Hamile bir öğretmene yapılan bu davranış sizce yanlış anlaşilabilecek seviyede mi?

Öncelikle herkese merhabalar ben Serap 27 yaşındayım 4 aylık hamileyim ve fizik öğretmeniyim okulda çalışıyorum fakat zaman zaman özel derste verdiğim oluyor her neyse hemen uzatmadan konuya gireyim. Çalıştığım okulda haftada 4 saat boşluğum var bende bunu fırsat bilip o zaman özel ders veriyorum çünkü malum hamilelik çok zor oluyor eve gidince falan insanda ister istemez bi yorgunluk oluyor. Ben bir gün sadece öğretmenler girdiği fotokopi odasında ders veriyordum laptopumdan daha sonra işte ders bitti ben ekran kapanınca Müdür yardımcısı X beyin yansımasını gördüm daha sonra zaten kalktım ve ordan ayrıldım 2 teneffüs sonra yanıma gelip kusura bakmayın serap hocam öylesine dinledim biliyorsunuz benimde branşım fizik sizin anlatımınız da çok güzeldi filan dedi daha sonra odasına çağırdı bazı dokümanlar için sonra işte bütün hocalar 8. derste çıkıyor benim 1 dersim daha vardı malum meslek sınıflarına saatte biraz geç olduğu için otobüsle eve dönerim fazla dersim olduğu zamanlar dersten çıktıktan sonra yanıma gelip bırakmayı teklif etti ben de tabiki kabul etmedim o gün bu gündür konuşmak için sürekli vakit kolluyor gibime geliyor çünkü insan hissediyor ister istemez.

Bu arada ben evli değilim yani 2 ay önce eşimle boşandım ama tabiki bebeğimin babası olduğu için arada sırada saygı çerçevesinde görüşüyoruz bahsettiğim Müdür yardımcısı 42 yaşında ne yaşına aldırıyor ne de hamile oluşuma

Sizce nedir bu durum

Hamile bir öğretmene yapılan bu davranış sizce yanlış anlaşilabilecek seviyede mi?