Az önce kızın biri öğretmeninin cinsiyetçilik yaptığıyla ilgili bir soru sormuş (soruyu yazmaya üşeniyorum link hemen aşağıda)
Hocama biraz cinsiyetçi demiş oldum sizce yanlış mı yaptım?
Sizin de başınıza böyle bir olay gelse nasıl bir tepki verirdiniz? Tepkisiz mi kalırsınız yoksa tepki verir misiniz?
Not:Bu soruyu soran arkadaşın güncellemede bahsettiği ödev olayını da okuyun lütfen, ve siz orada olsaydınız ne tepki verirdiniz bahsedin
Hocama biraz cinsiyetçi demiş oldum sizce yanlış mı yaptım?
Sizin de başınıza böyle bir olay gelse nasıl bir tepki verirdiniz? Tepkisiz mi kalırsınız yoksa tepki verir misiniz?
Not:Bu soruyu soran arkadaşın güncellemede bahsettiği ödev olayını da okuyun lütfen, ve siz orada olsaydınız ne tepki verirdiniz bahsedin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lisedeyken banada yapılmıştı annem sağolsun hocayla anladığı dilden konuştu. Sonucta buyugumdu saygısızlık yapamazdım.
Nasıl bir cinsiyetçilikti tam olarak?
Ve o öğretmen kadın mıydı erkek miydi?
Kadındı erkekleri kayiriyordu
Daha az mı kızıyordu
Daha az değil onlarla arası iyiydi bizimle arası iyi değildi. Bildigin üvey evlat muamelesi görüyorduk sınıfta yaptığımız hiçbir güzel şey güzel bulunmuyor cozdugumuz sorularda onun takdirini alamıyorduk. Maalsefki Erkek arkadaşlarımıza gösterdiği sevgiyi göstermiyordu.
Anladım teşekkürler, annenin onunla konuşması iyi olmuş. Umarım ondan sonra hoca düzelmiştir
Aramız fazlasıyla düzeldi.
İkimiz de ödev yapmayacağız ama hoca sadece bana kızacak? Yakarım orayı
Kime göre neye göre
Nasıl kime göre neye göre?
Saçma olaylar herkes bi alıngan olmuş
Ama benim de öğretmenim erkek öğrencisine farklı kadın öğrencisine farklı davransaydı ben de tepki verirdim
Ben sapık derdim
Çok büyük bir laf olurdu ve kendimden yaşça büyük birine bunu diyemezdim sapık olup olmadığı belli değil tam olarak
Ne yaptı sana olayı anlamadım ben yaşça büyük olması fark etmez bana haddini bilsin
Bana değil de şu soruyu soran kıza yapmış sanırım ben sadece millet cinsiyetçilik yapılırsa ne tepki verir onu merak ettim
Kimseye saygı duymam ben hele iki kuruşluk insanlara bi yanlışı varsa atacaksın ortaya