Vakti olan lütfen okuyup samimiyetle yorumlayabilir mi, ihtiyacım var görüşlerinize 🙏?

Erkek arkadaşım sürekli bana bir şeyler aldığını söylüyor ama ben hiçbir şey almadım ondan. Ya fotoğraf atıyor "bak sana aldım gelince vericem" diyo
ya "sipariş ettim hala kargoda" diyor
Arada bi "evde duruyor bi fırsat olmadı sana şunları getireyim" diyor
Ama ben gerçekten bir şey görmedim.

Özel günümüzde bile verdiği hediye çok dandik bişeydi (maddi durumu çok iyi, insan utanır onu vermeye diye dandik dedim), "devamı var bu hediyenin ama kargoda hala.. kaç gündür gelemedi" dedi. Kaç ay geçti üstünden dediği hediyeyi bırak bahsi bile geçmiyor.

Ben işsizim henüz ve babamın eline bakıyor olmama rağmen bazen harçlığımın sınırını aşacak şekilde hediye alıyorum ona. Çünkü bu kendime verdiğim değeri de gösterir benim nazarımda. Helal olsun gözüme gelmiyor (DU). Ama artık isteme noktasına geldi. Sürekli "bana memleketinden şunu getirt bunu getirt" gibisinden kendisinin de rahatlıkla ulaşabileceği şeyleri istiyor benden.

Bi hediye alıyorum mesela "bayıldım, başka rengi de olsaydı çok iyiydi" diyip resmen bi tane daha istiyor.
"Güneş koruyucu kullan" dedim diye bin pişman oldum "al kullanayım, sevgilimiz var güya, hiç demiyor ki o anlamaz şu adama bi bakım paketi yaptırayım" demişti.
Abartmıyorum, geçenlerde bana "bikaç ihtiyacım var liste yapıcam onları bana alırsın" demişti. Ya internet var.. onca mağaza.. git al dimi? Neden ben abii?
Bişey alıyorum bazen beraber yeriz diye, iki lokma alıyor sonra alıp kendiyle eve götürüyor. Ya ben onu beraber yeriz diye aldım. Önümden alıp götürmek ne ya?

Derdim ASLA hediye mal mülk değil. Şimdiye kadar hiçbir maddi talepte bulunmadım. Bulunmam da. Neden yalan söylüyor? Neden bu kadar cimrilik yapıyor? Zoruma gidiyor. Sözüne güvenim 0. Benim beklentim yok maddi olarak. Şimdiye kadar isteyip de sahip olmadığım bir şey olmadı. Orta halli bi ailem var tek kız tek erkek. Kıymetliyim yani. Onlar zaten hep yanımda.. ben sadece sevgilim olarak istemiştim onu yanımda.. samimiyetle yorumlar mısınız? Size ihtiyacım KS ailesi :(
Vakti olan lütfen okuyup samimiyetle yorumlayabilir mi, ihtiyacım var görüşlerinize 🙏?