Sevgilimle 4 aydır beraberiz, artık eskisi gibi hissedemiyorum. Ne yapmam lazım?

Sevgilimle çok iyi giden bir ilişkimiz varsi beni çocuk gibi hissetiriyo bana çok değer veriyodu 4 aydır devam ediyoruz dahs cok yeniyiz 1 ay önce kavga ettik galerime bakmak istedi bende hem kendimin hemde kız arkadaslarimin görmesini istemediğim fotoğraflar olduğu icin (grubumuz var birbirmize şaka amaçlı fotolar atıyoruz ) vermek istemedim sonra kavga ettik baya ve yanimdan kalktı gitti akşamına barıştık ama baristigimizda çok çok çok soğuktu ilgisizdi sorna duzelir gibi oldu 1 ay geçti ama ne o eski kişi nede ben eski kişiyim bana eskisi kdr ilgi gostermiyo şu an sevdiğini bile düşünmüyorum ilgi gosteriyo ama sanki yapmacık geliyo bana yalandan gösteriyomus gibi geliyo ben onunla hayal kurarken bile içimde bı his olmuyo artık diyorumki ayriliyim ozaman madem böyle ama ayrıldığımızi dusununcede çok üzülüyorum cildircak gibi oluyorum bu hissiyat gecermi aramızda soğukluk gecermi sizce sogudumu benden napmaliyim hemen kötü şeyler söyleniyor siz kalpsizsiniz boylesiniz falan kalpsiz değilim çokta seviyodum kavgadsn sonra böyle oldu ve eskisi gibi değiliz ayrilmiyorumda lütfen bişey deyin

Sevgilimle 4 aydır beraberiz, artık eskisi gibi hissedemiyorum. Ne yapmam lazım?