+1 yılüzücü bir durum..
kollarına alıp sıkıca sarıldığın ve başını omuzuna yaslayarak senin yanında güvende hissettiğini bilerek sana sokulmasının ardından..
Artık belki bir başkasının yanında güvende hissedecek olması..
Nefes alışlarını bir başkası duyacak ağzından çıkacak sözleri bir başkası duyacak..
Sen yoksun artık
Bir varmış bir yokmuş gibi..
Sanki hiç var olmamışsın gibi..
Ancak en nihayetinde her şey değişir insanlar da tıpkı mevsimler gibi..35 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın sen ya bi de toprak at üstüme üstüme :D
- +1 yıl
her şey değişir..
mevsimler gibi..
bu ruh halinde geçer..
kimse ölmüyor..
- +1 yıl
Yoo yanlış! Öldü.
- +1 yıl
Bazı insanlar gerçekten ölmez..
ama senin için ölürler..
mezarında rahat uyusun o halde - +1 yıl
:) öyle
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Bence garip değil... Herkes değişir bu hayatta en iyi tanıdığımız kişiler de değişir kendimiz de... Zaten değişimin olmadığı yerde hayat yoktur bence buradaki soru en iyi tanıdığım kişi ve ben ne kadar değiştik ki artık birbirimize yabancı olur hale geldik...
115 Yorumla- +1 yıl
Soru bu :D başka soru yok
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Haha ben de kahve isterim 😃
- +1 yıl
Olur evet sade 🥳
- +1 yıl
Teşekkürler çok naziksiniz :D
- +1 yıl
Sallarım birşeyler :D
- +1 yıl
Şimdi teşekkür mü etmeliyim :D
- +1 yıl
Güzel güzel :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef böyle bir şey yaşadım, hayattaki en iğrenç his. Sussan olmuyor, bağırsan olmuyor, hesap zaten soramıyorsun gene olmuyor. Çaresiz bir boşluk, belki de dünyanın en iğrenç hislerinden birisi...
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmışsın :)
- +1 yıl
Maalesef gerçekler bunlar, insanın içinde hapsolup çığlıklarını karabasan etkisi altında gibi duyuramaması çok kötü...
- +1 yıl
Öyle..
Demekki benim kapıldığım hislere kapılmışsın...
Geçecek zamanla geçecektir17 Yorumla- +1 yıl
Geçer tabe lan :D
- +1 yıl
Yakalım 😃😃
- +1 yıl
😃 deli Adam
- +1 yıl
Ricalar 😋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kim üzdü lan seni 🙄
Herşey bir gün gelir geçer 🥊114 Yorumla- +1 yıl
Birileri.. 🤷♀️ elbette geçer, yarına kadar bile sürmez 😌
- +1 yıl
Aynen geçti bile 😌
- +1 yıl
😃 az hareketlere
- +1 yıl
Göz kırpma falan filan 🤦🏼♀️😃
- +1 yıl
Puhaha :D alsana, bi bakalım nasıl alıyorsun 😃🤦🏼♀️
- +1 yıl
Tam dayaklıksın da neyse 😌
- +1 yıl
Yok be :)
Aslında tuhaf değil, üzücü bir durum... Bir yanında yakın olmak isterken, diğer yanın uzak olman gerektiğini düşünüyor.. Ne kadar acı değil mi?
31 Yorumla- +1 yıl
Çok acı.. aynen anlattığın gibi..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni ayrılmışsanız böyle hissetmen çok normal. Ben de tam olarak senin ifade ettiğin gibi hissediyordum, ama aslında yabancılaşmak da denemez ona çok farklı tarif edilemeyen bir his. Zaman her şeyin ilacı derler ya hakikaten öyle bunu tüm samimiyetimle söylemek istedim sana, çünkü bir zamanlar ben de tam olarak senin gibi hissederken artık o kişiyle çok sıradan bir arkadaşımmış gibi konuşabiliyorum. Üstelik içimde ona karşı ne aşk ne nefret var. Aksine onu tanıyor olmak arkadaşlığı güzelleştiriyor nerede ne tepki vereceğini biliyorsun. Zaten arkadaş dediysem sürekli konuşmuyorum ama denk gelince de muhabbet oluyor işte. Sana tavsiyem fazla kaptırma kendini bu duygulara, karamsarlıklara. Ben de duygularını en uçlarda yaşayan biriyim onun yüzünden intihar etmeyi bile düşünmüştüm ciddi ciddi. Ama dedim ya artık içimde iyi ya da kötü hiçbir his uyandırmıyor senin de öyle olacak biraz sabret sadece. Kendine iyi bak, kimse için kendini hırpalamaya değmez unutma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok tuhaf şu an öyle bir acı cekiyorum ki anlatamam bu dediğiniz duyguyu dibine kadar yasiyorum. Ne zaman geçer bu acı ne zaman geçecek. Onu yabancı gibi görmek bana çok zor geliyor bir şey yaşamamış gibi sarilmamis bir şey paylaşmamis gibi. Sanki hayatında hiç olmamışim gibi. Aynı yerde oturuyoruz zor olan da bu onu çok özledim. Keşke o da beni ozlese
14 Yorumla- +1 yıl
Belki özlemiştir..
Cevap sahibi+1 yılHenüz ayriligimiizn ikinci günü ozlese ve ozleyecek olsa yazar çok zor benim için erkekler ayrılığı daha geç kavrıyor kızlar ise daha erken kavrayıp sindiriyor. İnşallah bana geç kalmazsın :/
- +1 yıl
Yazdıkların doğru ama daha çok yeni.. herşeyin hayırlısı olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sağ olun
+1 yılTuhaf ne kelime daha düne kadar kollarının arasında kokusunda boğulmak istediğin yanağından alnından yüzünün her yerini öpmek istediğin adamdan tık diye bir anda uzaklaşıyosun Aklın almıyo madem yaşayamıcam neden en başından hayal kurdum diyosun kendi kendine
10 Yorumla
+1 yılhttps://voca.ro/11xys49M3O19
Bana tuhaf gelmiyor güven veren kimse olmadığı gibi tuhafta gelmezdi.13 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel birşey mi?
- +1 yıl
Bana göre güzel sürekli aklımı yoracaksa yormasın üzmesin daha iyi
- +1 yıl
:) ah keşke.
Alışması çok zormuş. Aylar geçti ve ben hala alışamadım. Umarım başarabilirim. Ve bi tavsiye vereyim kesinlikle kendinizi bu bok çukuruna sokmayın. Aşırı can yakıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Yok ya çekemediler oraya çekemezler 💪🏻
+1 yılÇok tuhaf bu histen çok korkuyorum, bu yüzden sevdiğim, değer verdiğim insanlardan kolay kolay vazgeçmiyorum.
10 Yorumla
+1 yıl"Muhabbet etmeyi çok sevdiğin biriyle artık iki kelime bile edememekte gurbettir"
42 Yorumla- +1 yıl
Woow bu söz çok iyi
- +1 yıl
❤💗
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesten özür dilerim
13 Yorumla- +1 yıl
Hahah bu ne olm :D
- +1 yıl
Her şeyini ezbere bildiğiniz birisi diyince ben popo da dahil zannettim
- +1 yıl
Efendi ol efendi :D nickinin hakkını ver
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aslında böyle söyleyince pozitif bir şfade gibi oldu; ne kadar tanıdığını düşünrsen düşün hala seni şaşırtabiliyor
112 Yorumla- +1 yıl
Keşke böyle şaşırtmasaydı :D
- +1 yıl
Yok ya 😌
- +1 yıl
Güzel seviyorum lan ben :D onu çıkardım bu cümleden.. ben güzel seviyorum da değmeyecek insanları
- +1 yıl
Hep yanlış 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Mıknatıs var çekiyorum 😃
- +1 yıl
Genelde öyle olmaz mı zaten
+1 yılÇayına kaç şeker attığını bile biliyorsun ama bi o kadar da tanıyamamışsin acı bi his umarım tekrarları yaşanmaz 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım :)
+1 yılDeğil, geçer. sen üzülürsün o, üzülmez o üzülür sen üzülmezsin hayat bu önemli olan, geçmiş için kalp kırmamak. Ne diyim ki :)
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülmem ben. Alışırım :) ölüm acısına bile alışıyor insan bu koyar mı bana :D
+1 yılBir kez o his geldiyse bidaha asla eskisi gibi olamazsın bence
110 Yorumla- +1 yıl
Alışınca insan, tahmin ettiğinden daha çabuk eski haline dönersin
- +1 yıl
Bana o his bosu boşuna gelmez bir hatası veya soğutacak bir şeyini gormusumdur.
- +1 yıl
Ona karşı bi daha eskisi gibi olmak istesen de olamazsın da, sen düzelirsin
- +1 yıl
Ben ne konuda düzelirim anlamadim
- +1 yıl
Şimdi şöyle ki o cümledeki “Sen” sen değilsin :D yani bu acıyı yaşayan insan unutur eski düzenine döner de, yaşatanla bi daha eskisi gibi olamazsın
- +1 yıl
Anladım, tecrübe mi konusuyor?
- +1 yıl
Bu konuda tecrübeli olmak da çok berbat bi his 😅
- +1 yıl
Her yanlis iliski ekstra guven problemi demek katılıyorum maalesef öyle
- +1 yıl
Aynen öyle, olsun 💪🏻
- +1 yıl
👸🥳
Geçer, geçiyor.. :)
Tuhaf birazda can sıkıcı ama kısa süreliğine :)11 Yorumla- +1 yıl
💪🏻😌
Oluyor işte hayatın neler getireceğini bilemezsin anı yaşa geçmişi değil👒
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağız mecbur..
- +1 yıl
Uzun sürmez bu durum 😘
- +1 yıl
Amin diyelim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değil. Beklenen hareketler bunları. Birgün gelecek ve herkes bir yabancı olacak. Kalıcı olan tek insanlar gerçek dostlardir. Sadece beklentisiz gerçek dostları iyi seçmek gerekir.
10 Yorumla
+1 yılhemde nasıl bir an geliyor verdiği cvptan bir bakıştan sesinin tonlamasından bile o yıllardır tanıdığın veya tanıdığını sandığın kişi öyle yabancılaşıyor ki kala kalıyorsun zor şey 😔
10 Yorumla
+1 yılBilmek ve içselleştirmek farklı. Sadece bilmek, bilgi yığılmasıdır. Bilginin, değerli hale gelmesi için süzülmesi ve özümsenmesi lazım. Alışkanlık bir yere kadar.
10 Yorumla
+1 yılTuhaf mı? Bence çok zor..
Yokmuş gibi davranmak
Yaşanmamış saymak
Hafizandan ona dair her şeyi silmek istemek10 Yorumla
+1 yılAynen öyle ama hata onda kadınına ilgi sevgi mutluluk verirsen kul köle olursan kadın daha güzel olur daha çok sever
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYabancılaşmak kibarcası midesi kaldırmaz insanın görmeyi bile
20 Yorumla Çok üzücü bir durum. Sanırım böyle bir şey yaşarsam bunu atlatamam zor gelir.
20 YorumlaÖyledir herhalde. Her şeyini ezbere bildiğim biri olmadı hayatımda.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onun her şeyini bilmek tuhaf değil artık mide bulandırıcı. 🤢
10 Yorumla
+1 yılDeğil bence insanlar her an gidebiliyorlar bu yüzden beklentim yok kimseden en güzeli kafa rahat
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Belki evet.. Ama geçiyor sonra baya bi yabancılaşıyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Yabancılaşmak zaten her şeyini bildiğiniz kişilere karşı daha çok olur.
10 Yorumla
+1 yılKendini aptal gibi hissediyorsun. Hastalikli gibi. Herseyini bildiğin adamı aslında hiç bilmediğini fark ediyorsun. Ve bu cok acı
19 Yorumla- +1 yıl
Bunu ben de yazmış olabilirdim, o denli beni anlamışsın :)
- +1 yıl
Bunu yaşıyorum çünkü 😊
- +1 yıl
Çabucak atlatman dileği ile 🙂
- +1 yıl
Bu sefer çok zor..
En güvendiğim en inandığım yerden kırıldım.
Ve biliyor musun? Herkesten utanıyorum. Çevremde onu sevdiğimi söylediğim herkesten utanıyorum. Herkesten kaçıyorum. Keske yer yarılsa da içine girsem. - +1 yıl
Ya güzelim senin utanman gereken bi durum mu var.. kendine bu kadar yüklenme. Zor ve acı ama ölüm acısını bile kaldırabilecek güce sahibiz böyle şeyler bizi yıkmamalı :)
- +1 yıl
Çevremdeki herkes beni uyarmisti. Bense onu tanidigimi iddia etmiştim.😊tanıdığım dediğim sey kendi kafamda kurduğum bir hayalmis. Bu cok ağır..
- +1 yıl
Hepimiz mi aynı hataya düşüyoruz :) yalnız değilsin
- +1 yıl
Sohbetin iyi geldi. 😊tesekkurler..
Herkesten kaçtığım su donemde beni anlayan birinin olması iyi geldi gerçekten. - +1 yıl
Buna sevindim :) ben teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevginin azaldığının ihtiyaçların karşılanmadiginin gostergesi de olabilir. Belki de bittiğinin..!
10 Yorumla
+1 yılİnsan kendini sakladikca bir şeylerden zamanla kendinede yabancilasabiliyor
10 Yorumla
+1 yılNeler Gördük Neler Atlattık Ama İzi Kalıyor Geçmez O...🚬
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanii kötü bir durum ama gerekiyorsa hiç tanışmamış gibii olmak lazım..
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç tanışmamış gibi olmak mı? O nasıl birşey bende yapabilir miyim
+1 yılTuhaf ve güzel bir duygu geriye unutmak için bir enkaz bile bırakmıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gelmez herseyini tanisamda anlık sözlerini bilemem buda soğutması için yeter de artar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin yaşadığı ya da yaşayacağı acı gerçek. Berbat bir his...
10 Yorumla
+1 yılİlk başlarda tuhaf sonra alışıyorsun ve hayatın devam ettiğini zamanı geri alamayacağını biliyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Benim de başıma geldi. Aklına geldikçe hala tuhaf buluyorsun ama onsuzluğa da alışıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılEvet onu sonradan yabancı gibi görmek, yabancıdan daha yabancı olması tuhaf
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez bende de olmuştu yıllardır tanıdığım birine yabancı gibi oldum berbat bi durum
10 Yorumla
+1 yılHerşey birgün geçerde unutulur mu peki?
İlk tanıştığımız yerde haftada bir karşılaşıyoruz iki yabancı gibi olmak hayatımdaki en kötü şey oldu..10 Yorumla
+1 yılBaşlarda tuhaf geliyordu ama ona da alıştık beee😀
15 Yorumla- +1 yıl
Neye alışmıyoruz ki :D
- +1 yıl
Ah ahh😀😀
- +1 yıl
Ah vah etme zamanı değil 😅 💪🏻 bizi yıkmayan şey daha da güçlendirir 😌
- +1 yıl
Güçlü kadın olayım derken pehlivan oldum zaten bırak allesen🤣🤣
- +1 yıl
😃 hahah bu güzeldi
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Asıl tuhaf olan her şeyini bildiğini sanmak
14 Yorumla- +1 yıl
Belki de :)
- +1 yıl
Haha anlık anlık :D
+1 yılBence o kisinin degistigini veya senin eskisi gibi olmadigini gosterir bu
10 Yorumla
+1 yılEvet cok tuhaf hem de o kisiyle cok fazla anın varsa
10 Yorumla
+1 yılgözden düşmüştür belkide..
11 Yorumla- +1 yıl
Düşmüştür..
+1 yılBaşta tuhaf geliyor ama sonra alışıyorsun..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlık gelen anlık gidiyor. çok şey etmemek lazım
10 Yorumla Aşırı derecede tuhaff
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal geliyo cok fazla yasadık die hrrhalde
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Zor oluyor tanışan iki yabancı olmak
10 YorumlaTabiki öyle Allah kolaylık versin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolabiliyor insan yalnız kalmak isteyebiliyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evet her beni en çok üzen şey bu
10 Yorumla
+1 yılEvet ama bazen öyle gerekiyor...
10 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım ama sanırım dünyayın en kötü şeyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kotu bir his cok yasadim
10 Yorumla
+1 yılAllaha şükür öyle bir şey yaşamadım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhh ahhh. Geçmiş yıllarrr..
10 Yorumla Berbat bir his az ağlamadım bundan dolayı.
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat