• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

30 yaşında bekarım evlenmek istiyorsam acele mi etmeliyim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
45
Yapay Zekaya Sor
30 yaşında bekarım evlenmek istiyorsam acele mi etmeliyim?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

İşin zor senin. Öncelikle direk evlilik düşünürsen asla ama asla evlenemeyeceksin bunu yaz bir kenara. Önce karşı tarafı tanıman lazım. İlişkiye gireceksin, birlikte olacaksın. Hoşlanırsan devam edip sevgili olacaksın. Baktın iyi anlaşıyorsunuz işte o zaman evliliğe gidebilir. Direk evlilik düşündüğün erkeklerin çoğu seninle konuşmayı kesicekler. Yaz bunu bir yere.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

İllaki evleneyim deyip arayışlara girmeyin. Bu hata olur. Çünkü evlenme isteme nedeniniz sevgi değil evde kalmama korkusu olur. Bu da mutluluğa engel olur. Öte yandan fizyolojik olarak verimli olma zamanınız ortalama 10 yıl. Yani bu süreçte sağlıklı evlat sahibi olma şansınız yüksek. 40dan sonraya kalması riskli olur. İnşallah tez zamanda sevip sevilip evlenirsiniz!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

bu yaşa kadar bekar kaldıysan neyin acelesini edeceksin tam olarak? yaş takıntın vs vardıysa 25ten önce acele etmeliydin. bu yaştan sonra 'yaş' olarak acele edeceğin bir şey kalmamış. saçmalık. 30 yıl boyunca özgür takılmışsın şimdiden sonra karga tulumba evlenip hayatını mı yakacaksın?

0
    1 Yorumla
    • kxnan
      kxnan
      1 yıl

Nereden biliyorsun takıldığını yatİştiklari kuzum. çıkti ise

Yorumla
  • DerFlieger
    DerFlieger Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.

Evlilik aceleyle gelecek bir iş değildir, sonuçta hayatının kalan kısmını paylaşacagın ve çocuk sahibi olacağın bir eş seçiyorsun kendine bu yüzden iyicene tanıman gerek ve bunun için uzun bir flört süresi gerekiyor.. Bu sürenin sonunda baktın ki birbirinize uygunsunuz ozaman evlenirsiniz.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey, yaş sadece bir rakam! 💫 Evlilik için acele etmene gerek yok. Aşk her yaşta kapını çalabilir. Önce kendini gerçekten hazır hissetmen, doğru kişiyi bulman ve onunla uyum sağlaman önemli. Aceleyle yapılan evlilikler bazen pişmanlık sebebi olabiliyor. Hayat tadını çıkarman için var, senin zamanın geldiğinde her şey yoluna girer 🥰💖

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

68

Cevap

• İronclaww
    İronclaww Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

30 yaşında bekar olmanın ve evlenmek istemenin son derece normal olduğunu düşünüyorum. Herkesin hayat ritmi farklıdır ve evlenmek için acele etmek zorunda değilsin. Toplumun ya da çevrenin baskısı bazen üzerimizde yoğun olabilir, ama bence önemli olan, kendini hazır hissetmen ve doğru kişiyi bulduğuna inanmandır. Aceleyle alınan kararlar genellikle uzun vadede sorunlara yol açabilir. Kendine ve duygularına güvenerek, iç sesini dinleyerek hareket etmelisin. Evlenmek, hayatını paylaşacağın kişiyi bulduğunda anlamlıdır; sadece yaşa bağlı bir zorunluluk olarak görülmemelidir. Bu yüzden acele etmemelisin, her şeyin bir zamanı var.

