Benim dershanede öğretmenim vardı onu çok severdim sonra dershaneyi bıraktı İzmir'e gitti. Whatsaptan arada bir konuşurduk benim annemle babam ayrı ve babamla görusmuyorum ona bunu soyledim özelimi de paylaşırım abim gibi çok seviyorum kendisini o da bana kız kardeşim oldu diyor beni öyle görüyor ama bazı hareketleri normal gelmiyor. O buraya geldi ben ona kazak falan aldım öğretmenler günü için iki dk ayak üstü buluştuk arada bir gruba da mesaj atar ama bana daha sık mesaj atıyor. Yakiniz yani normalden de uzun uzun konuştuğumuz oldu aradığı oldu bana duruma foto attigimda bana esmerim demişti sonra yavaş gavas sevgililerini anlatmaya başladı niye ayrıldıklarınq kdr anlattı flortunun numarasını bile attığı oldu hatta atarken bana kız 19 yaşında dedi beni mi deenedi sizce normal mi kız da 27 yaşında sonradan söyledi ama bunu sonra bana şarkı falan söyledi normal aramada iki hafta önce duruma attığım şarkıyı birden söyledi ses kaydı da attı işte bak arkadaşım güzel söylemiş mi falan sonra o söylemiş kendi dedi. Bana İzmir'e gel burada univeriste seç burada oku diyor annene ev ayarlarız sana da yurt ayarlariz dedi bana sevgililerini anlatması normal mi sürekli mesaj atmıyor ama mesela on gün atmadı sonra birden üniversite de çekilmiş fotoğraflarını attı yüksek lisans yapıyor
Bir ara da bana mesaj attı isim vardı görüldü attım sonra gece bana ders çalış kızım yazmış saat 12 falandi sonra tam o dakka duruma anlık foto atmış ama herkese açabileceği güzel bir fotoğraf değildi flörtü için atsa neden bana açsın sizce bana farklı ilgisi var da ben mi anlamıyorum bana cevrenden kız bul demesi saçma değil mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır normal değil. Senin en ufak hamleni bekliyor şu an.
Ama sürekli mesaj atmıyor hele bu aralar bı soğuk yapıyor acaba hoslansa sürekli mesaj atmaz mı szice
Sanmıyorum nabzını yokluyor olabilir kardeşim, çok samimi olma.
Bu kadar samimi olmanız bile saçma!
Ben onu abim gibi görüyorum ben ona dershanedeyken de aynı şekil davraniyorum gerçekten de sürekli abim yazıyorum o da kızım yazıyor eğer böyle bişi varsa ben iletisimi keserim
Gerçekten öyle bir şey olduğunun sende farkındasın! Seni korkutmadan yavaş yavaş yürüyor resmen. Özel hayatının bu kadar derine inmesi ve 19 yaşındaydı demesi hepsi sana gönderme yapmak.
Farkındayım biraz ama yedi sene dershanede çalışmış okdr öğrencisi olmuşken bana mı taktı kafayı diyorum kızım kızım diyor
Yürüme amaci olsa beş günde bir değilde dakka başı mesaj atmaz mı
Yanlış anlama biraz saf olduğun aşikar. Seni korkutmadan manipule etmeye çalışıyor. Tek diyeceğim iletişimi kesmelisin. Sen hergün yazsan cevap verir o ama adımını sağlam atıyor.
Evet safım zaten biliyorum bunu
Ama öyle bişey olsa korkutma korkutmama farketmez mesaj atmak ister yeri geldiginde aradığımda kisa kesmez hemen kapatıyor bazen biraz konuşkan bir insan ama bana gelip flortum 19 demesi hatta bir kere ben ona abi beni istemeye geldikleri zaman seni abim ggivi biliyorum senden istesinler beni dedim ona seni sevip sayıyorum dedim çünkü bana hayır seni vermem kimseye annen de izin verirse gelirler isterler ama kimseye vermem seni dedi falan hatta bana sevgili yaparsan iletişimi keserim diyor univeriste üçte yaparsın falan diyor buraya gel İzmir'e burada oku diyor ne bileyim ama bu aralar aramıyor pek. mesaj da atmıyor suphelensemmi napsam bilmiyorum cidden
Bence hiç normal değil.
Hoslanti olabilir mi sürekli kızım kizm diyip duruyor ama bir yandan da hatta bana sevgili yapma ilk oku vs falan diyor ders çalış kızım yazıyor
Benim tahminimce bipolar hem çalış diyip hem hoşlanması normal bir durum değil.
Yani ders çalış kızım yazıyor işte bana İzmir'e gel bölümünü burada sec falan diyor niyetini anlasam ya kötü niyetli değilse boşuna engelleyip günahına girerim bu sefer emin olmak isterim
Ben yapamam şahsen. Bana öyle davranılsa hem de o kadar yaşça büyük biri olmaz valla.
Hoş bir davranış değil
Normal değil
Olur öyle be
Hoşlanıyor mudur diyosunuz?
Normal değil.