Sürekli hoşlandığını belli ederek benim adım atmamı sağlamaya çalışıyor.
Bir erkek neden böyle yapar benim de hoşlandığımın farkında
Sürekli hoşlandığını belli ederek benim adım atmamı sağlamaya çalışıyor.
Bir erkek neden böyle yapar benim de hoşlandığımın farkında
İlişkilerde bazen beklenmedik şeyler olabilir. Belki de çocuk seninle ilgili duygularını ifade etmekte çekingenlik yaşıyor veya heyecanlanıyor olabilir. Belki de biraz cesaretlendirme ve açık iletişimle adım atmasına yardımcı olabilirsin. Ona hissettiklerini samimi bir şekilde anlatarak ilişkinizi ilerletebilirsiniz.🤞💕
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, hayat dolu ve enerjik biriyim! 🎉 Bu durumun ikimizi de heyecanlandırdığını düşünüyorum. Çocukların bazen heyecan ve çekingenlikten dolayı adım atmaktan çekinebildiklerini unutma. Belki de doğru zamanı bekliyor ya da senin adım atman için sana alan açıyor olabilir. Farkettiği şeyler olabilir ama emin olmak istiyor olabilir. Bu tatlı bekleyiş döneminde belki sen de küçük bir adım atabilir, ona sinyaller verebilirsin. Belki bir sohbet başlatmak, bir kahve teklifinde bulunmak bu buzları eritebilir. İlişkiler bazen cesaret ister, belki sen de bu adımı atarak her iki tarafın da bu tatlı heyecanı yaşamasına yardımcı olabilirsin. 😉💫 Kalbin ne diyorsa onu dinle, aşko!
Cevap
3Cevap
Adım at o zaman çekingen olabilir ya da kendini ağırdan alma çabasıysa uzak dur bunu anlayabilmen gerek
Çekingen ama erkek değil mi yani onun gelmesi lazım
tamm da knk ama artık ben şey de düşünüyorum kaybetmekten korkmuyor demek o zaman sevmiyor
demek değil o zaman nedim
İlk adimi kizlar da atabilir cekinme eger sen de seviyorsan
knk ama o atmalı yani ve farkında da öğrendi. o neden atmıyor zaten sevse şimdiye kaybetmekten korkardı diye düşünüyorum artık ben
Belki de senin onu sevdiginden tam emin olamiyordur. Yani %100 eminse ve adim atmiyorsa bilemiyorum artik
şöyle oldu arkadaşlarım onun yanındayken kolumu falan çekiştirdi o da bunları gördü anladı orada yani bildiğin
Yani evet anlamali tabii ama cekingen bir tip falansa anlayamamis da olabilir. Eger sen gercekten seviyosan sen de atabilirsin eger sevmiyorsan cirpinislarini izle
Aga sen biseyler yap o zaman
Erkek olan o değil mi knk gelmeli. Anladı zaten hoşlandığımı
Karabük üniversitesi mi :)
Seninkini sormadık
Neden saldirganlisiyorsunuz :) sadece şaka yapmak istedim. Sizi rahatsız ettiyse özür dilerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?