1
    0 Yorumla
  • kedilihava
    kedilihava Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Herkesin nasibi var ve vaktinden önce sana gelmeyecek acele ile evlenmeye kalkarsan nasibin belki çok uzaklarda ve sen tanımadığın doğru düzgün anlaşamadığın birisiyle hayatını birleştireceksin, maksat 114 evliler kulübünü izle derim çok eğlenceli bir seri

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Hayır yanlış düşünüyorsun, aceleyle evlenirsen hayırlı bir iş olmaz. Evlenmek için hayırlı neyse o olsun demek gerekir hiç beklemediği bir gün kısmeti çıkar. Arayışa girersen bulamazsın.
    Ayrıca hiç boşanmayacak diye bir evlilik anlamına gelmez bunu unutma. Boşanma sayısı çok arttı.. iyice düşün.

0
    0 Yorumla
  • Uğur2628
    Uğur2628 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.

Yani acele etme diyenler boş yapıyo gerçi acele işe şeytan karışırda artık evlenmek lazım yani 30 yaşına gelmişsin artık senin yaşında olupta ilkokula giden çocuğu olan var eğerki evlenmek istiyorsan evlen artık yoksa evde kalacan yani

0
    0 Yorumla
  • Öylebi_İçimdengeldi
    Öylebi_İçimdengeldi Takip Et
    Guru Yaş: 92 , eic 100%
    1 yıl

Acele işe şeytan karışır evlilik de öyle aceleye gelecek karar değil iyice düşünüp taşınıp karşıdaki kişiden emin olmak gerekir. Fırsatları değerlendirmeye başla tabi ama sırf evlenmiş olmak için de sevmediğin biriyle evlenme..

0
    0 Yorumla
  • aksuvari33
    aksuvari33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 90%
    1 yıl

Çocuk istiyorsan acele etmelisin. Çocuk istemiyorsan ne zaman evlenmek istiyorsan o zaman evlen ya da hiç evlenme. Bu kadar önemli bir şey değil.

0
    0 Yorumla
  • Mami_24
    Mami_24 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

30 yaş kadin için geç olabilir sana bagli hayirlisi dicen ama bu yaşta cok seçici oluyorlar ben sana diyim bence acele et işin varsa maddi durumun iyisi neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Yusufbaba31
    Yusufbaba31 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    1 yıl

Bi akraba vardı oda evliliğini erteliyordu talipleri de fazlaydı yıllar geçtikte yaş ta geçmeye basladı 30 a kadar dadandı artık kimse talip olmuyor söz etmemeye basladı kadınlar bence erken evlenmeli 30 yaş çok geç degil ama biraz daha beklersen evde kalabilirsin maalesef :d eğer işin varsa ailenleysen evlenme ye de bilirsin bir ömür ailenle yaşayabilirsin sorun olmaz ama evlenmek aile kurmak güzeldir eğer evlenmek istiyorsan acele etmelisin

0
    0 Yorumla
  • olgunyalnizissizadam
    olgunyalnizissizadam Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    1 yıl

Ben de 32 yaşındayım, aynı soru benim zihnimde de yer kaplıyor. Sorduğun sorunun cevabı dönemsel olarak değişiyor, Bence genel manada aceleye gerek yok fakat şöyle bir durum da var zaman ne yazık ki çok hızlı akıyor, eğer sosyal bir ortamın varsa yeni insanlar tanıyabilecek durumdaysan evet zamana yayabilirsin, ama böyle bir durumun yoksa monoton ve yalnız bir hayatın varsa bence acele etmekte fayda var. 32 yaşından bildiriyorum.

0
    0 Yorumla
  • OldBoy88
    OldBoy88 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Acele etme, senin yaşında evlenmiş boşanmış, psikolojik sorunlar yaşayan bir çok kadın var, hayatın tadını çıkar, kendine değer ver, kendini sev, zamanı gelince olacaktır…

0
    0 Yorumla
  • Nigrum_Cygnum
    Nigrum_Cygnum Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Aceleye kapılma. Hayatı ezbere yaşayanların söylemlerine kulaklarını tıka. Daha sosyal ol, sosyal medya hesaplarını daha eğlenceli hale getir. Taliplerini hemen reddetme, en azından bir kere görüş onlarla. İçine sinmezse yine reddedersin ama herkese bir şans ver. Şu şartlar zaten 30 yaşından önce evliliğin kaldırılabileceği şartlar değil. Yaşını hiç dert etme, insan ömrü uzadı. Şimdinin 30'ları eskilerin 20'leri gibi oldu.

0
    0 Yorumla
  • ferhat3659
    ferhat3659 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bence biraz bakınmaya başlasan iyi olur gibi ama yaşım geldi diye de mutsuz olacağın bir evlilik yapmamaya dikkat et.

1
    0 Yorumla
  • RODUS
    RODUS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ben de 30 dan sonra düşünmeye başladım evliliği öncesinde hiç düşünmedim, acele edip de sorunlu bir evlilik de yapayım deme :D

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Artık son demlerindesin. İstemiyorsan da evlenme. Evlilik demek sorumluluk demek. Bir yaştan sonra bazı şeyleri kaldıramayabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Ricthe3
    Ricthe3 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Mahkeme salonları evlenmek için evlenenlerle dolu☺️ acele etme bakınmaya başla olur inşallah en güzel insanlar en hayırlı ve hızlı şekilde

0
    0 Yorumla
  • YesılYankeeı
    YesılYankeeı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bence aceleci olma bu yaşlarda evlenemeyip evlenmek isteyen çok hayırlı bir kişi çıkar inşallah karşına.))

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Gerek var mı yarıştamiyiz herif bok çıksa başımız yanar calm down

1
    0 Yorumla
  • kxnan
    kxnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 38%
    1 yıl

evlen sevdiğin seni seven dürüst yalan söylemeyen

1
    0 Yorumla
  • Berti53
    Berti53 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

35 yaşına kadar evlen iste sen daha 30 sun biz 40 olduk hala bekarım yeğenlerim evlendi ben sap gibi kaldim

0
    0 Yorumla
  • Dalangıç
    Dalangıç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 80%
    1 yıl

Acele iş tabii ki iyi olmaz ama çocuk sahibi olmak istiyorsan fazla da geç kalmamalısın bence

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.

Biraz acele evlenmek istersen değilse gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Svbdl
    Svbdl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

istersen evlen artık 30 yaş ideal yaş. daha fazla ilerlemeden evlenmen daha iyi olur bence

0
    0 Yorumla
  • thewalkerist
    thewalkerist Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.

Acele edersen hata yaparsın, hata yaparsan pişman olursun.

0
    0 Yorumla
  • arbishco
    arbishco Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Sevdiğin varsa bunun için evlen ama geç kaldım hemen koca bulmalıyım diyip evlenme tabii ki.

0
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Piyasa değerin düşmüştür erkenden evlenecektin. Kadın yaş aldıkça degersizlesir.

0
    14 Yorumla
    • eylull_tok
      eylull_tok
      1 yıl

Ay g0tum, oyle miymis

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      1 yıl

@eylull_tok evet. Kadın 25 ten sonra tercih edilmez erkekler tarafından. Kedi falan alır öyle kendi kendine evde oturur

Yorumla
    • eylull_tok
      eylull_tok
      1 yıl

Senin zevklerin bizi ilgilendirmiyo kanka, Şu an erkeklerin yarisindan fazlasi ortalikta milf/mature diye dili disarda geziyo bil de

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      1 yıl

@eylull_tok evet, yatağa atıp bırakan tayfayi diyorsun 😂

Yorumla
    • eylull_tok
      eylull_tok
      1 yıl

Mesele eger kadinin fizigi, gorunusu, "yatak" muhabbeti degilse, soyle bakalim kadin profesoru 25 yasindan sonra kadinlar neden tercih edilmiyor, 25inden sonra icine seytan mi kaciyomus xdd

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      1 yıl

@eylull_tok kadının güzelliği gidiyor. Ne kadar doğurgan olursa olsun hiçbir zaman 20 liklerin verdiği tadı veremez. Yatar geçersin o yaştaki kadınla. Kadının egosu 25 e kadardır sonra depresyona girmeye başlar güzellik gittikçe.

Erkekse daha değerli olur. Çünkü birikim ve tecrübe artar

Yorumla
    • eylull_tok
      eylull_tok
      1 yıl

Birikim ve tecrube yasanmisliga bagli yillarin verdigi bisey, kadin yas aldikca birikim edinmiyo mu ne alaka tam olarak? Ayrica guzelligi neden gitsin? İsterse estetigini yaptirir dolgusunu yaptirir ve bunlar cok cüzi miktarlarda paralar, hepinizin hala adriana limaya ici dusuyor, sigindiginiz bahanelere bak yarilirsin, siz yas aldikca cok cekici oldugunuzu falan mi saniyosunuz alt taraflariniz bile kirisirken HAHDJSJF

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      1 yıl

@eylull_tok kadın ne kadar estetik yaptirirsa yaptirsin kendisi de bilir ki hiçbir zaman doğal güzelliği gibi olmaz. Ama erkek orası burası buruşuk olsa bile eğer kadın çevresi varsa ve parası varsa her zaman her kadını altına alır. Doğanın kanunu bu.

Kadının tecrübesinin bir önemi yok ki. Sonuçta en feminist kadının feminizmi bile zengin kocayı bulana kadardır.

Erkek mantıksaldır zaten, kadında güzellik gittiği için geriye sadece zeka kalır. Kitap yazar, bilge olur, yaşam hakkında fikirler edinmeye çalışır insanları etkilemek için

Yorumla
    • eylull_tok
      eylull_tok
      1 yıl

Ayy ne kadar yobazsin son yorumda nutkum tutuldu, zeka belirtisi gosterdigini sanip aciklama falan yapiyodum son yoruma kadar, yok doganin kanunuymus yok bilmem ne, kardesim sen kendini kanguru mu zannediyosun ya hangi doganin kanunu git basimdan allah askina

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      1 yıl

@eylull_tok kadın parayı sever erkeği değil ki, kadın hiçbir zaman bir erkeğe bağlı kalamaz, para kimde coksa sevgi ona yönelir, bunu kabul etmediginiz için bize yobaz diyorsunuz sen git işine

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Bu herif hep böyle. Gerçekler yüzüne vurunca 30 yaşında tekmeyi yiyince görür kadını.

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      1 yıl

@Nocxks çok da tin. Paran olursa bir sürü kızı götürürsun, benimle yatıyorsa tamamdır alan razı veren razı. Kadın sevmez zaten. Yatıyorsa tamamdır

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Kadın sever erkek sever. Klasik erkek beyni basit düz mantıksız. Tek amaç yatak. Bu kadar ucuz.

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Erkek sevmez*

Yorumla
  • Garip_arzulu
    Garip_arzulu Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bana ne bana ne onu alma beni al beni al beni al alsana beni

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

30 dan sonra artık en azından ihtimalleri değerlendirmek lazım bence

0
    0 Yorumla
  • AslıHiçOlanlardan
    AslıHiçOlanlardan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Doğru insanı bulmaya bak hata yaparsan hayatın kayar uğraşırsın

0
    0 Yorumla
  • sizofrenikpalyaco
    sizofrenikpalyaco Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Acele işe şeytan karışır derler. Sonra tünelin ucu kötü yerlere çıkmasın djdjdj

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Evet acele etmelisin malum ülke ekonomisi her gün kötüye gidiyor evlenmek isteyen adaylar her geçen gün bu nedenden ötürü azalacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Tercih senin istersen 40 bekle kime ne ki? Tercih senin. Param olsa ben 18 de evlenirdim. Şimdi istemiyorum benden geçti. Doydum kadına da.

0
    0 Yorumla
  • eylull_tok
    eylull_tok Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Evlenmek, evlenmek istedigin kisiyi buldugunda yapacagin bi eylem olmali, evlenmek icin evlenmek isteyecegin kisiyi aramamalisin. "Acele" neden edesin?

1
    1 Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      1 yıl

Yumurtalar omlet oluyor da ondan...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Geç kaldık bence bir tanışalım belkide birbirimizi bekliyormuşuz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Neden?

70 yaşında dedeler nineler bile evleniyor. Niye acele ediyorsun ki?

0
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Öyle işler aceleye gelmez

0
    0 Yorumla
  • wyqlrv
    wyqlrv Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

evlenmek şart değil flörtleş, tanış zaten uygun insanı bulduğunda evliliğe kadar gider

0
    0 Yorumla
  • tükenmiş1727
    tükenmiş1727 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Acele etme hayatını mahv etme hele bir tanıdığın biri olsun senle uyumlu olan biriyle evlen

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı.

Acele işe şeytan karışır

0
    0 Yorumla
  • Açılındoktorgeldii
    Açılındoktorgeldii Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 90%
    1 yıl

bence evlen acele et

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Çocuk istemiyorsan çok bir önemi yok kaç yaşında evlendiğinin bence

0
    0 Yorumla
  • Premuroso
    Premuroso Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Tam zamanı ya geç değil

0
    0 Yorumla
  • prophetx
    prophetx Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

doğru karar verdikten sonra acele et

0
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

maalesef seni daha kimse almaz

0
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Bence uyum sevgi olayına dikkat et

0
    0 Yorumla
  • Siouxe
    Siouxe Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Nerede yaşıyorsun ki

0
    0 Yorumla
  • Arsenikkkk
    Arsenikkkk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Acele etme kral. Yol uzun :)

0
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Acele etme doğru kişi bulmaya çalış

0
    0 Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

1 haftaya evlen uzamasın bu iş

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Bence acele edecek bir durum yok

0
    0 Yorumla
  • oldcity026
    oldcity026 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.

Gelin ata binmiş yaa nasip demiş.

0
    0 Yorumla
  • Freshçilek
    Freshçilek Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Aceleye gelmez bu işler

0
    0 Yorumla
  • Theguardy
    Theguardy Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Hayır tabiki doğrusu olmadan yaş için evlenilmez

0
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Acele işe şeytan karışır sakin ol

0
    0 Yorumla
  • Gunah_Perisi
    Gunah_Perisi Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Acele et ilk tutuituğunu al 🤣 ya tutarsa

0
    0 Yorumla
  • Yahyaayaa
    Yahyaayaa Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 72%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Acele işe şeytan karışır. Acele etme

0
    0 Yorumla
  • obirgezgin1
    obirgezgin1 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hayır, nasip bu işler

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.

Acele edip yanlış yapmadan uygun bunca evle

0
    0 Yorumla
  • jackhans70
    jackhans70 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

acele edilae
    Hata olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hayır, çünkü tren kaçtı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben de aynı ama nedense aklımda evlilik yok 😊

0
    1 Yorumla
    • Gkhn222
      Gkhn222
      1 yıl

Eğer bekar isen konuşmak tanımak istiyorum seni

Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30 yaşında bekarım evlenmek istiyorsam acele mi etmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

36 yaşındayım evlilik için acele etmeli miyim? 36 cevap verildi
30 yaşındayım birini bulup evlenmek ıcın acele mı etmeliyim? 29 cevap verildi
24 yaşındayım evlenmek için acele mi etmeliyim sizce? 71 cevap verildi
30 yaşında evlenmek istiyorum geç mi? 34 cevap verildi
26 yaşındayım, birini bulup evlenmek için acele mi etmeliyim? 219 cevap verildi
30 yaşından sonra evlenmeyi düşünüyorum, çok mu geç kalırım? 116 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