Sabah kaçta uyandığından neyi yiyip neyi sevmediğine izlediği diziye kadar bildiğiniz birine ayrıldıktan sonra tamamen yabancılaşmak garip değil mi?

Sabah kaçta uyandığından neyi yiyip neyi sevmediğine izlediği diziye kadar bildiğiniz birine ayrıldıktan sonra tamamen yabancılaşmak garip değil mi?
Yoo gelmiyor kaybedişlere alışmışız kimse her an yanımızda olmayacak. Ama ölüm ama ayrılık.. öyle ya da böyle her insan hayatımızdan çıkacak bir şekilde.
Aslında yabancılaşmıyor insan. Sadece birbirini severkenki enerjiyi uyumu kaybediyor. İnsanız... böyle şeyler de yaşıyoruz maalesef.. Ve bunu Tıpkı uzaya fırlatılan roketin belirli bir sürede kendinden bir kapsül bırakması gibi görüyorum. Hayatı yaşarken de bu gibi olaylarla karşılaştığımızda artık o duruma o insana ait olmadığımızdan/olamadığımızdan enerjimiz değişiyor. Yoksa kim senelerini verdigi birine tamamen yabancilasabilir ki... bazen yolda yürürken kulağına gelen bir şarkı, bazen gördüğün bir renk, bazen de burnuna gelen bir koku sana hep hatırlatır...
Evet hatırlatıyor ve kapsül benzetmen çok güzel olmuş. Ben beni aldatan kişi hariç diğer herkesi gülümseyerek hatırlıyorum ne olursa olsun 😇
Ne mutlu sana🙂 bunu başarabilen çok az insan var.
İyi günler yaşandı iki tarafta mutlu etti diğerini kötü zamanlarda oldu ama olsun bence kötü değil iyi anılar kazanmalı 😇
Kesinlikle öyle ✌️
Cevap
6Cevap
Yeri geliyor 20 sene aynı yastığa baş koyduğun insan en yabancın oluyor o yüzden böyle şeyleri takmam..
Doğru söylüyorsun ama düşman da olmasın o bile yeter sanki o kadar yılın hatrına
Dünyanın en garip hissi gerçekten
Evet ilk başta garip olur ama sonra da diyorum aman salla gitsin hepsi aynı :D
Garip değil öyle gerekmiş ki uzaklaşmışsın değil mi canım arkadaşım benim. 😄
Soru benle alakalı değil yahu biz o defterleri kapatalı yıloldu 😂 genel olarak mesela çok iyi arkadaş kalınabilecek insanlarla sudan sebeplerle ayrıldıklarımızda bahsediyoru😂
Onun için de geçerli aynı şey bence
Teslim oldum sen haklısın 😂
Demek ki öyle gerekiyormuş , hissettirmiyor.
Bu aralar yüzün niye gülmüyor senin
Toparlanmaya çalışıyorum :)
Garip tabi yeni yeni alışkanlıklarından haberdar olmamak kahreder beni😀
O kadar da haberimiz olması iyi mi kötü mi bilemedim 😂
Yabancılaşmanın sebebine odaklandığım için bana anormal gelmiyor..
Ne güzel soru🥳
Gerçekten çok garip.
Teşekkür ederim 😇 bazen aklıma geliyor belki de çok iyi arkadaş olabilir insan ama işte olmayınca olmuyor 😂
En büyük hata bir erkeğin bu kadar ayrıntı bilmesidir. Vaktini daha görece " değerli " şeylere ayırmalıydın.
Bazen insanın kalbi çok kırılıyor
Üzücü ama her şey aşılıyor bu dünyada.
Üzücü aslında ama bazen olmuyorsa olmuyordur..
bencede dünyanın en garip hissi
Hissettiyor hemde çok
Evet oldukca. Sonra alisiliyor.
Evet tuhaf hissederim
Evet garip geliyor gerçekten.
Evet, çok garip
Yani:(
O surat ne 😂
Bugun yorgunum. ceyranda kaldim😄
Tadim. yok yaaaa
Hastamısın yahu
Dun biraz fazla calistim ev temizligi filan sirtim agrio