33 yaşındaki öğretmenin 18 yaşındaki ogrencisine böyle davranması normal mi?

Benim dershanede öğretmenim vardı onu çok severdim sonra dershaneyi bıraktı İzmir'e gitti. Whatsaptan arada bir konuşurduk benim annemle babam ayrı ve babamla görusmuyorum ona bunu soyledim özelimi de paylaşırım abim gibi çok seviyorum kendisini o da bana kız kardeşim oldu diyor beni öyle görüyor ama bazı hareketleri normal gelmiyor. O buraya geldi ben ona kazak falan aldım öğretmenler günü için iki dk ayak üstü buluştuk arada bir gruba da mesaj atar ama bana daha sık mesaj atıyor. Yakiniz yani normalden de uzun uzun konuştuğumuz oldu aradığı oldu bana duruma foto attigimda bana esmerim demişti sonra yavaş gavas sevgililerini anlatmaya başladı niye ayrıldıklarınq kdr anlattı flortunun numarasını bile attığı oldu hatta atarken bana kız 19 yaşında dedi beni mi deenedi sizce normal mi kız da 27 yaşında sonradan söyledi ama bunu sonra bana şarkı falan söyledi normal aramada iki hafta önce duruma attığım şarkıyı birden söyledi ses kaydı da attı işte bak arkadaşım güzel söylemiş mi falan sonra o söylemiş kendi dedi. Bana İzmir'e gel burada univeriste seç burada oku diyor annene ev ayarlarız sana da yurt ayarlariz dedi bana sevgililerini anlatması normal mi sürekli mesaj atmıyor ama mesela on gün atmadı sonra birden üniversite de çekilmiş fotoğraflarını attı yüksek lisans yapıyor

Bir ara da bana mesaj attı isim vardı görüldü attım sonra gece bana ders çalış kızım yazmış saat 12 falandi sonra tam o dakka duruma anlık foto atmış ama herkese açabileceği güzel bir fotoğraf değildi flörtü için atsa neden bana açsın sizce bana farklı ilgisi var da ben mi anlamıyorum bana cevrenden kız bul demesi saçma değil mi sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
33 yaşındaki öğretmen 18 yaşındaki kıza böyle davranması?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizceee?
33 yaşındaki öğretmenin 18 yaşındaki ogrencisine böyle davranması normal mi?