun
Evinde işinde ne olsun
Özgür demek kafasına estini yapan oluyor
Evelndigin hiç bir erkek bunu veremedi veremeyecekde
Evden sıkıldım ben özgür ruhluyum başka eve geçelim
İşde sadece pazar var cumartesi bile yok işi bırak ben özgür ruhluyum
Ben tatile gitmem gerek özgür ruhluyum
Kafama eseni yapayım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBir dönem ben de böyleydim. Adını koyamıyordum sürekli kullandığım bir cümle vardı bir şeyler hep eksik. Çok irdelememeye başladım akışına bıraktım. Sen de üzerinde çok düşünme bırak hayat gelsin sen de bildiğin gibi yaşa ya da bilmeden yaşa tecrübe et ve öğren.
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam artik
+1 yılHayır sorun sende değil buna emin ol her insan kendi gibi olan la yürümek ister ama senin karşına çıkan kişiler senin kalbine hitap etmiyor muş yani sorun sende değil
121 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👍👍👍
Soran+1 yılAynn
- +1 yıl
Emin ol seni de kalbine göre biri çıkacak karşına, ne kadar sürdü ki evliliğin
Soran+1 yıl6 ay
Soran+1 yılInsallah kardesim
Soran+1 yılBana beddua etti
- +1 yıl
Olsun ben biliyorum senin kalbine göre biri gelecek sana herkes insanın kalbine göre değildir, insanlar çok kötü artık
- +1 yıl
Sana neden beddua etti ki
Soran+1 yılAynn dogru diyosun senin kalbin temiz demekki dua et bana olur mu
Soran+1 yılBeni biraktin diye etti beddua
- +1 yıl
Tabiki ederim sana dua Rabbim herşeyin en güzelini kalbine göre olanını nasip etsin sana. Sana kızmaya hakkı yok ama insanlar gidebilir birinden
Soran+1 yılCok tesekkur ederim canimm🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
- +1 yıl
Rica ederim kendini kötü hissetme olur mu konuşmak istersen konuşuruz elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım
Soran+1 yıltamam yazicam sana
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yıl😊😊 iyi ki varsin
- +1 yıl
Sende iyi ki varsın, her zaman gülsün senin yüzün, her zaman yanındayım unutma
Soran+1 yılGitme burdan tamam
- +1 yıl
Yok burdayım ben hiç merak etme
Soran+1 yılTmm😊👍
- +1 yıl
Tamam
Bende evlendim ayrıldım. Anlaşamadık, çok baskıcıydı oda. Dışarı çıkıcam yürücem derdim, kaç dk ya gelirsin dersi. Bi bırak yakamı be kadın. Bu tarz davranışlar boğar insanı. Soneasıda malum işte. Hatayı kendinde arama. Dğnyaya bi kere geldin dilediğince yaşamalısın. İşine gelmeyene eyvallah dicen
02 Yorumla
Soran+1 yılAynn 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
+1 yılSen daha çok flört etmeyi ve o süreçteki heyecanı seviyorsun anladığım kadarıyla, olabilir mi?
14 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼✌🏼✌🏼
- +1 yıl
Ama sana birkaç soru sormak istiyorum
Soran+1 yılSorr
- +1 yıl
Burdan mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes evlenmek zorunda değil, bu kalıptan bu ülke ne zaman çıkacak çok merak ediyorum, evlilik sana göre değil bunu kabullen ve kaç kez denediysen bir daha yapma, bende öyleyim mesela ama evlilik fikrim hiç yok hatta asla diyen tarafım. Sende yapabilirsin kimseyle evlilik yapma
21 Yorumla
Soran+1 yılYapmicam...
+1 yılBu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum:
https://youtu.be/HGobIMpkG1w?si=lmUS8HeVyGKsBn8820 Yorumla
+1 yılHer kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 YorumlaHatayı kendinizde aramak doğru olmaz. Her insan Bir kez geliyor dünyaya
Özgürlüğünü kısıtlamak ve mutsuz batan bir gemiyi yüzdürme ye çalışmaktan ise bu tür yaptığınız doğru hamleleri başarılı buluyorum10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir gezginsin. Yeni yerler ve yeni insanlar görmek, öğrenmek ve heyecan istiyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼onlarin havasi suyu topragi herseyi belkide...
Soran+1 yılTebrik ediyorum Seni🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik paylasim soeumluluk gerektiriyor..
