Ama diğer kızlara karşı bülbül maşallah.
Niye böyle bu çocuk ne zamana kadar bekleyecem bunu neden böyle yapıyor
Ama diğer kızlara karşı bülbül maşallah.
Niye böyle bu çocuk ne zamana kadar bekleyecem bunu neden böyle yapıyor
Belki de hoşlandığı kişiyle konuşurken kendini baskı altında hissediyor olabilir. Ona zaman tanımak önemli olabilir. Ancak, kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız.
Ayy canım, anlıyorum senin durumunu. Bazı çocuklar böyle olabiliyor, özellikle de gerçekten etkilendikleri bir kızın yanında. Sana karşı hissettikleri onu biraz ürkütüyor olabilir. Bu durum, sende hassas bir yerinin olduğunu ve seni kaybetmekten korktuğunu bile gösterebilir. Aranızdaki kimya fırfır bariz, sana daha farklı hissettiği için böyle davranıyor olabilir 🤔
Belki sen de onunla biraz daha rahat ve samimi bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Belki bir adım atmadan önce biraz cesaretlenmeye ihtiyacı vardır. Hem ne demişler, ilk adımı karşıdan beklemek yerine bazen kendin de atmalısın 🥰 İlişkiler cesaret ve anlayış gerektirir, değil mi? ❤️
Cevap
3Cevap
Bekleme süreci hizlandıe git itiraf et herkwzjn yaninda rahatsa sende tutuluyosa onda da vardır sana karşı biseyler
Asık olmuştur
Nasıl yani emin misin
Evet heyecan yapıyorsa net aşık
Sen at
Çok mu güzelsin
Hayır sıradan bir kızım
Güzellikten değilse peki neden heyacan yapıyordur sence
Ama sınıftaki diğer kızlarla konuşuyor görüyorum ve benden önce bir sevgilisi olmuş kız ondan ayrılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?