AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
10 yıllık sa bence geç bile kalmışsınız
Knk çok erkekn bira daha bekle
Sen haklısın sanansonuna kadar hak veriyorum
Sabırlı ol bırak bi sınavı kazansın
geç kalmışsın bide acele diyor
Yok be 20 sene daha bekleyin acele etmeyin
Hayır
Çok acele ya biraz daha bekleseydiniz keşke
Bi 10 yılı daha var ya
aynen
hee biraz daha bekle bence
Yok acele etme abla iyice tanı
Oyalıyor gibi
Acele etmezsin
canım mısın aw
Sen ne is yapıyorsunuz
Hukuk mezunuyum icra müdürlüğü/hakim savcılık/kpss gibi sınavlara hazırlanıyorum
Ne güzel yanı sen bilirsiniz evlilik için aranızda cinsellik cokmu oluyor tabiki küçük söz olmalıydı
Rutin cinsel hayatımız var bana olan sevgisinden asla şüphem yok ki evlenme teklifi de etti. Ama etrafımızdaki arkadaşlarımızın 5-6 aylık ilişkilerinde bu adımları atarken bu konularda hevesli ve isteklilerken 10 senelik bir ilişkide sınavlara hazırlanmayı gerekçe gösterip acelesi yok ayağına yatması bana karşı hevesi ve isteğinin yeterli olmadığını hissettirmesi çok değersiz hissettiriyor ve ayrılmayı düşünüyorum
Haklısın bisey sorsam olur mu sevgililkte cinsellik olması iyimi kötümü
Tarafların karakterine ve ilişkiye göre cevabı değişen bir soru. Kısa süreli bir ilişkide asla onaylamıyorum biz beşinci yılımızda bunu deneyimlemeye başladık. Erkeğin karakteri oldukça önemli güvenilir ve sadık biri olması olmazsa olmaz ve tabiki gelecek vaad etmesi. Bunlar varsa cinsel paylaşımın olmasında sakınca yok en azından benim kriterlerim ve fikrim buydu. Ve Tabikide çok büyük bir sevgi… erkeğin bu konuları açmaması gidişata kadının yon vermesi de önemli bir etken bunu isteyen bendim erkek arkadaşım asla bu konuları açmazdı. Cinselliği onunla yaşamak istememde ki en büyük etken de şuydu kendime ayrılsak pişman olur muyum diye sorduğumda asla cevabını vermemdi. Benim için bu kriterler söz konusu bunlar o ilişkide varsa güzel bir şey bence
Hım ama yaparken evllik yok çocuk olur korkusu oldumu
Hayır korunuyoruz çünkü
Ne yontem iyi bizde ilk yapcazda
biz beş yıldır prezervatif kullanıyoruz hiçbir sorun olmadı doğru kullanım çok önemli tabi YouTube’dan rayka kumruyu izlemenizi tavsiye ederim
Tm BİM marka dandik diyorlar doğrumu
Okey kullanıyoruz
Tm ilk iliski aciyormu sevgilim korkuyords
Bu da çok değişken bir soru. Nerede yaptığınıza rahat bir ortam olup olmadığına yeterli süren bir sevisme ile sekse hazır noktaya gelinip gelinmediğine ve en önemlisi psikolojik olarak kadının hazır olup olmamasına göre değişen bir cevap ben bir acı hissetmedim çevremdeki arkadaşlarımda da acı duyduğunu söyleyen hiç olmadı psikolojik ve fizyolojik (iyi bir sevisme ile yeterli genişleme ve kayganlık) olarak hazır olduktan sonra acı söz konusu değil
Hım sağol pozisyonlar ilgili sorular sorsam olur mu izniniz olursa
İlk ilişki için kadının altta olması
Tm öyle yaparız kucak zormuş kadın yoruluyomus dogrumu
İlk ilişkide doğru bir pozisyon değil acı duyma ihtimalini arttırır kadının altta olması bacaklarının açık olması acı hissini azaltır ama sonraki ilişkilerinizde tabiki önemli değil kucakta da olabilir
Peki kucak yorucu bir pozusyonmu
Bence değil zaten tek bir pozisyonda yapmıcaksınız sürekli değişecek pozisyonlarınız erkeğin sürekli üstte olması erkeği de yorar kadının sürekli kucakta olması da kadını yorar pozisyonlar o an rutin olarak değişiyor zaten
Hım ne güzel peki seks cidden cokmu abartıldığı gibimi zevkli
Bu da çok değişken bir soru. karşılıklı uyum varsa partnerlerin performansı karşılıklı yeterli geliyorsa ve tabiki uzun, güvenilir, sevgi dolu bir ilişki söz konusuysa fazlasıyla zevkli ve ilişkiyi ve aradakı bağı güçlendiren bir paylaşım
Ne güzel biz ilk yapcaz tecrübe yok
bunu ilk kez deneyimleyen kimsenin tecrübesi olamaz zaten dediğim gibi rahatlık ve kasmamak çok önemli ve psikolojik olarak hazır hissetmek. Rayka kumruyu izlemenizi tavsiye ederim fazlasıyla yardımcı olacaktır size
Çok sağol siz baya ilişki oldu sizin tecrübeniz çoktur tabiki
Bjsey dicem şaplak ilişkide kadını asagilayan bir hareketmi sence
Cidden kötümü bu durum herkes farklı bisey diyor
Kimin ne dediği önemli değil her insan farklıdır ve bunu paylaşacak olan iki insanın nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı önemlidir size göre güzel olan bir şey başkaları için kötü olabilir ya da başkaları için güzel olan da size göre kötü. Önemli olan senin ve partnerinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı bizim için kötü bir şey değil bir sakıncası da yok eğer ikiniz içinde kötü hissettiren bir şey değilse sakıncası yoktur ama bir tarafın rahatsız olduğu noktada söz konusu olmamalı
Sizin ilişkide şaplak oluyormu
Olduğu da oluyor olmadığı da sürekli oluyor ya da sürekli olmuyor diyemem
Peki şaplak aciyormu sonuçta tokat yani
Aciyorsa yapmak istemem sevgilime
Tabiki de acıtmayacak seviyede yapıyor. Acıtacak seviyede bende dahil hiçbir kız bunu istemez zaten
Anladım ilişkide yaparken hiç utandigin oldumu
Hayır olmadı çünkü çok uzun süreli bir ilişkimiz vardı dediğim gibi beş yıl sonra yaptık. Aramızdaki samimiyet sevgi güven tamamen oturmuştu o durumda iki tarafta utanmaz zaten. Kısa süreli ilişkilerde cinselliği onaylamıyorum zaten kısa süreli bir ilişkiniz varsa utanma duygusu tabiki olur
Anladım burunlar opusmede deyiyormu
E Tabikide
Özelden yazsan buseyler sorsam izniniz olursa tabiki olur mu
Burunların deymesi Bi zevk veriyormu peki
Burunların deymesi zevklimi
Öpüşme anında
Sen cidden adı konulsun nisanmi istiyon
Aileniz sizin ilişkinizi biliyormu onlar ne diyor
Ailen bu duruma ne diyor
dalga geçiyon herhalde bacım
Erken daha
Bekle