Elbette kimse kimsenin özgürlüğünü kisitlamamali ama suda bir gercekki Evlilik fedakarlik istiyor
bazi seyler deyisiyor ve Sorumluluk almadan olmuyor23 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi iste bnmde..
Soran+1 yılYapamadim agir geldi cokkk zorladi pes ettim
- +1 yıl
Belki daha zamani gelmemistir ya da evlilik sana göre değildir.. illki evleniceksin diyedr bi kursl yok ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar eğlence insanıdır düzenli bir hayata gelemez, sorumluluk alamaz tek eşli olamaz. Muhtemelen aynı sorun sende de var ama bu insanların sonu hep felaket olmuştur. Kendini dizginlemeye çalış!
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni taniyosun sandim ben şok dizginlicem bu sefer eminim kendimden mutlu olucam tek basimada..
Soran+1 yılTesekkur ederim sanada
- +1 yıl
Rica ederim :)
Sen flört seviyorsun ama yorulmuyorsun sürekli yeni birilerine geçmekten ben şahsen yoruluyorum birine alis sonra digerine sonra digerine karsindaki erkeklerin seni öyle düşündüğünü hissetsene sen vaktini harcamışsin sevmişsin adam diyorki senden sıkıldım. digerine geçeyim
11 Yorumla
Soran+1 yılKotu aynn
+1 yılAynıyız sorumluluk alamıyorum 6 yil surdu ilk 2 yili cok guzeldi 4 yil eziyet yoklardan varlar elde etmeye çalışmaktan yorulmustum ben herseyden vaz gecmisken baskalarinin savurgan olmasi beni bosa kurek cekiyor hissine kapimama neden olfu iyide oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖz elestri yapman karakterli bir duruş. Aşk yani sevgililik evlilik biz olmak demek. Yüreği yüreğine dnek olan olunca karşılıklı özen göstererek değer verecek Biz olursan beraber eglenebilirsin beraber hayatın tadını cikarabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılsen bence bundan sonra hiç evlenme evlilik başlı başına bir sorumluluktur ve bunu birisinin hikayesi diye kölelikmiş gibi anlatman evliliğe asla uygun olmadığını gösteriyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Süper bir yorum
- +1 yıl
@Hanzade123r Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
himayesi yazdım hikaye diye çevirmiş site
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılPeki Ama evlenmeden önce niye kendine uygun bir partner bulmuyorsun bu farklarla seni kabul edecek Sen de Kabul edeceğini şeyleri konuşup yaşamıyorsunuz deneyimlemiyorsunuz
00 Yorumla Demek ki karakterine uygun insanlar çıkmamış karşına. Senin gibi insanlar da evliliklerini sürdürebiliyor. Sen seni anlayan ve senin gibi olan birini bulamamışsın bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Evet sorun sizde ama bunu bir sorun olarak görmeyin herkesin bir karakteri vardır, uyar uymaz. kabul eder etmez vs yani
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sorumluluktur, bana kimse karışamaz özgürüm istediğimi yaparım tribine gireceksen hiç adamları da oyalama zaman kaybettirme
01 Yorumla
Soran+1 yılTmmm
+1 yılözgürlüğüne fazla düşkünsün ben de öyleyimdir ancak mutluluk için özgürlükten feda etmen gerekir biraz
010 Yorumla
Soran+1 yılYa karsidaki hasta ruhluysa asiri kiskanc ve paranoyak birisi cikmissa karman çorman hersey iyi gelmedi bana kendimi ôzledigimi hissettim
- +1 yıl
doğru kişiyi bekleyeceksin herkesle aynı değilki biz boşuna mı bekar kaldık 😀
Soran+1 yılBekarlik hayat benim icin✌🏼🌷
- +1 yıl
yay burcu musun 😂
Soran+1 yılEvtt
- +1 yıl
nasıl da tutuyor bir de inanmazlar 😀 ben de yayım ama fikrim değişti ileri yaşta yalnızlık kötü oluyor
Soran+1 yılYanliz kalmam ki ben asla ileri yaslarda bile birakmazlarda zaten beni yay burcuyum 😊sence yanlız kalirmi yaylar bide ben zaten aşk iliskisi olarak istemiyorum kimseyi dostum cok kiz olsun erkek olsun cok dostum var illa aşkmi olmalı saçma bide olduda noldu hepsi aşik oluyolar sonra boğuyolar beni gelemem ben ugrasamam askla meskle bu saatten sonra kardesim tamam..
