Görüşlerinizi belirtir misiniz?

Arkadaşlar bundan 4 sene önce kadar bir sevgilim vardı. Yollarımız ayrıldı bu Nisan ayı tekrar konuşmaya başladık kendisiyle. Çok sık konuştuğumuz söylenemez. Arada sırada yazıyorduk. Zaten onunda sevgilisi vardı. Neyse Temmuz ayından beri düzenli konuşuyoruz denilebilir diğer zamanlara nispeten. Benim merak ettiğim konu şu. Ben bu kızı çok seviyorum. Kendisine de söyledim hiç aklımdan çıkmıyordu zaten. Ayrı olduğumuz yıllarda da bakardım profillerine. Merakım hiç dinmedi ona karşı. Ama arkadaşlar duvara tosladım sanırım. Daha sabah eski sevgilisi için ağlayan sözde sevmiyormuş sadece karşısında o öyle konuşunca ağlamış. Sanırım tekrar olmak istemiş onunla eski sevgilisi. Her neyse işte. Gecesine benimle çok yakın çok samimi konuştu. 18 mesajlar diyelim anlarsınız. Bu kız neden böyle yaptı? Şüphe düştü içime. Acaba karakterinde mi bir sıkıntı var diye çünkü daha sabah ağlıyordu bir başkası için. Bana sevmiyorum demişti neden ağlıyorsun o zaman dediğimde kimseyi sevmiyorum merak etme kimse için ağlamıyorum falan filan işte. Uzun lafın kısası nasıl bu kadar bir anda bana yakınlaşabildi. Geçmişten de tanıdığı için mi. Yoksa beni mi kullandı

Görüşlerinizi belirtir misiniz?