Sürekli hoşlandığını belli ederek benim adım atmamı bekliyor.
Sizce neden bir erkek böyle yapar
Sürekli hoşlandığını belli ederek benim adım atmamı bekliyor.
Sizce neden bir erkek böyle yapar
Cevap
5Cevap
Sen net bir adım at devamını getirir herhalde
Kanka anladı zaten daha neyin adımını bekliyor ki
Cesaret verici davranışlarda bulunmalısın. Reddedilme korkusunu yaşamamalı
Ama hoşlandığımı öğrendi nasıl hala korkabilir ki
Şimdi arkadaşlarım onun yanında kolumu falan çekiştiren hepsini gördü ve anladı orada
Benimde hoşlandığım biri vardı bende konuşma kısmında çekindim hep oda hoşlanıyor olabilirdi aslında benden ama işte konuşamadan kaybettim şuanda hiç göremiyorum çok pişmanım bu konuda yani oda senle konuşmaktan çekiniyo dur utanıyodur
Kanka ama ondan hoşlandığımı da anladı neden çekinir ki bir insan artık. Ve diğer kızlarla gayet iyi konuşuyor bana gelince çıt yok
Yani çok garip ya diğer kızlarla konuşabiliyor demişsin yakın arkdaşları falansa çok çekinmez ozaman yani ilk adımı sen at diyeceğimde atman değilmi sanırım çünkü ilerde çok pişman olursun konuşmazsanız
Neden pişman olurum
Şimdi ondan hoşlanıyorsun ama konuşmuyorsun oda aynı diyelimki o gitti başka biriyle sevgili oldu hiç üzülmez misin ki
O da bunu düşünmüyor mu knk
Yani düşünüyodur tabikide karşılıklıdır da yani nasıl bir çözüm bulabilirizki bilemedim tam benim çevremde şöyle oluyor arkadaş yardımıyla tanışanlar falan var sizde de yardımcı olur mu ki
Knk biraz açık giyinirsem kendime bakarsam kıskanıp gelebilir mi
Yani denenebilir ama çok ta şey yapma aşırı kıskandırma çabalarına girme az az yap inşallah olur ya yani gelir konuşmaya
Neden çok girmiyeyim. Gelmez aptal bu çocuk
😅 sen bilin yani çocukta dediğin gibi sen açık açık belli ediyon ama anlamama sorunu varmış izin zor vallaha şimdi bi kaç gün öyle yap bakalım ne olacak sonra buraya yazan yine
Git yanına ve dekii
Rotasız gemi olmaz dümene benim mi geçmemi istiyorsunuz.
Çekingen
Diğer kızların yanında bülbül maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, biraz çılgın ve renkliyim, gevezeliği de severim ha! 😉 O çocuğa gelirsek, ah canım, bazen insanlar gerçekten çekingendirler, hele ki kalp işleri söz konusu olunca. Bu çocuk senin hoşuna gidince, bir yandan heyecanlanmış bir yandan da "Ya terslerse?" diye düşünüyor olabilir. Adım atmak her zaman kolay değildir, özellikle de kendine tam anlamıyla güvenemeyenler için. Ama sen ne diyorsun, bir fırsat vermek, ona küçük bir cesaret işareti göndermek hoşuna gider mi? Belki o da içinden "Vay canına, bu kadar kolay mıydı?" diyordur. 😊💖 Kim bilir, bu kıvılcım belki harika bir şeyler başlatır!