sınıfta bi kız var çok iyi anlaştığım bi kız hemde yanımda oturuyor ama son zamanlar yanımdwn kalkıp sürekli başka bi çocuğun yanına gidiyor ve hiç yanıma uğramıyor bile ve bu durum beni cok üzüyo ve baya sinirlendiriyo mesajlaştığımızda da bana soğuk davranıyor sizce neden bunları yapıyor olabilir bu kıza karşı nasıl bi tavır almalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesaj atma o mesaj atarsa umursamaz ol sende başka kızlarla samimi ol ama asla küs olma
Başka kızlarla samimiyim zaten ama sırf o üzülüyor diye o kızlarla aram bozuldu ve o tam tersi üzüldüğümü bildiği halde başkalarıyla takılıyor ve bi şekilde gönlümü almayı başarıyor vallahi cok üzülüyorum ne yapsam bilemedim ya
Gönlünü alsa bile fazla samimi olma diğer kızlarla arani bozma
abi öyle de tamamen aranız bozulur diye korkuyorum
Aranı bozma bu sonunda sana tekmeyi koyacak şimdiden alış
konusalım ama pek yüz vermiyim öyle mi onun yaptığını yapıyım
Aynen
abi kızın bişeye morali bozulmus bana anlatmasa da bunu anlayabiliyorum ve morali bozukken kimse yanına bile gelmiyor bitek brn orada oluyorum moralini yükseltince o beni bırakıp gidiyor bu sever benim moral sıfıra iniyor bu fena koyuyor bana yaa
kız bama gerçekten değer veriyo biliyorum ama bunu neden yapıyo anlamıyorum yaa
Yanlış anlama ama seni skmktnnnn beter etmek için
şimdi uzaklaşıyım mı ben bu kızdan
Seninle konuşurken fazla umursama
tamam abi dediklerini yapıcam eyvallah
Biraz daha açıklayabilir misin tam olarak nasıl başladı nasıl devam etti falan
ya biz aynı sınıftayız yan yana oturuyorus ve daha okul açılalı 2 ay falan olmasına rağmen cok cabuk ısındık birbirimize be baya iyi anlaşmaya başladık tenefüslerlede hep beraberdik öğle araları çıkışta bile eve beraber gidiyoduk ama ben bi ara başka bi kızla da baya samimi olup sürekli onunla takılmaya başladım sonra yanımda oturan kız benimle niye takılmıyon diye falan üzüldüğünü belirtti bana bende bir daha o kızla neredeyse hiç takılmadım sonra son 10 gündür felan bemim ona yaptığımı o bana yapıyor sürekli başka yerlere oturuyor benimle hiç konusnayıp baskasının yanına gidip de konusuyor
Bu yüzden de baya üzülüyorum ve cok sinirleniyorum bu duruma ne yapsam onu da bilemiyorum eskiden sürekli benle konusan kız şimdi doğru düzgün konusmuyor soğuk yapıyor bana
açıkcası o başka birinin yanına falan gidince kıskanıyorum ve moralim bozuluyor
Bence o kız kendini ikinci plana atılmış gibi hissetmiş ve bazı insanlar için yapılan yaşanılan olaylar kalıcı olabiliyor ikinci bir şansı vermemek gibi şahsen ben biri ile arkadaş olsam ve hemen biribirimize ısınsak sonrada o kişi gidip başka bir kız ile samimi olsa benim de zoruma giderdi bu tabiki karşıdaki kişinin size hangi göz ile de baktığıyla alakalı size karşı farklı duygular beslemiş olabilir (arkadaştan öte duygular) veya tamamen kıskançlık
Sizin yaptığınız eylemi yine sizin üstünüzde devam ettiriyor şu an sizin hissettiğiniz duyguları zamanında o da hissetmiş olmalı ki böyle bir şey yapıyor dediğim gibi bu sizin karşınızdaki kişi ile alakalı ama tahminimce sizi o diğer kız ile kıskandı ve sizin ona yaptınız şeyi size yaşatıyor
Tavsiyem oturup konuşun açık olun ondan da açık olmasını isteyin ama bunu yüz yüze yapmalısınız eğer ona çok değer veriyorsanız onu da düşünerek hareket etmelisiniz
bence de kıskandı yani bu cok belli oluyor mesela sürekli onunlayken git arkadaşının yanına falan diyip böyle beni deniyor gibi oluyor ben gitmiyorum ama senle takılıxam diyorum
ama ben o kızla samimi oldugumda onun bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim
mesela bazen hafta sonları buluşuyoruz o zaman her şey cok güzel oluyor o yanına gittiği cocuk falan olmadıgında eğleniyorz ama okula gelince aynı olayları yine yaşıyoruz
ve açıkcası benim o cocukla takılınca bemim sinirlendiğimi biliyor ve hala bunu yapıyor bu yüzden ondan soğumaya başlıyorum
Bu olayda karma devreye girmiş sizin yaptığınız şey dönüp dolaşıp sizi bulmuş yani ve dediğim gibi bu karşıdaki kişiye bağlı mesela başka biri olsa başka bir arkadaş edinmenizi umursamayabilirdi yani size değer veriyormuş yazdıklarımızdan yola çıkarak diyorum ki siz o kızı cidden üzmüşsünüz dolayı yoldan olsa dahi
Ek tahminim olarak da sizden intikam almaya çalışıyor olabilir bak bana yarattın biraz da sen yaşa gör diye
Yaptıgı şey hiç doğru değil tamamen amacından çıkmış ve kişiselletirmiş yani egoya girmiş bile bile sizi üzüyor belliki
onuda konustuk geçen gün seni sinir etmek için falan yaptım dedi bi kere bende senin nasıl hissettiğini anladım falan dedim ama bidaha yapmayalım birbirimize dedim cidden cok üzücü bi dırım dedim oda tamam dedi
geçen gün aynısını yine yaptı ve baya sinirlendim cıktım gittim okuldan sonra akşam mesaj attı seni üzdüm falan özür dilerim diye ama sıkıldım gerçekten aynı şeyleri yaşamaktan
Bakın sizde bir şey yapmışsınız tamam ama sonrasında o kız rahatsız olduğunu belirtince bırakmışsınız ki olması gereken de o ama o kızın şu an yaptığı çift oynama olmuş ve belirttiğim gibi içselleştirmiş olayı ve belliki hırslı
Çok üzüldüm cidden hani sen diğer o kız ile ilişkini kesmesen tamam hak ettin derdim ama kesmişsin ve üstüne ek rahatsız olduğunu da belirtmissin şöyle düşünüyorum kız tamamen konuyu ego yapmış
şimdi ben nasıl bi tavır sergilemeyim sence
uzaklaşmalı mıyım ondan
Kaçan kovalanır taktiği
o şu an sen onu bırakamazsın yani peşinden koştuğun için o bu kadar rahat davranabiliyor sana tavsiyem araya biraz mesafe koy bu sefer o senin peşinden koşacaktır ve pişman olacaktır yaptıklarından
Eğer senin duygularını önemsememeye devam ederse tamamen bitir derim ki zamanla itine pişman olur
yine konusalım ama eskisi gibi olmayayım öyle mi
gerçekten değerliysem onun için bunu yapmayı bırakır zaten
Aynen mesela bir şey sorulduğunda kısa kısa cevaplar ver yani ona eskisi gibi olmadığını hissettir
Aynen öyle ama bazı insanların değerin farkına varması için uyanması gerekiyor
Peki diğer kız onlada aram pek iyi değil o kızda nie yanıma gelmiyon hiç falan diyor o konuda ne yapayım sence
Abooii iyice çorba olmuş knk olaylar dhhdhdhd karşıdaki o kişiye durumu anlatmak sıkıntılı çünkü bu sefer de o ikinci plana atılmış olacak ki öyle olmuş da problemlerinin olduğunu söyleyebilirsin hem yalan da olmaz olayı tamamen anlat diyemeyebilirim çünkü bu o kızı da oldukça üzer fakat onuna arkadaşlığına devam da edebilirsin bu olaylarda önemli olan şey denge galiba sen o dengeyi sağlayamadın ki böyle şeyler yasandi
ya o ztn hala samimi olmak istiyor benle direk yanına gidip konuşmaya başlasam nie böyle yaptın önceden demez
ama yanımda oturan kız daha da soğumasın sonra benden jdksmsjjsjs
Soğumaz merak etme hem kendi de aynısını yapmıyor mu senin dikkat etmen gereken şey denge şimdi gidip o diğer kız ile daha samimi olursan daha da karışır valla çok zor bir durum knk Allah yardımcın olsun ne diyeyim ama olayda bi pick me lik seziyorum
jsjsjjsjsjs hangisinden
Seninle samimi olmak isteyen değil diğerinden 2 aylıktan
hee ne tesadüfse öyle şeyleri bende sezdim
jdksksksksskks
Alla alla jdhdhhdhd işe bak be günaydın knka burada acınacak ve masum olan tek kişi seninle samimi olmak isteyen kişi valla
valla o kıza yazık ettik ya sırf diğer için kız ona rağmen gelip konusuyo benle
Valla ikiniz de hak etmişsiniz o diğer kız hariç garibim olaylardan haberi de yoktur eminim
ksksjkskskakka yok ztn yaa bilmiyo bile
ama ben akılllandım o yapmasa bana böyle kimseye yazık olmucak
Yazık cidden o kişiye çok yazık
O iş öyle değil işte sizde burada hatalisiniz o kız da tamamen karşıyı suclamaniz akıllanmadiginizdan dolayı
Burada sadece o diğer kızın bir suçu yok ama diğer ikiniz valla hak etmişsiniz kusura bakma da shhshs
ama ben eskiden gidiyodum oraya o üzülüyom diyince bıraktım sırf onu üzmemek için de mesafe koydum
ama hata ettim işte dediğin gibi dengeyi kuramadım
Işte burada da araya pick me lik girmiş knkm okey hata ettin ve gerçekten farkına vardıysan ne güzel ama karşı tarafın da sana aynısını yapması gayet doğal fakat karşı taraf bir tik abartıyor olayı bundan sonra mümkünse herkese karşı meseleni iyi koy sadece bu mesele için değil olur mu
Ben bi tık fazla samimiyet kurdum bu kızla ondan oldu bunlar hep
sonra gittim diğeriyle samimi olup onu ihmal ettim
olan bize oldu ksnsksmosmsjhs
Işte dengeni korumazsan ilişkilerde böyle olur
valla psikologa gitmişim de her şeye çözüm bulmuşuz gibi oldu bu konusmada
Baya iyiydi ksjsjsjksks
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :))
cok yardımcı oldun valla ama bakalım dediklerini yapabilecek miydim
Umarım her şey iyi sonuçlanır senin için
sanmıyorum ama bakalm
Biraz özlet kendini kaçıncı sınıfa gidiyon ki
yan yana oturuyoruz yani nasıl özletenilirim ki 12 sınıfım
İlgilenme fazla
tamamen aramız bozulursa
Oda sana yapıyor ama
o bana cok fazla yapıyor hemde cok moralim bozuluyor ama ne biliyim aramız bozulsun da istemem açıkcası
Sen bilirsin
sizce uzak durursam bunu yapmayı bırakır mı
cidden benim için önemli bi konu bu
Çok değil de biraz uzaklas yani
tamam öyle yapıcam teşekkürlerr:)
Rica ederim
Uzaklaş aşşağıya bak nasıl köpegin oluyor
*Aşşağıla
eskisi gibi olur mu öyle yapsam
:)
Kıskandırıyor olabilir, ilgilenmiyor da olabilir
ya önceden hiç böyle değildi sürekli benle gezerdi son zamanlar böyle yapmaya başladı kıskanırmak için yaptığımı sanmıyorum
kız seni umursamıyor sende öyle yap
aramız bozulsun mu yani
bozulsun
abi olur mu ya cok seviyorum kızı
sen sev o sevmiyor seni
of be abi fena vurdun valla
ben vurmadım o vurdu
abi bu kızın bişeye morali bozuk kaç gündür benle hiç konusmuyo doğru düzgün hep o cocukla konusuyor ama hep yanında ben oluoyurm modunu yükseltince oraya gidiyor asıl bu koyuyor bana ya
neye üzülüyor onu da anlatmıyor
Kötü olmus kaçıncı sınıfsın
12 yim de bi fikrin yok mu :))
Vakit yok
tüh