Bir öğretmenin öğrencisine böyle davranması normal mi?

Benim dershanede bir hocam vardı erkekti kendisini çok severdim dershanedeyken de sonra bir gün İzmir'e gitti temelli bizi bıraktı

Öğrencilerini özlediği için çok sık iletişim kurardı muhabbet ederdi whatsaptan soru çözme grupları falan kuruyodu beni de severdi dershanedeyken bir gün işte yeni Türkçe hocanız nasıl iyi mi derken ordan muhabbet açıldı arada bir de olsa konuşuyorduk dershaneden derslerden ben arada bir hal hatır soruyodum hocam nasılsınız vs böyle böyle ilerledi ve biz abi kardeş gibi olduk gerçekten de onu abim gibi görüyorum çok severim kendisini öğretmenler günü oldu İstanbul'a geldi tekrar ben ona kazak aldım hatta kazağını annemle beraber seçtik yeri geldiğinde özel konularimi ailevi meselelermi de anlatırdım hep derdi bana seni kardeşim gibi seviyorum canım kızım falan filan

Sonra ilerledi derken birden sevgililerini anlatmaya başladı işte flortunun numarasini attı eski sevgililerini anlatıyodu 32 yaşında bu arada ama hala bekar bende 18 yaşındayım neyse bir gün bizim yeni edebiyat hocası 42 yaşında onunla konuşmuş instadan bende olursunuz hocam falan filan diyodum bana sendne küçük biri olur ama benden büyük olmaz dedi falan bana sevgili yapma sevgili yaparsan seninle iletişimi keserim dedi yani özel hayatını yeri geldiğinde çok anlatıyor ben sevguli olduğum insanları anlatmam gidip işte sevgili yapma tarzından şeyler söylüyor hatta bana birini ayarlasana falan dedi çevrenden birini bul dedi

En son instegrama fotoğraf attım bana bu kadar fotoğraf paylaşma dedi işte bende niye dedim ilk önce okul oku dedi instegramda fotoğraf paylaşmam nirmal bişey değil mi tamam abilik yapıyorsun ama bu kadar dokunan ne ve iki kere üst üste bana fotoğraf paylaşma bu kadar dedi yani abim gibi görüyorum ama cidden bazı hareketleri aklıma başka düşünceler getriyor bana İzmir'e gel okulunu burada oku burada seç falan diyor burayı kazan diyor aramıza kimse girmesin diyor biri girerse hayatına ilk benle tanistir falan diyor ama gelip bana senden küçük biri olur demesi falan filan arttık saçma gelmeye başladı resmen instegrama fotoğraf attığım için Trip falan yiyorum sanki kiskaniyormus gibi geliyor yoksa niye fotoğraf paylasmami istemesin gerçekten amacını ve ne düşündüğünü anlayamadım kızım kızım falan diyor kardeşim diyor ama anlamadım?

Bir öğretmenin öğrencisine böyle davranması normal mi?