Sanki biraz geç kalınıyor gibi ama doğru birini bulmak çok zaman alıyor şuankiler ciddiyetsiz evin kocası olma potansiyeli yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılMaalesef artık çok geç. Birini beğenip bulması tanıması vs derken zaten 3-4 yıl o da en az. Hadi sana 3 dedik oldun 29. Nişandı kınaydı düğündü derken o süreç tam 1-2 yıl sürüyor. Hadi sana diyeyim 1 yıl. Oldun 30. E ilk sene balayı evliliğe alışma, ikinci sene biraz daha oturmaya başlıyor düzen borçlar varsa onlar kapanıyor yoksa geziliyor. E sonra bir çocuk serüveni başlıyor. Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor ama çocuk yapma süreci de nereden baksan 2 yıl. Hiçbir sağlık sorunun olmasa bile 2 yılı buluyor. Biz hanımla şanslıydık ilk denemede oldu neyse ki ama hayatımda ilk denemede yapan hiç görmedim. Onun için ortalama bir sene söyledim. Oldun 32. Ve bu yaş çocuk büyütmek için çok zor yaş. Hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak. Bu arada dikkat edersen her şeyin en düşüğünü seçmeme rağmen 32 oldun. Ayrıca eşinin yaşını da hiç hesaba katmadım. Tabii ki hayat bu kadar basit değil. Belki her şey çok daha uzun sürecek. Onun için sen en iyisi kızlarla toplanıp bir evde kalma partisi yap. Hem eğlenirsin hem de kabullenmen kolay olur. Kendine de çok iyi bak. Görüşmek üzere❤️
034 Yorumla- 1 yıl
Dul kadınlara laf eden gizli üye sen misin çok merak ettim? Para ile birlikte olurum tarzı şeyler söylemişti de biri üslubunuzu benzettim
- 1 yıl
@atanamadımçoksıcaktı Bende öyle şeyler yazdım daha öncr ama hiç kendimi gizlemedim. Belki benimdir
- 1 yıl
@VerKurtul3169 Darısı çoluk çocuğunun başına o zaman :) İnsanın hikayesi bitmeden nasıl böyle şeyler söyler ve övünüp de yazar şaşırıyorum.
- 1 yıl
@atanamadımçoksıcaktı ben kadınlara kötü şey söylemem işin mizah boyutundan ileri gitmem , anlamadığını anladığımda uzatmam. o ben degilim
Cevap sahibi1 yıl@atanamadımçoksıcaktı Dul kadınları bırak şu sitede hayatım boyunca herhangi bir kadına laf etmedim aksine en orspusunu bile bacım gibi savunuyorum ama bazı gerçekler de varken söylemem gerekiyor
Cevap sahibi1 yıl@Jully123 ben umutsuzluğa falan sürüklemiyorum aksine arkadaşımıza kendi fikrimi sunup gerçeklerin farkında olmasını söylüyorum. Bu çok önemli bir şey. Ayrıca umut verip yalandan kandırmaktan çok daha iyi bir şey
- 1 yıl
- 1 yıl
@cevapsahibi ben sadece sormuştum öylesiniz demiyorum zaten
- 1 yıl
Gerçek bu değil erkenden evlenip saçma sapan bir insanla olsa daha mı iyi şimdi insanlar evde kaldım diye boş vasıfsız insanlarla evleniyor çocuk için bu mu hayat? Evlilik tek bizim ülkemizde bir başarı olarak görülüyor. 35 yaşında evlenip erken yasta evlenenlerden çok daha mutlu insanlar var... Mesleğini eline almadan evlenmek isteyen kadınlar ancak 20-23 yaşlarında evlenir 26 dan sonra ancak evlilik düşüneniliyor insan anca eline mesleğini alabiliyor. Koca parası yeyip ev hanımı olmak isteyen kadınlar erkenden evlenebilir.
Cevap sahibi1 yıl@Jully123 yanlış düşünüyorsunuz öyle hayat sizin mesleğinizi elinize almanızı falan beklemez, şu çağın insanında öyle bir fikir var. İnsan yapacağını evlenince de yapar ben kariyerimde evliyken ilerledim. Bekleseydim oho yanmıştım hala dolanıyordum ortada. Şimdi mutlu bir ailem var, dünyalar güzeli bir kızım var ve aynı güzellikte bir eşim var, param da var çok şükür işim de iyi. Her şeye sahibim yani. Çünkü bir şeyler olsun diye beklemedim gidip ona sahip oldum. Cabaladım. Oturup beklersen hayat geçiyor. Bu ay 30’uma bastım ve şu an ülkede bir sürü insanın kurduğu hayali yaşıyorum. Çünkü ülkedeki diğer asalaklardan ziyade ben konuşmak yerine o işi yapıyorum. Ayrıca eşim beni çok destekledi belki onunla evlenmeseydim şu an bulunduğum konumda bile olmayabilirdim. Yani öyle aman mesleğim olsun aman şuyum olsun aman bu da olsun diye beklerseniz hayatın size 22-23’de vurduğu tokatı 35’de fark edersiniz ve çok geç olmuş olur.
