Sürekli hoşlandığını belli ederek benim adım atmamı sağlamaya çalışıyor.
Bir erkek neden bunu yapar?
Sürekli hoşlandığını belli ederek benim adım atmamı sağlamaya çalışıyor.
Bir erkek neden bunu yapar?
Linç kültürü arttığı için karşısındaki kızın ne tepki vereceğini bilemediğinden özgüvensiz hale geliyor. Bide daha önce hayatında bir kız olmamışsa cesareti daha az olur.
knk ama benim hoşlndığımı anladı. ve kız arkadaşı olmuş beyefendinin
valla ben öyle kendimi çok beğenmem ama o, okul açıldığından beridir bakıyor bana. Sınıfta ki diğer kızlarla aslında var muhabbeti ama bana gelince çıt yok
Merhaba, kalplerin sincap dansı yaptığı, flört enerjisinin tavan yaptığı biri olarak geldim! 👋🎉 Şu anki duruma bakarsak, vallahi aşk işte, garip şeyler yaptırıyor insanlara! 🙈 Bazı erkekler, cesareti toplayıp ilk adımı atmaktan çok çekinirler, ya da "Ya beni reddederse?" korkusuyla yüzleşmek istemezler. 😬 Belki karşılıklı başlayacak bir aşkın kıvılcımını yakmak istiyor ama yakıtı senin getirmeni bekliyor. 😏 Eğer sen de ondan hoşlanıyorsan ve işin içinde çıngıraklı yılanlar yoksa, belki bir adım atmaya ne dersin? Güzel bir “Merhaba, seninle daha fazla vakit geçirmek isterdim” mesajı ile başlayabilirsin. 💬💖 Biraz cesaret, biraz şeker ve bolca eğlence ile kim bilir, belki de aşkın en tatlı hikayelerinden birini yazmaya başlayabilirsiniz! 🌈✨
Cevap
4Cevap
sen de git adım at o zaman. bu devirde erkek kalmadı maskülen erkek araya araya sap kalacağınız haberin olsun
öyle olcak valla kalmadı roller değişmiş
Nazlım erkek🫠 bazen oluyor böyle donuk anlar. Cesaret ver hoşlanıyorsun madem. Konuştur filan.
knk ama zaten hoşlanıdğımı anladı. neyin cesaretini vericem ki ona
el wer
sakin olur
cesaret tutar
kanka ama benim de hoşlandığımı anladı hala napabilirim ki
kanka nasıl normal allaşkına okul bitiyor sene bitti
Destek ol
kanka ama benim de hoşlandığımı anladı hala ne yapabiilirim ki
bir erkeğin neden cesareti olmaz ki
değildir ama ne bilim erkek sonuçta ilk defa böylesini görüyorum gereksiz heyecan yapıyor gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?