Kızlar Sizce çok mu zayıfım? Yoksa öyle çok bir zayıflığım yok mu görünüş olarak nasıl gösteriyorum görünüş olarak çok zayıf mıyım değil miyim bilmek istiyorum. Her türlü cevaba açığım gören herkes cevaplayabilir mi rica etsem

Kızlar Sizce çok mu zayıfım? Yoksa öyle çok bir zayıflığım yok mu görünüş olarak nasıl gösteriyorum görünüş olarak çok zayıf mıyım değil miyim bilmek istiyorum. Her türlü cevaba açığım gören herkes cevaplayabilir mi rica etsem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi erkeğe göre zayıfsın evet ve zayıf olduğun halde dar giyim olduğundan daha da zayıf gösterebilir seni, daha bol kıyafetler deneyebilirsin.
Yani çok mu zayıfım anlamadım
İskeletor artık iskeletor olduğunu kabul et her gün burada paylaşma
Yüzün güzel ama çok zayıfsın doktor desteği almak zorundasın çok zayıfsın
Teşekkür ederim güzel görüşün sizce boyuna göre 75-80 çok mu olur
şu an 173 boyunda 52 kiloyum
Sısmen lazım Baya 10 kılo en az şart
Çok zayıfsın sağlık kontrolün den geç
cok zayifsin spor salonuna yazilip kilo almak icin bi programa ihtiyacin var reis
Sizce şu an 173 boyunda 52 kiloyum 75-80 olsam boyuma çok durur mu
o zaman bi 68 falan olman lazim rahat, diyorum ya kas yaparsan cok durmaz
Çok zayıfsınız.
şu an 173 boyunda 52 kiloyum 75-80 olsam çok mu durur
Daha çok tartıda yazan sayıya değilde aynada duran size odaklanın, yani her kemik yapısı farklı, 70 veya 80 kilo sizde nasıl durur bilemem yine de oldukça sağlıksız duruyorsunuz
Teşekkür ederim görüşün için ☺️
Rica ederim 🙏🏻
Hafif celimsizlik var
Kilo alsan toplarsin
Yani çok zayıf değilsin demek mi 😂
Yani zayifsin ve bu da fiziğini kötü gösteriyor
Evet baya zayıfsın
Haaydi bakalım sürekli aynı sorular😄😄
Kilo al biraz
Çok mu zayıf duruyorum
Zayıfsın
Çok mu
Fazla zayıfsın evet
Sizce 173 boyundayım 52 kiloyum şu an boyuna göre 75-80 çok mu durur
İnanılmaz yapilisin
Boyun kaç
173 52 kilo kankada eğer internetten ideal kiloya bakıp onu yazacaksan onu bende bulabilirim 😂 sadece görünüş olarak çok zayıf mıyım onu öğrenmek istedim
Yok kanka sana yardım edeceğim, hardline kullan 10 kilo alsan iyi durur yakışıklı cocuksun
Daha toplu olursun fiziğin güzel durur