Aşk İlişkileri Dershanedeki hoca neden bu kadar yakın davranıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok yaklaşıyor bir opusmedimiz kaldı. Etkilenmeye başladım 🥺 Güncellemeler+1 yıl Beni öpmesi için ne yapabilirim Dershanedeki hoca neden bu kadar yakın davranıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Belliki senden hoşlanıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O zaman neden opmuyor? Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Senden çekiniyor nasıl tepki vereceğini kestirwmiyor Yorumla Soran +1 yıl Ne yapsam çekinmez Yorumla Soran +1 yıl Olut Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seni etkilemeyi basarmsis bir sonraki adım ne olcak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum keşke aniden öpse. Gerçi kavgaliyiz şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ah ah gizli olmasn neler soradidm da Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl fırsat buluyor ne şekilde yaklaşıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynı sıraya iturduk soru sormuştum çözerken çok yaklaştı Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Detayları merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Başka detay yok meraklı bey Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Ben sormaya başlasam görürsün detayları Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok istekli gibisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakışıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik yaşamak istrrmisin hocanla Yorumla Soran +1 yıl istemem Yorumla
Blacburnn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Birazdaha sabret öper zaten sjdjjs 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla Blacburnn +1 yıl 🤫🤫🤫 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapsam öper Yorumla Blacburnn +1 yıl Sabret yeter 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya sabredemem Yorumla Blacburnn +1 yıl Edeceksinnnnnn Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl anlamistir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyi çok aşığım ona anlamasın ama 🥺 Yorumla h8hc4c +1 yıl oda etkilendigini Yorumla
meta-verse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. olur olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl neden korkuyorsun rahat ol 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Cevap sahibi +1 yıl anlatmak ıstermısın Soran +1 yıl Neyi Cevap sahibi +1 yıl duygularını napman gerektıgını ıstersen dınlerım Soran +1 yıl Burdan konusabiliriz Cevap sahibi +1 yıl rahat edemesın ondan hem sana fal bakarken denk geldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belliki senden hoşlanıyor
O zaman neden opmuyor?
Senden çekiniyor nasıl tepki vereceğini kestirwmiyor
Ne yapsam çekinmez
Olut
seni etkilemeyi basarmsis bir sonraki adım ne olcak
Bilmiyorum keşke aniden öpse. Gerçi kavgaliyiz şu an
ah ah gizli olmasn neler soradidm da
Hocandır yahu wudgxudb