- 1 yıl
Herkesin karşısına sağlam insanlar çıkmıyor. Siz zannediyorsunuz ki 26 yaşında bir insan kös kös oturup herkesi reddediyor. Nasip denen bir faktör var. Zamanında deli gibi evlilik düşündüğüm insan tarafından yarı yolda bırakıldım. Güvensizlik yaşadım ve kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerektiğini hayat bana ağlata ağlata öğretti. Bu çağda bir kızın sağlam temiz bir erkek seçmesi ne kadar zor haberiniz var mı? Erkeklerin çoğu zaten 30 dan sonra evlilik istiyor benim yaşıtım erkekler ben geziyim tozayım sonra sana yazarım kafasında. Bazen hayat insanı bu noktalara getiriyor. Kaldı ki Allah nasip etmek istediği zaman da kimse buna engel olamıyor. Hayatta bizim planlarımıza göre asla ilerlemiyor.
Cevap sahibi1 yıl@Jully123 Ben de zaten bundan bahsettim yukarıda dikkatli okursanız. Onun için geç diyorum ya zaten. Geç olmasının belli sebepleri olabilir hatta kişinin kendi hatası bile olmayabilir ama maalesef bir şey geç ise geçmiştir. Yoksa ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum onda sorun yok. Erkeklere de allah akıl fikir versin diyorum. Gezmek tozmak kadar boş iş yok. Bir aile kurmanın verdiği hazzı dünyayı da dolaşsan alamazsın. Ben neyse ki yaşıtlarım “dünya büyük abi yaaa gezmek lağzım” falan laflarına gelmeden işimi de ailemi de kurdum. Şimdi sonsuza kadar gezebilirim ki geziyorum. Umarım herkes buna sahip olur
- 1 yıl
Sizin karekteriniz oturmuş Allah da kalbinize göre temiz ve sizi yükselişe geçirecek bir eş nasip etmiş. Ben şimdi demek istediğinizi anladım kusura bakmayın. Geç olmasının sebepleri tabiki de var şimdi ben eğer temiz karekteri oturmuş bir insan istiyorsam Allah'ta beni o eşe layık olmam için belli imtihanlarla hazırlıyor. O yüzden ne geç ne erken tek bildiğim Allah'ın zamanlamasına güvenmek tabi elimizden çabayı bırakmadan...
- 1 yıl
Erkekler 30’unda evlenince geç değil de kadınlar için mi geç hadi oradan boş gezenin boş kalfası seni
Cevap sahibi1 yıl@Jully123 Ben zaten genel konuşuyorum, istisnalar olabilir bir insan aşkı 40 yaşında da bulabilir. Bunu kimse bilemez. Benim verdiğim cevaplar bir genellemedir. Herkeste aynı şeyler olacak diye bir şey yok ama biz plan yapıyorsak genele göre yapmalıyız. Piyango birilerine çıkıyor diye sürekli piyangoya göre hayatımızı şekillendirmiyoruz sonuçta demek istediğim bu. Yoksa inşallah herkes istediği zaman istediği hayatı yaşasın temennimiz bu
Cevap sahibi1 yıl@Silentdeathfactt bugün SB’den bir bardak kahve aldım, içip çöpe attım. O boş karton bardak senden daha doluydu. Onun için sana cevap vermeyeceğim havlamaya devam edebilirsin
- 1 yıl
Hayatın süprizleri planların bozulduğu yerde başlar. En başta da dediğim gibi kimse bile isteye bir şeyleri yaşamıyor kendi planımızın üzerinde bir plan var ve bazen yollar tıkanabiliyor çünkü bekletiliyoruz. Bu noktada umut etmek farklı olasılıklara açık olmak bence en gercekci plan çünkü hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz herkesin hikâyesi farklı...
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 çok insan yok az insan vardır. 35den sonra çocuk yapıp ona bakmak eziyettir. Denemesi bedava sen dene bakalım yapabilecek misin
- 1 yıl
@atanamadımçoksıcaktı dulmusun ki sen
- 1 yıl
@Jully123 kadinlarin meslek sahibi olmasi taratariyim. Saygi ve sevgi gormeliler evet. Ama ben bekleyeyim hayat beni beklesin dur bi ben kariyer mariyer yapiyim evlenirim demek cok sacma bir olgu. Diyelim kariyer yaptin sonra nolcak? Diyeceksin ki emekli olayim da bi. Cunku evkenince cocuk olucak cocuk olunca hamile ve dogum doneminde bir suru izin alman gerekecek bu cok normal. Ama sen bunun icinde isi dusunur kendine robot muamelesi yapar kendine saygi duymazsan kimse saygi duymaz. Acikcasi onceligi aileye ddgil kariyere veren biri kendine saygi gostermedigi icin bnde ona saygi duymam
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 arkadasin demek istedigi sevgiyi tatmadan anneligi tatmadan aile kurmadan o sorumlulugu almadan ne edersen et bos. İstersen milyonlarin milyarlarin olsun eline bir bebek alip onu bagrina basmanin verdigi heyecani ve mutlulugu asla bulamazsin. Kadinlari evliligi bosverin gidip okuyun bize calisan koleler lazim diyerek kandiriyorlar. Tabiki meslek sahibi olun tabi calisin is sahibi olun ama ayni anda hayatin geregini de yasayin. Hayat akip gidiyor. Hayat sadece kariyer yapim diyerek harcanirsa elinde mutsuzluktan baska hic birsey kalmaz.
- 1 yıl
30 olan ben öleyim o zaman 😄
- 1 yıl
@Leylişleyliş 31 ne 30 u 😅😅
- 1 yıl
@kalp-komutanı neee
- 1 yıl
@kalp-komutanı Ben kalbimin kapılarını bu aşamada kapatmıyorum ki... Gelen teklifleri reddetmiyorum kafama uyan birisi olursa yine onunla denerim şansımı. Fakat önceliği işe verdim oda belli bir süreliğine iş dediğim de memuriyet malum çalışmadan olamıyorsun. Fakat şu da bir gerçek erkenden evlenenlerin çoğunun elinde bir mesleği kariyeri yok ben çok duydum mesleğini eline almadan evlenme bir adamın eline bakmak çok zor diye..
- 1 yıl
@Jully123 Eline baksin degilki. bende zamaninda bir erkek olarak uni ogrencisi idim evlenirken ilkden boyle buyuk konustum. Sonra biseyler oldu kendimj dugunde oynarken buldum 😂
- 1 yıl
@Jully123 rahmetli ile ilginc bir tanisma hikayemiz vardi da. Ama yinede dedugjnde haklisin. Kapatilmamali yollar.
- 1 yıl
@Jully123 calismasin ben ona bakarim diyemeyen bir tiple isiniz olmasin bnce. Boyle biinden hic bi bk olmaz. Evet maaleswf vefat etti
- 7 ay
@atanamadımçoksıcaktı? Neden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlar da dolaşan 26 tane yalancıyı dinle... Sanırım kadınlar da ki en büyük afyon bir diğer kadın oluyor. Afyonunu al otur kenarda... Herkes inşa ederken hayatını izle ve çek afyonunu. İleri de daha iyisini bulursun kesin. Kimse mükemmel değildir. Eşinle beraber bileylene bileylene kesinleşmezsen... Sadece keskin bıçaklar kalır ama sapında yer kalmaz sana... Sen yoktun bileylenirken ve bir sap inşa edilmemiş olucak. keskin tarafından tutturlar sana kan kaybedersin ama elinden başka şey de gelmez. Bekliyip görelim kafası bunu yaşattırıyor çoğu kadına. Sen dinle hemcsini al ilacını yum gözünü.
00 Yorumla
1 yılBence kesinlikle acele etmemelisin. 26 yaş geç falan değil, hele ki doğru kişiyi arıyorsan bu işler zaman alır normal.
Çevrende herkes evleniyor olabilir ama bu senin de hemen biriyle evlenmen gerektiği anlamına gelmez. Evlilik ciddi birşeydir sadece yaşın geldi diye yapılmaz.
Ciddiyetsiz insanlarla vakit kaybetmektense biraz yalnız kalmak çok daha iyidir. Evin kocası olacak adam zaten öyle kolay çıkmıyor karşına ama çıktığında da emin ol beklediğine değicektir.
Zamanı gelince, sen kendini hazır hissettiğinde ve gerçekten sana huzur veren biri olduğunda zaten her şey doğal bir şekilde akar. Sırf yaşa takılıp kalırsan yanlış bir seçim yapma ihtimalin çok artar.
Sabret ve kendine güven, doğru kişi doğru zamanda mutlaka gelir. Acele etme kıymetini bilen biri için beklemeye değersin.❤️🙏🏻
00 Yorumla
1 yıl28 yaşındayım evlenmedim. Geç kalınmış bir yaş olsaydı ben birini bulmak İçin acele ederdim. Ama acele işe şeytan karışır. Evlilik çok ciddi bir olay birden farklı bir hayata geçiş yapacaksın yanlış insan mutsuzluk getirebilir. O yüzden emin olmadan asla evlenme daha çok gençsin zaten emin ol
03 Yorumla- 1 yıl
@Kristinaayılmaz
Keza sizin için sizin için evlenilecek erkeğin Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ v. b tipte, boyda olması şarttır. Böyle olmayan ortalama tipte erkeği bile direkt reddedersiniz. - 1 yıl
Ne alakası var
- 1 yıl
@Kristinaayılmaz
Çok alakası var. Keza sizin için 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkekle evlenilmez.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Senin hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 26 yaş, hayatının baharı, daha yolun çok başındasın aslında 🌸 Ama çevre baskısı, “Evlenecek misin?” soruları filan üstüste gelince insan kendini yarış pistinde gibi hissedebiliyor, biliyorum… Ama huzur verecek, gerçekten yanında olmak isteyeceğin o doğru insana denk gelmeden sırf zaman geçiyor diye aceleye getirmek hiç sana göre değil. İçine sinmeyen biriyle sırf yaşım geldi diye evlilik yapmak uzun vadede mutsuzluk verebilir. Kafana çok takma, aşk seni bir anda bulur bak gör 💃 Zaten ciddiyetsizleri sen de hemen anlıyorsun, içgüdülerine güven lütfen!
11 Yorumla- 1 yıl
Olur teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
126Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince noluyor ki neye yetişeceksin
32 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Acele etme ideal kocayı bekle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi kararınız
00 Yorumla
1 yılHayır senin gibi düşünen çok kadın oldu hepsi sırf bu yüzden evlendi kiminle evlendi her hangi birisiyle bu yüzden çoğu evli kadın şu an mutsuz mesele erken evlenmek değil asıl mesele doğru kişiyle olmak ve bu hayatı onunla mutlu mesut yaşayabilmektir kızlar
100 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılHiç acele falan etme acele işe şeytan karışır misali pişman olursun zamanla. Evleneceğin kişiyi çok iyi seçmen kriterlerini iyi belirlemen lazim. Gözlerinin içi parlayan başka çiftler gördün mü imrenirsin sonra moralin bozulur keşke dersin sonra Allah korusun. Umarım tam sana göre birisi ile evlenirsin
13 Yorumla- 1 yıl
Yaştaşım sjjsjsjs
Sen nasık birisini istiyosun peki bence sen mantık değil aşk bekliyosun aynı zamanda onunla iyi bi arkadaş olmak baya seçici birisine benziyosun - 1 yıl
@BilgiMeraklısıbirkız
Keza sizin için sizin için evlenilecek erkeğin Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ v. b tipte, boyda olması şarttır. Böyle olmayan ortalama tipte erkeği bile direkt reddedersiniz. - 1 yıl
@Lazjoker ikinize de ortak cevap vermiş olayım en basta kalbime dokunmayi başaramayan hickimse şu kriterleri sağlasa bile almam hayatıma. Duygular ve mantık bende paralel gider
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bence gecikme. tam evlenme yasları. ama bu işler planlı olmaz. ama su var ben karıyım. erkeği de bulurum. aklını alırım benim işim bu diyorsan. onu bilemem. ama yine hani bu duygu işleri özgür ruhla yapılınca güzel olur. sal hayatı onune cıkanları değerlendir olmadı sen erkek tavla. ciddiyetsizlerle evlenilmez zaten. işini gücünü kurmus olgun yastaki 30 artı bence bak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılBu tür tepkilerin sonucunda olsun diye evlenmek yanlış. Önce iletişimi güçlü olan sonra seni hayatının en değerli anlarında merkezinde tutacağını hissettiren ve evlenene kadar en güzel şekilde yaşatıp bunu aynı evin içinde yaşatacağına inandıran kimse olması gerek. Geç olsun güç olmasın zaman elbette iyi değenlendirilmeli acele de karar verilmemeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle erkekler o amaçla yaklaşmıyorlar ki. Sürekli bi yok plan yapalım Sapanca ya gidelim bilmem nereye gidelim... Sen önce pasaport al evlaaaadim. Sordum gelecek için planların ne, evlenmek yok planları arasında.. benim de yok zaten de evlenilecek adam çıktı da biz mi plan yapmadık koçcum 😆
00 Yorumla
1 yılNeden evlenmek için bu kadar acele ya da panik halindesiniz ki. Hayatınız çok mu renksiz ve kötü. Ne bekliyorsunuz ki. Anne baba ile anlaşamıyoruz. Evlendiğimiz zaman mutlu mu olacağınızı sanıyorsunuz. Hayatınızı yaşasanız. Evlilik düşünmek yerine. Zaten senin için uygun olan bir şekilde sana gelir
04 Yorumla- 1 yıl
@xxxMAVİxxxx
@Lazjoker 👏🏻
- 1 yıl
@xxxMAVİxxxx
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 11 ay
@Lazjoker yaaaa bana ne sardın kardeşim. Git nerede ağlıyorsan ağla. Ben senin ağlama duvarın değilim.
1 yılCanım benim, öncelikle geç değil onu söyleyeyim. Bunun dışında illa herkes evlenmeli diye bir kanun da yok. Bir kadın tek başına mutluysa, kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa evlenmesine çok öyle gerek yoktur. Hayırsız kısmet bulup rezil olmak yerine, evde kalmak daha iyi. Hiçbir şey için acele etme. Zaten her şey spontane gelişmeli aşkta.
02 Yorumla- 1 yıl
Yooo değil elbette.
Ben çirkin erkek severim.
Keza kadınların çoğu öyledir.
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılDoğru artık bu yaşlar ilerleyen zamanlar oluyor ve bununla birlikte 30 yaşına gelince evde kalma sinyalleri de belirginleşiyor. Erkekler yönünden evet birçok hemcinsim maalesef ki ev geçindirecek düzeyde akıl fikir sahibi kişiler değil tek bildikleri içki sigara. Ama bazı kızlardan da olacak gibi değil bazıları da sigara içiyorlar sanki çok bi derdi varmış gibi...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. tam dogurganlık yaşı bence bunu kullan saatin çalışıyor 400 adet yumurtanın yarısı bitmiş 200 kere daha adet olacaksın ve bunun 80 tanesi aktif olur hesap kitap olayı vajina sende güç sende ama erkek 80 yaşşında bile taylandda 18 lik 2 hatunla dolaşıp çocuk yapar hayat acımaz. Allah hem size hem bize vermiş kullanın derim
011 Yorumla- 1 yıl
Kadında 80 milyon yumurta vardır doğduğunda bilgin yok doktor kesiliyorsun çok araştırmışsın belli kadınların doğumunu kendi değerini yükseltmek için boşuna çırpınma erkekte 40tan sonra çocuk yapma ihtimali düşer genetik hasta doğar çocuk düşük yapma ihtimali yükseklir 50de iyice düşer 60ta biter 80 yaşındaki amcada spreyim yoktur hayat sizede acımıyor 40 yaşında hık diye kesilirsiniz sonra
- 1 yıl
@Uskskdks Sen evlenme o zaman.
- 1 yıl
Aynı şey erkeklerde de geçerli core çim 40 dan sonra kalitesizlesiyor kalitesi
- 1 yıl
Erkek 80de bile erkektir.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx kadın da 80 inde kadın sperm kalite iz düşüyor biyoloji görmedin galiba hiç
- 1 yıl
@DÜNYANINsahibi777 Ben biyoloji gördüm de sen dünyanın farkında değilsin.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx biyolojiden bahsediyorum coğrafyaya geldi konu dünya munya neyse cahille sohbeti kestim see you byy
- 7 ay
Beyler Tayland'da bekliyorum ama şimdi daha ucuz bir yer var :) Kamboçya orayı Türkleştirmeliyiz. Vietnamda ucuz. Filipinler çok sefil sadece insanların karnını doyurun yeter. BİM'den çubuk kraker alıp gidin yetiyor çünkü bisküviyi taneyle satıyorlar. Kendimi fakir hissettiğim zaman oralara gidiyorum rahatlayıp geliyorum tamam. Uçak parası fazla ama aynı paraya bir gece sögüslenmekten iyidir. Bu dediğim ülkeler çocukları melez olmalı Türk olmalı. Gittiğimiz yerde bayrak dikmeliyiz. 50 yaş ve üstü bekliyirum. Kalp ilaçlarınızı pilleri doldurup da gelmeniz rica olunur
Gizli Üye(25-29)1 yılSakın acele etme , 30 yaşını geçmediğin surece acele etmene gerek yok ama çok sakin de kalma, konuştuğun erkek arkadaşların vardır illa ki , aralarından iyi ve hoşuna giden biriyle konuşmayı deneyebilirsin, duruma bak ve karar ver. Ama acele etmek yasak, yoksa çok pişman olursun, demedi deme!!!
10 Yorumla
1 yılEvlenmek zorunda falan degilsin kendini buna zorlama, ye iç gez toz. 30da evleniriz ya, çok geç falan degil hayır 😂🤭
62 Yorumla- 1 yıl
Evet ya erkekleri kim napsın ki zaten çoğu kötü davranıyor aldatıyor vs yani sadece dert tasa getiriyorlar başka bir şey yok oysa keyfinize bakın kızlar
Evet eskisi kadar kolay değil. Cok erkek var ama koca potansiyelinde erkek yok. Eskiden eve beni istemeye gelenlerin haddi hesabı yoktu. Su anda yok taniyacagim yok edeceğim derken zaten iş bozuluyor.
33 Yorumla- 1 yıl
Sende saldın yani? 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Ne demiş Hande Yener; Acele etme, bu aşk dediğin biraz zaman alıyor. Pişman olacağın yollara girmeden yavaş yavaş tanıdığın birini her gün ayrı bir heyecan ile sev, o da ciddi ise seninle bu yola gelecektir.
10 Yorumla
1 yılYa ne bu evlenme aşkıymış önce ne istediğini bilen kadınlar yok sırf gelinlik giymek için evlenen tipler var , erkekler zaten ayır kafada tek amaç seks ne romantizim var tek amaç evlilik aq
16 Yorumla
Soran1 yılAma boş yaptın aq
- 1 yıl
Tamam kanka
Soran1 yılSizene insanların isteklerinden sizeneeeeeee
- 1 yıl
İnsanların istekleri beni ilgilendirmiyor zaten ben tek takıldığım şey zeka
Soran1 yılZekalı olanlar her kadın zaten hem işinin başında olur hemde sevdiği adamla hayatını yaşar bunu anlama kapasitesi neden yok sizlerde sevgi kavramını neden çökertiyorsunuz bir ömürlük sevgi yerine günlük ilişkileri normalleştiriyorsunuz
- 1 yıl
Benim günlük ilişkileri normalleştirdiğimi düşündüren ne oldu? Okuduğunu anlamadığın açıkça ortada ben sapyoseksüelim ve bende evlenmek istiyorum ama şu anki tek amacı evlilik olan bir kadın ne benim için özel hissedebilir ne de başkası için çünkü tek amacı evlilik ve bu kadınla mutlu olmak imkansızdır
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. öncelikle nasıl birini istemediğini kafanda şekillendireceksin. sonra eleye eleye yaşının geçtiğini düşünmeden gerekirse bekar kalacak şekilde devam edeceksin. baştan seçici olmazsan finalde de yalnız olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Evlenmek için birisini bulmaya Katar verdiğin zaman aslı amacın evlenmek olduğu için yapacağın tercih %90 hatalı olacaktır. Şansına güveniyor isen ve %10 luk dilimde kalacağına inanıyorsan yürü durma
00 YorumlaAcele etme bence ve yaşın da aman aman geç değil. Haklısın dediğin gibi doğru birini bulmak zaman alıyor ve çoğu insan kötü niyetli ve ciddiyetsiz ama yine de iyi tanıman gerekiyor dediğim gibi geç değil akışa bırakmalısın.
00 Yorumla30 a dayanincan kızlarda bir tutusma başlıyor serseri erkeklerle gezin ama efendi adam arayın evlenmek için
12 Yorumla
Soran1 yılBeni tanımadan yargılamak lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bu işler aceleye gelmez Allah iyilerle karşılaştırsın
41 Yorumla- 1 yıl
@rapunzely
Keza sizin için sizin için evlenilecek erkeğin Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ v. b tipte, boyda olması şarttır. Böyle olmayan ortalama tipte erkeği bile direkt reddedersiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşımız geçiyor diye bir hata yapacak değiliz sakın bu hataya düşme şimdi kimse sorumluk sahibi değil kariyer odaklı ol en çok kendini sev nasipse rabbim verir sana bunu unutma
00 YorumlaNeden canım rahat mı battı?
Evliliğin bir olayı yok bunu zorunluluk gibi görüp kendinizi üzmekten vazgeçin ve anın keyfini çıkarın evlendikten sonra da keşke evlenmeseydim diyeceksin, boş iş.04 Yorumla- 1 yıl
@ozamanbay
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Aksine erken bile denilebilir. Arastirmalara göre eğitim seviyesi yüksekte olan ülkelerde evlilik yaşı 30 35 ortalamasında gezerken egitim seviyesi düştükçe bu oranda düşüyor. Tabi ki istisnalar mevcut erken evlenip mutlu olanlarda var fakat. Evlilik acelesi olan birsey degil. Zaten aceleye getiripte boşananlar çok fazla sayida.
00 YorumlaDogru bide adam etmekle ugrascan ömrün gidecek doğru insan diye bir şey yok buarada herkesin kendine göre yanlışları da var dogrularida sen onu sekillendircen
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAcele etmek demeyelim ama , sen birilerini arama , arayanlar seni bulsun ve onlar içinde evine de sana da koca olacak doğru kişiyi seçmelisin 😉
00 Yorumla Hayır evlilik öyle hadi artık evleneyim olsun bitsin diye yapılan bişey değildir ki. Tüm hayatın baştan aşağı değişiyor. Ve nasip işidir bu işler çabalarsın olmaz. Bol bol dua etmek lazım.
08 Yorumla- 1 yıl
Sen o kararı doğru verenlerden misin?
- 1 yıl
Çocuk var mı?
- 1 yıl
Keşke dinlesen beni. Belki tavsiyen olurdu.
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
1 yılBulduk diyelim bunun flörtü var, ilerlemesi var, ailesini tanıması var, var da var o yüzden 28 de anca evlenirim ben de ahahs
11 Yorumla- 1 yıl
@atanamadımçoksıcaktı
Keza sizin için sizin için evlenilecek erkeğin Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ v. b tipte, boyda olması şarttır. Böyle olmayan ortalama tipte erkeği bile direkt reddedersiniz.
Tam zamanlarındasınız. Bence çok karamsar olmayın. Elbette Allah’ında bir takdiri vardır
10 Yorumlaben de 27de evlendim ve haklısın insan geç kalıyor hiissne kapılıyor.
o potansiyel de adam bulmak da ayrıca zor... olduğu kadar artık.17 Yorumla- 1 yıl
Zor olan evlenmek değil zor olan doğru düzgün bir erkek adam bulmak erkeklerin çoğu gay oldu yani ne yapacağımızı bilmiyoruz artık
- 1 yıl
Gay oldular çünkü kadın gibi davranıyorlar her şey kadınlardan bekliyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılKesin karşına çıkan erkekler 1.80 den kısadır ve yakışıklı değildir diye reddediyorsundur. Zira sizin için evlenilecek erkeğin Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ v. b tipte, boyda olması şarttır.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@gunes121212
Soran1 yılLan yeter psikopat mısın her yoruma yazmışsn
Cevap sahibi1 yılYooi acı gerçekleri söyleyen bir kişiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 yılNe bu acele, evlilikle kafayi yemiş durumda site. Üstelik detayda kendin yazdığın halde cevabı
00 Yorumla
1 yılŞimdiki nesil bencil koca derdi çocuk derdi mi çekeceğim diyor geziyor giyiyor yiyor içiyor buldumu birini sevişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 26 yaşındayım. İyi bir işim var. Kendimi ciddi ilişki ve evlilik için ideal erkek olarak görüyorum. Ben de çevremdeki kızların evliliği kaldırabileceğini düşünmüyorum.
Maden siz de böyle diyorsunuz isterseniz tanışalım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Ablacım çok geç kalmışsın. Bir an önce birini bulup evlenmez isen hayatının sonuna dek bekâr kalarak çürüyüp gidebilirsin.
01 Yorumla
1 yılhayatım artık kadınlar 45inden sonrada dogum yapabiliyo katlanabilcekmisin yıllarca aynı adama
02 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker ben seni nerden hatırlıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Kendi açımdan söyliyim. 40 da olsam doğru kişi oldugunu düşünmezsem devam etmem. Çok zorlama olur yaşa göre hareket etmek.
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBende o civarlar ama yanlış karar vermekten korkuyorum ciddi ilişki istiyorum flört evlilik olan
020 Yorumla
Soran1 yılİnanın bende kime şans versem bi sıkıntılı çıkıyor
- 1 yıl
Yanlış kişi bende de öyle ciddi bir ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
Soran1 yılBen ilk etapta evlilik için konuştuğumu belirttiğimde ilk etapta onlar da böyle bahsediyor ama sonrasında öyle olmadıklarını anlıyorum sebepsiz yere terk ediliyorum ya da cinsellikle yaklaşıyorlar Mesela ben bundan asla hoşlanmam
Soran1 yılBiriyle anlaşırsın konuşursun Max 2 ay bilemedin 3 ay sonra aile tanıştırması gerçekleştirirsin bu yani
- 1 yıl
İnsanlar birileriyle bişey yaşamayı maharefet sanan insanlar var bende ciddi ilişki adım atıp aile tanışması istiyorum
Soran1 yılUmarım gönlüne göre birini bulursun Ne diyeyim yani sen de ben de
- 1 yıl
Hayırlısı zor ama nerde keko dengesiz beni buluyor 😅
Soran1 yılSen asker misn? Asker isen her türlü manyağın bulması olası yani😃
- 1 yıl
Hayırlısı 😃
Soran1 yılAnlaşıldı 😃kolay gelsin
- 1 yıl
Anlaşılıyor zaten kimin paraci olup olmadığı 😅
Soran1 yılTabiii ayıklama yaparsın artık sende 😀
- 1 yıl
İyi bilirim kimin ne olduğunu 😃
- 1 yıl
Dert ortağı olduk he 😃
Soran1 yılHahaha aynı musterilerim gbi konuştun sohbetim böyledir ileriyor sürekli
- 1 yıl
Ben kimseye derdimi anlatmam tek yaşarım genelde sıcak kanlı gördüm söyledim öyle 😃 bı sigara yakıyorum 😃
Soran1 yılBende öyleyim iyi yaptın bunu yansıttıysam teşekkür ederim sigara yakma ya 😀
- 1 yıl
Eşref tek gibiyim takılıyorum öyle 🤣 Gül versen reçel yaparım
Soran1 yılO zaman siz hepiniz eşref tek ahaha özel replikte geldiğine göre epey role girilmiş 😃
- 1 yıl
Hiç söyleme 🤣 güzel dizi seviyorum ya sende nisanmisin ama bana yaklaşma yanarsin ben açık sözlüyum 2 3 4 konuşup sonra şey olmaz net insanım 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayatının kararını vereceksin.. Çok acele etme ama fazla da gecikme..
Kendi kriterlerine uygun birini bulursan düşün derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yıl36 yasindayim yas ilerledikce biseyi fark ediosun bu yasa kadar Bir kazancin olmamissa seni elin kizi ne yapsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Adam gibi birini bul. Miss gibi yaşın var. Kafan iyi iç huzurun şahane olsun her zaman bulursun gönlüne göre
02 Yorumla- 1 yıl
Doğru düzgün bir erkek adam mo kaldı bu devirde?
1 yılAcele etme doğru zamanda doğru kişiyi bekle elbet karşılaşacaksınız
012 Yorumla
Soran1 yılYani karşımıza çıkıyor tabi max 1 hafta gerisi gelmiyor
- 1 yıl
o doğru kişi değil demekki
Soran1 yılİşte sürekli birilerini tanımaktan bir müddet sonra yoruluyo insan
- 1 yıl
Belki haklısın ama yanlış kişiyi seçip bir ömür mutsuz olmaktan iyidir
Soran1 yılBilemiyorum biri daha var görüşmek istiyor gram hevesim yok sevemiyorm artık kimseyi o dke darbe yedim e tanımadan da sevemem biliyorm ne yapicam
- 1 yıl
İnsanlara şans ver ne olursa olsun dene olmayacaksa olmasın sonra keşke demekten iyidir. hem şöyle bir durumda var başkasına kötü olan sana iyi olabilir
Soran1 yılAma cinsellikle yaklaşım sağlıyorlar bıktım artık
- 1 yıl
şu zamanda maalesef genelde böyle oluyor ama yinede istediğin biri çıkar karşına
Soran1 yılSence erkek evlenene kdr cinsellik istememesinin ihtimali var mı asla
- 1 yıl
Geneli ister ama istemeyende çıkar :)
Soran1 yılNadir
- 1 yıl
Arayıp bulmak lazım, kolay olan şeyin zaten kıymeti yoktur
1 yılBen 32 yaşındayım hala acele etmiyorum 😂 yaşa gençliğini evlenenler çok mu mutlu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ablamın kızı 29 da evlendi hemde aşık olduğu kişiyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYanlış insanla olmaktansa yalnız olmak iyidir. Şimdiki erkekler prenses olmuş.
15 Yorumla- 1 yıl
@Grandiflora
@Lazjoker benim adıma nasıl konuşabiliyorsun? Benim be birçok kadının beklentileri çok farklı. Kimse konsol süsü aramıyor sonuçta.
- 1 yıl
@Grandiflora
Çok farklı derken. Demek ki bunlardan daha da uzun daha da yakışıklı erkek arıyorsunuz - 1 yıl
@Lazjoker nasıl istiyorsan öyle anla dostum
- 1 yıl
@Grandiflora
Yalan mı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEşimle 27 yaşında tanıştık. Yani hiçbir zaman geç değil
18 Yorumla- 1 yıl
@Ayabasanmaymun
Ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi.
- 1 yıl
Valla şahsen tanımadığı insanlar hakkında atıp tutmayan biri olması yeterli, öyle biri olsaydı direkt reddederdim.
- 1 yıl
@Ayabasanmaymun
Dedi ve öyle olmayan bir 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
Kanka boy yüzünden çok dert yanıyorsun aynı konuşmaları daha önce de yaptık seninle. Benim boyum zaten 1.75 yani o boydaki erkeği reddetme hakkım var. 1.75 adam da gitsin 1.60 kıza yürüsün banane. Ve lütfen boy yüzünden olan kompleksini devamlı gelip yorum yaparak bana aktarma, çok memnun değilsen git boy uzatma ameliyatı ol beni yorma
- 1 yıl
Papağan gibi hep aynı yorumları yapıyorsun bence yalnızlığının sebebi boy değil takıntılı olman.
- 1 yıl
@Ayabasanmaymun
Gayette boy - 1 yıl
Eşimin boyu benden 3 cm uzun o yüzden bence git sorun edenlere yaz
1 yılHayır daha çok gençsin. Dua et ve çok dikkatli hareket et.
10 YorumlaSevmeden , içine iyice sinmeden evlenme. Geç olsun , iyi olsun. boş ver.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Aşık değilsen birini bulup evleneyim diyebilmek için daha çok gençsin, acele edersin.
11 YorumlaGeç olsun iyi olsun. Geç kalmamak adına öylesine evlenmek de olmaz. Nasip bu işler
12 Yorumla
1 yılAklın çıktı demi 25 e gelip evlenmedim diye hskskdjd
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Hayır senin hayatın senin kararın bu yaşta evlenmek şart değil
00 Yorumla
1 yılAynı fikirdeyim seninle. Doğru birini bulmak zor o yüzden evlilik yaşımı düşünmüyorum bile artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılBu milletin şu evlenme merakını anlamadım gitti …
00 Yorumla
1 yılBulma birini kanka artık buldun zaten 🙃
Çay kaçak tütün kaçak gel beraber kaçak 😄00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik aceleye gelecek bir şey değil. Doğru kişiye denk gelene kadar hayatını yaşamaya devam et.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Aynı sorunu kadınlarda yaşıyorum. denk gelmek lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkekler artık kadınları daha detaylı seçiyor. 26 yaş erken. Geç de değil.)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılBende öyle ancak bu işler aceleyle yapılacak işler değil nasip kısmet isleri
04 Yorumla- 1 yıl
@Mavilibayanyy
@Lazjoker ne alakası var kendi kendine yorum yapma
- 1 yıl
@Mavilibayanyy
Çok alakası var. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur - 1 yıl
Fake 🤣
- Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 26 yaşındayım, birini bulup evlenmek için acele mi etmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler