Elim boşanmak istiyor ne yapmalıyım?

1.5 yılk evliyim, vlenirken ofs açıp kendi işimizi kurp evlendik ben mimarım eşim inşMüh daha önce yutdışında çalşmş ve byük parlar kazanbilmiş, döndğnde hiç parsı kalmamıştı ve yine dış ticaten evlenmdn evvel iyi birmiktar kazanıp düğünümüzü ve evimizi kurduk. Ondan beri nerdyse hiç kazanamadı, kazandıklaro birkaç ay idare etti. sürede ben çalıştım ofiste uzaktan ve idare ettik gerektiğinde altn bozduk falan. Eşim benden 8 yaş büyük, çocuk istiyordu çok, ben de istedim ve çok kısa sürede hamile kaldım, bu sürde evde bir güç yarışı başladı, özgür olmaktan bahsdiyor, bende onu biraz kısıtladım, ancak kendimi de kısıtladım, ona güvenemedim. Çok hata yapan biri, aldatmadı ama bana ters gelen şeyler vardı. Eski sevglisine bakmıştı 2 sefr biz kavga ettikten sonra.. aldatmkasa evet aldattı ohalde.. Uyardım defalarca.. alıştı... Ama bu sefer evde olmaya kafayı taktı.. bu arada bebğmiz oldu 7 aylık oldu büyüdü.. ona bktık brlkte, evdn çalıştk, ben para kazandım o çalıştı kazanamadı... Bana yardım edebildi sadece... Sonra tartışmalarımız oluyordu hee ay bi kaç gün... Evden uzaklaşıyordu. Kural koydum evden başka bir yerde yatamazsın diye.. uydu o da. Shortslara girmesini istemiyordum, önüne saçma sapan şeyler çıkıyor diye... Ama o uymadı tartışma çıktı. Evden gitti boianmak istediğini söyledi.. ik haftadır görüşmğyoruz. Babamn evne döndüm o da görüşmek istiyorum yazıyorama bunu defalarca kez yaşadıkher defasında onu ben topladımeşimden en şikayet ettiğim şey bana kızgınken karşısında beni kesseler tecavüz etseler alkış tutar öyle pis birine dönüşüyor Merhameti asla olmuyo ben hamileyken beni ofisin kapsında bıraktı merdivende bir saat kapıyı açmasını bekledimçekip gdece diye soğuk arabada oturdum hamileydim Bi saat sonra gelp beni alıyordu tartıştık ağlayarak arabadan indim yağmurluydu beni gecenin bir vakti sokağın ortasına bıraktı bastı gitti yanımda czdanım tlfnum anahtarım yoktu.. hastnde yatrım diye acilden girdim durdm su almak için kafeye gittiğimde krdşm beni buldu eve götürdü... Bir gün tartıştık sokakta çekip gitti, arabanın anhtrn da verdi ama peşinden ben de yürüdüm, sonra tlfndan mesaj attım beni takip ediyorlar diye telefonumu kapattım şarjım bittiğini düşünsün diye o ise hiç kuşku duymadn gitmiş evde maç izlemiş o gün kndime ddm bdn adm olmz diye insn bıraktığı yere bir döner bir bkr peşnden yürdğmü de biliyor gecydi.. ara sokaklardan geliydm peşinden.. ama o bana inanmamış ve maç izlemişeve dndm ışıkları yanıyordu ben de babmn evne gittm Rezil bir insan Şmdben her seferinde onu affettim geri döndü eve kaç defa bavuluyla çkt gitti iki gün sonra döndü... Özürdiliyor ama hep hata ypıyor hep.. şimdi bna mesj atmş, işe başladım, bn yanlş bişi yapmyrm yüzğm hiç çıkarmadım, sana hala çk kıxgınm , kızmı özlüyrm, onu düşünyrm, eve gidp anları tazeliyrm, annesin evin biri elecği zamn dışarda iftr açıyrm , camiye gidip nmz klyr, htm ypyrmş, bunları yazdı görüşmek istiyor ne yapmalıym? Ensn sn beni evde zorla tutuyorsn yüreğin varsa boşanalm demişti.

Güncellemeler
+1 yıl
Aile terapistine giden düzelen var mı?
Elim boşanmak istiyor ne yapmalıyım?