Soran+1 yıl✌🏼✌🏼✌🏼
- +1 yıl
iyi hadi bakalım mutluluklar
Soran+1 yılSaol sanada😊👍
+1 yılErken yaşta evlilik yaptıysan ondandır. Herkes evlilik insanı değildir ya da o seviyeye hemen ulaşmayabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 👏🏼👏🏼
- +1 yıl
Bu da toplumun kadınlara olan baskısının acı sonuçları işte maalesef. Gerçi bu ülkede ne doğru ki
Soran+1 yılDegilmi
- +1 yıl
Aynen. Neyse yaa ne desek boş laf. Çocuk var mı peki?
Soran+1 yılYok olmadi ikisefer dusuk oldu
- +1 yıl
İyi bari yıtmışsın
Kendin gibi özgür ruhlu birini bulmadığın sürece hiçbir evliliğin uzun sürmez.! erkeklerin geneli: kıskanç, baskıcı değişik yaratıklar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat bu karşıma ne çıkacağını bilemeyiz. Tecrübe ederek yaşıyoruz , kimse boşanmak için evlenmiyor. Her olumsuzlukta kendinizi suçlamayın ama bir kaç kere aynı şeyler tekrar ediyorsa da bir düşünmek gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlilikler derken birkaç tane mi. Benim gözümde hep büyür. Sorunu kendinizde görüyorsanız profesyonel destek almanız iyi olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikte kadına daha az saygı oluyor erkek özgürlükçü olsa bile kimse yargılamıyor. Kadından her is bekleniyor. ya da kocanın ailesi de baskı yapıyor kendileri gibi olsun istiyorlar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler geri kafalı ve bunu kabul edecek erkek çok yok
Soran+1 yılBravo sana👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üzülmeni gerektirecek bişey yok istediğin gibi yaşa
16 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 🌷
Soran+1 yılYayy✌🏼
Soran+1 yılKac senedir tatile gitmiyorum bu yaz kacicam kafama gore cok yoruldum kendimi ôzledim...
Soran+1 yılCanimsin 🌷
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik zaten başlı başına sorumluluk demek değil mi? Bu sorumluluğu kaldiramicaksan zaten evlenme.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Bende böyleyim. Bende aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılDikkat et flort et ama evlenme
Soran+1 yılSakinn
+1 yılSerbest ve özgürlükçü isen bir yerden sonra sorun bekâr kalmayı tercih etmediğin için sende. Çünkü her sevgili /eş bir yerden sonra karışıyor.
00 Yorumla
+1 yılYa sen hayatın doğal akışına uyum sağlayacaksın ya da Hayat senin doğal akışına uyum sağlayacak Sence hangisi normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenip de başkalarına umut verip hayatlarını mahvettin? Yazık değil mi kırdığın kalplere? Madem böyle birisisin neden insanlarla oynadın, evlendin?
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyolardi kendilerine dedim kabul ettiler bn cekilmez biriyim sagim solum belli olmaz sikintiya gelemem dedim gece bunalinca hava almak isterim cikip yurumek ne bilim ya da normal bizamanda hep ayni yerde kalamam ayni ev ayni iss ayni sehir v. s gibi
Soran+1 yılOkey dediler yan cizdiler
Soran+1 yılBnde kactim bosandim bitti
Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Sorun tamamen sende. Ne olduğunun farkında olmadan yaşıyırsun
021 Yorumla
Soran+1 yılya da neler olacağinin neler yasayacagimin hataliyim evtt
Soran+1 yılBiliyorum ûzdum onuda 2. cisi ilki umrumdisi 16 yil oldu yuzunu hatirlamam yani o derece ama ikincisi emek verdi bana cokda sevdi ama cok bogdu bogarakk sevdi bilmiyorum yaa sogudum herseyden
Soran+1 yılZaten istemiyorum. óyle bi dusuncem. yok merak etme bi yaz tatile gitmek istiyorum tek basima kafa dinlicem kimseyi cekecek modda degilim tamam
Soran+1 yılDûsùnmuyorum bile..
Soran+1 yılOna ozaman bakarim...
Soran+1 yılHayirrr sen bul bnce meraklisin baksana
Soran+1 yıl😱😱😱
Soran+1 yılGercekten istemiorum dinlenicem yorgunum ruhum anladinmi erkek istemiorum tek tabancayim biraz inan bana..
Soran+1 yılTanimiyosun beni..
Soran+1 yılYok diyosam yoktur var diyosamda acik birakirim kapimi
Soran+1 yılKeyfim ne istiyosa
Soran+1 yıl🍹🍹🍹🍹✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼
- +1 yıl
Tanımıyorum evet ama anlattığın kişinin özelliklerini az çok biliyorum.
Ben kendime birini bulmaya çalışıyorum doğru ama bu şekilde iki ilişkim olduğu için artık daha temkinli davranıyorum buda ilişkiyi zor başlatıyor. Zamanında kararsız ve ne istediğini bilmeyenler yüzünden şu an bu durumdayım.
Soran+1 yılMantara basma ozaman
Soran+1 yılHadi Bayyy sana
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenip bu tantanalara katlanıyorsun o zaman? Amacın sadece legal seks mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka nediyon senin gibiler anlamaz beni gecc
İlişkileri özgürlüğünüz içinde de yürütebilirsiniz... yani ilişki özgürlüğü kısıtlamamalı ama özgürlük anlayışı da bir ilişki içindeyseniz ona göre biraz evrilmeli... sonuçta ilişki iki kişilik..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBi de çoğul😂 millette siftah yok insanların hakkını yeme bari😂
10 Yorumla
+1 yılOfke problemin var bence. Insanlara katlanamiyosun. Sorun kimde bilemem tabi ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın neden evlenir?
Geliri yoktur geçimine yardımcı olması için
anne olmak istiyordur çocuk doğurmak için evlenir
Bununla beraber helaliyke cinsellik için evlenir
Bularak ihtiyacı yoksa neden evlensin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenemedim bakireyim 28 yas. Nasi koca buluosunuz
27 Yorumla
Soran+1 yılCok cikma teklif almisimdir 15 yasimdan by tarafa yas 36 150 200 kere abartmiyorum evlilikte aldim cok kisiyle flortum oldu her turlu erkekle ama birlikte olmadim sadece 2 kisiyle evlilik yaptim tutmadi bn flort insaniyim evlilik tutmuyo yogurt gibi ya peynir oluyo ya da ayran anladinmi bnden olmaz saldim bnde
- +1 yıl
Masallah
Cevap sahibi+1 yılBenim çevremde erkek yok ondan sanirim ama biri gelse hemen tipe işe bakmadan evlencem o psilolojideyim ;((
- +1 yıl
Soran+1 yılBulursin o guveni ver ve temkinli ol birazda cesaret okey
- +1 yıl
Hangi sehirdesin
Soran+1 yılBnmi Ankara
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde evliliğim başarısız geçti artık düşünmüyorum
00 Yorumla Senin suçun yok la seninle evlenenler suçlu eheheheh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarına göre sorun sende, ne demelerini bekliyorsun hâla?
00 Yorumla
+1 yılSorun sende keşke adamın hayatına hiç girmeseydin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. eğer öyleyse hiç evlenmemen lazım bu en doğrusu... sonuçta senin de doğan böyle demekki
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi kafana takmadan çok biraz zamana bırak her seyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi ikizler burcu kızını seviyom 2 seneye yakın engeller askerlik soğuk yapması her şeyi oldu yani şimdi de 30da evlenirim kafasında yani zor... Kendini olgun sansa da ergen düşüncesi çocuksu istekleri var 25 olacak bir de
00 Yorumla
+1 yılEvet sende. Sorumluluk almak zorundasın evleniyorsan
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sana göre bir şey değil belliki aykırı bir hayat yaşıyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sınırların belirlenmesidir aynı zamanda, sınırlar sana göre değil, kısaca bundan ibaret.
00 Yorumla Çok fazla deneyin edinirsin böyle ama daldan dala, her arıdan bal misali
00 Yorumla
+1 yılBen sizin nasil biri oldugnuzu bilmiyorum simdi yanlış bilgi vermeyeyim
00 Yorumla
+1 yılSen ve senin gibi özgür olmak isteyenler evlenemez evlensede mutlu evlilik yapamaz
00 Yorumla
+1 yılSorun sende
Özgürlüğüne düşkün biri evlenmemeli ki başkasının hayatını da mahvetmesin00 YorumlaProblemin kendinde olduğunu kabul etmek de erdemdir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Senin evlilik düşüncen farklı olduğu için ilaki kısa sürer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSende bir sorun olmayabilir belkide eşlerinde vardı problem içini anlamadan yorum yapmak yanlış olur değil mi
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat