Görüşlerinizi paylaşın lütfen🙏🏻?

Herkese merhaba arkadaslar olaya direk dalıyorum.

Annemle babamıj iliskileri hep karısık ve kötüydğ zamanında babam annemi aldattı maalesef bir süre sonrada annem babamı annem aldattıktan sonra bizi bırakıp gitti bir dahada arayıp sormadı ama annemin evlendiğinden beri psikolojik sorunları var hastaneye yatmışlığıda var ve hiç bir zaman düzelmedi annemi yaklaşık 5 yıldır görmüyorum 2 yılda 1 kere falan konusuyoruz her neyse ben içimde anneme nefret besleyemiyorum ve onun psikolojisini bildiğim için ona kızamıyorum halamlarla bundan dolayı sürekli tartısıyoruz erkek aldatınca affedilebilir ama kadın affedilince affedilemez kafasında olayı tamamen cinsiyet meselesi ve annelik duygusu üzerinden yorumluyolar babanın bunu yapması koymaz ama anneninki koyar gibi seyler söylüyorlar ne söylediysem asla ikna edemedim ve bu düsüncemden dolayı hep azar yedim benim kendi fikrim aldatmak kesinlikle bir karakter meselesidir sizce bu durum nasıl arada fark var mı varsa neler ve size en çok anneniz mi babanız mı üzer? yorumlarınızı lütfen belirtin çok merak ediyorum🙏🏻

Görüşlerinizi paylaşın lütfen🙏🏻?