AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Öncelikle bence böyle ciddi meselelerde acele etmeyin. Tamam belki zaman geçiyor olabilir. Siz de bir şeyler olsun istiyor olabilirsiniz. Ama acele kesinlikle yok.
Offf ne önemli şeymiş Allah için takmışsınız evlilik de evlilik
@besinkofulu
Keza sizin için sizin için evlenilecek erkeğin Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ v. b tipte, boyda olması şarttır. Böyle olmayan ortalama tipte erkeği bile direkt reddedersiniz.
Al işte hahaha abicim nr alaka
Etme ya acele işe şeytan karışır kocanın kendisi de şeytan gerçi de
@aloneenolaa
Keza sizin için sizin için evlenilecek erkeğin Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ v. b tipte, boyda olması şarttır. Böyle olmayan ortalama tipte erkeği bile direkt reddedersiniz.
Bende 30 oldum doğru düzgün birisi yok hepsi kaypak
Acele etmeyiniz sonra pişman olursun nasip doğru zamanda gelir
@KelebekBlossom
Acele etmene de gerek yok ertelemeye de gerek yok. Evlenmek için uygun zamandasın
Bu yaşlar evlilik için ideal ama gerçekten iyi olduğuna inandığın birisiyle evlen.
@yakamoz1996
Bul bi enayi yasla kendini hem bu devirde kim tek kocayla idare ediyor ki
Biz erkekler belli bir yaştan sonra olgunlaşır ve sorumluluk sahibi oluruz. Kendinden 10 yaş büyük birini bulursan olur yaşına yakın erkekler genelde sorumluluk sahibi olmayan erkeklerdir.
Önceki zamanlarda değiliz ki canım. Eski 18 yaşındaki kadınlar ya da erkekler şimdikilere göre kat kat daha olgun düşünceye sahiplermiş. Yaş olarak baktığın zaman da 28 ideal gibi sanki
Sen evli misin?
@Lazjoker bişey söyleyeyim mi ikisini de yakışıklı bulamıyorum
Demek ki daha uzun boylusunu ve daha yakışıklısın ı istiyorsun. Mesele 1.75 erkeği direkt reddedersin.
Neden peki bu hisse kapildin. Bnce kendini yalniz hissediyorsun
Sadece evlenmek için evlenmeyin bir dertten kacarken daha büyük bir derde görebilirsin
Bence evet. Yaş daha fazla ilerleyince daha da zor oluyor evlenecek birini bulmak
Dediklerinde haklılık payın var işte o yüzden Z kuşağı diye bir tabir çıktı. Hiç kimse memnun değil.
30 yaşindayım ınsan isteyince Olmuyor bu hersey icin gecerli Rahmet ve kerem sahibi ol deyince olur Samimi Fiili dualarla istersek ancak verebilir Ne kadar istesem olmuyor maalesef evliliğim Verecekse vardır bir hikmet vermesede vardır bir hikmet tevekkül etmekliyiz Ama insan istiyorsa Istemeli Rabbimin rahmeti hazinesi çoktur.
Acele işe şeytan karışır derler, daha 35'e kadar yolun var.
4 yıl içinde bulamazsan bulma şansın daha da azalır
Seninde 5 senen kalmış
37 yasin sansi yokmu
@Gizemmmmyildiz menepoza girmeyen herkesin şansı var dondur 70 yaşında doğur
tabiki evlenebilir sin boşanan herkes bekar mı kalıyor sanıyorsun
yanlış yere yazmışım kusura bakma başka soruya yazacaktım karışmış
20 yaşında da evlensen 25 30 40ta da evlenden yapacagin en fazla 2 cocuk acele edilecek bir sey yok bende dogru kisiyi bulmak onemli oda cok zor
Sırf geç kalıyorum diye düşünüp dandik bi erkek bulup evlenip iki çocukla ortada kalmak istiyosan buyur hemen birini bul evlen
🤣🤣
@Zamanın_izinde çok mu komik
Hayır ya etkili yorum aslında ☺️
İnsanlar evlenmeyi niye bu kadar abartıyor anlamıyorum, sanki düzgün insan kalmış gibi
Bende bu yorumunu onaylayan bir hayatın içindeyim
En iyisi bekarlığı kabullenip huzurlu bi yaşam sürmek
😞😞 bilmiyorum işte
Yaşın kaç?
Ne gerek var ki kartlaştım artık
Takip eder misin rica etsem
Gerek yok, sohbet için teşekkürler
Peki 😞
Genelleme yapmayı bırak, ben ikisini de tipsiz ve sıradan buluyorum, asıl sizin için evlenilecek kadınlar sadece barbara palvin adriana lima gibi kadınlardır.
Demek ki daha uzun boylusunu ve daha yakışıklısın ı istiyorsun. Mesele 1.75 erkeği direkt reddedersin. Ayrıca en çirkin kıza bile yazdığımız halde 1.80 den kısayız diye red yiyoruz.
Sen niye sürekli kadınları genelliyorsun onu anlamıyorum, daha uzun boylusunu sevmem yakışıklı da bana bakmaz zaten
Bir ara bende buna kapıldım cok yanlış dusunce evlikik ciddi bir konu yasi yok bunun. Doğru insanı bulmak onemli herkesin kısmeti farkli yaşta.
tam sınırdasınız 26 27 geçti mi 32 35 e gidiyorsunuz çok dikkat edin. düzgün erkek çok ama 4 4 lük aramayın. Ben de bulamadım henüz
Hahaha
evin kocası olunca ne oluyor? aklınız ne zaman basacak kapitalizme çalıştığınızı. her şey düzgün koca olmak mı
Ohoo o işi geç evlenme işi bitti artık her şey basitleşti ve modernleşti artık kimse evlenmek istemiyor ekonomik durum zaten her şeyin engeli haline geldi bence parası olan çocuk yapmak isteyen evlensin ciddi bi şekilde
Aceleci davranmak bazen istediğimiz sonuçları vermiyor 33 yaşına geldim bir kere gönlü güzel bir hanım efendi ile tanışıp sevildim. Nasip olmadı evlilik yüzde 10 kadar sevebilen bir insan karşıma çıkmadı ama umarım seni seven bir insan çıkar
Rakı içiyorsan birazcık güzelsen gel evlenelim mısır piramitlerine falan gideriz
Çay içiyorum güzelim ben hacca gitmeyi tercih ederim iyi günler
O kahretsin akp li kaç kaç kaç
Ooouuu koş koş koş topukla
Alkol kullanmıyorum hacca gidiyorum akpli değilim şu kafadan genellemeden çıkın kültürlenin
🤣🤣 dindar kızların 25 e gelince aklı çıkar tabi evlenemediyse çok. bile durmuş bu
Muhazakar yani
@Tükendimçok2 attığın füze tüm hava savunma sistemlerini delip geçti 😀😀 yavaş ol yiğidim
E öyle ama iç Anadolu Karadeniz bölgesinde vs yaşıyor olabilir orada ergenlikten evlilik asiliyorlar 26 onlara göre evde kalmıştır ben Trakya tarafındayım 30 yaşındaki kızlar bekar geziyor umrumda degil
@Tükendimçok2 oo sen rakıda içiyorsundur
Sen armutun sapı üzümün çöpü derken evde kalırsın bak. Herkesin kusurları vardır.
Bn kusurla ilgili ne dedim?
Bir şey demedin ama soru ve görüşlerine öyle olduğunu düşündürdün
Yani bundan sonraki her yıl kayıp hala bi adayın yoksa evde kaldınn
Ohoo adaylarda aday olsa hepsi uçkuruna düşkün azgn kpk
Jsjsjsjs cinselliğe niye öcü gibi bakıyosunuz ki
Hani muhafazakarım ya hani ailem beni öyle yetiştirrdi ya hani kendimi erkeklere kullandirtmiyorm ya
Ailenin tasarladığı bir bireysin yani kendi zevk ve arzularının hiçbir önemi yok
Aklım yok mu kendimi neden evlenmeden bir erkeğe sunayım? Benimle evlenecek mi yoksa çöp gbi kenara koyup temiz kız mı alacak ağzımı açtırma benden daha iyi biliyorsn bunlari
Evet senden dah iyi biliyorum evlenipte ilk ay boşanma davalarını da biliyom 2 yılı doldurmadan boşananları da biliyom ne farkı kalıyor
Hem niye kullanılmış hissediyosun ki sen zevk almayacanmı
Ya bi git gtünuzden uydurmayn anne babalarimiz cinsel testi yapıp mi evlenmi 40 50 sene evli kalıyorlar zinayı normallestirmek için uydurmdignz şey yok ten uyumu bi dokunmaylada anlaşılır zaten
Yo benin annem babam ayrı mesela çevremde onlarca kişide boşandı arkadşlarımdan evlenip boşananlsr var
Ve ben cidden emin olmadan asla evlenmem cinsellik mi zaten 2 laf yapıp yatağa atabiliyom dkdkdkd
Yazik haline acıyorm eğitim sıfır
Tabi tabi bi üniversitede öğretim görevlisi olmak üzereyim ve müslüman değilm ama dini bilgim senden fazladır
Belli ne kadar bildiğin
Okumuş ama cahil deriz biz buna kendini de pek bir şey sanma kendine saygın yoksa ve bununla övünüyorsan sana adam demem
boş ver ya sen yanlız @mın kurusun kendi kendine mastürbasyon delisi ol evde jdkdkdkd
Senin için ilişkiler yatak odasında başlıyor ve orada bitiyor, çünkü başka bir yerde var olmayı beceremiyorsun. ruhun sığ beynin tembel duygularla yüzleşmektense vücudu kullanmayı tercih ediyorsun. Sonra da buna erkeklik diyorsun. acınasısın.
Yo ben gayet duygusall uzun süreki ilişkilerimde oldu
1 yılı aşkın sevgilim aldattınca biraz insanlara güvenim azaldı sadece ve daha az güveniyom artık
Bizde aldatıldık kendimizi neden değiştirelim? ya da seviyesiz koruma düşürelim
tamam sen evinde 52 ye devam ett biri doğru kişi gelecekm bekle senn
Sanki bir erkekle yatsam ertesi gün evlenicem harbi sıkıntılı tiplersiniz defolun gidin surdan daha kendisini korumak isteyen kişilere düşman oluyonuz hayırdır lan
Cinsellik en basit içgüdüsü dür ben hayvanım ve iç güdülerimle hareket ediyorum tamam
Yav he he sokmadığı delik kalmamış adam oldunuz saniyor
Nasıl kıskanıyorusnn zevk aldığm için kıyamam cennet diye bi yer yok haberin olsın insanın cenneti de cehennemide burası
Asıl cehennemi öbür dünyada yaşayacaksin zaten aslanım merak etme lobide yerin hazır devam et sen bu dünyada
Evlenince zevk alın erkek evlilik dışı ilişki yapınca evlenmez
Daha gencsin be seni düşündüren ne acele ettiren nedir
hiç acele etme. doğru kişi olmadiktan sonra evlenmek ve o evliligi sürdürmek zor olabilir. sadece evlenmek icin evlenme
@bendenbitane0
@Lazjoker. zaten cok yakisikli bir erkekle evliyim ama bu bana evlilikte daha önemli şeylerin olmasi gerektigini acı sekilde öğretti. karşilikli uyum. iyi anlasabilmek. mehamet. hosgörü. anlayış. sadakat. dürüstlük. empati yetenegi olan biri... gibi guzel özelliklerin olmasi yakişikliliktan çok cok öndeymiş. keske evlenmeden herkes birbirini teste sokup süper uyumun olup olmadiğini ölçebilseydi... belki aldatmalar boşanmalar bukadar çok olmazdi... yanindayken huzurlu ve mutlu oldugun insanla yaşamak dunyadaki cennet gibi olsa gerek... keske eşruhuyla evlenebilseydi insan. eşruhtada yakisiklilik aranmaz. zaten birbirini tamamlarsa insan odur enguzelide yakisiklisida
@bendenbitane0
Sorun değil. Her türlü şeyini çekersiniz uzun boylu yakışıklı erkeklerin ama 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan bir erkek iyi huylu olsa bile tipini hiçbir kız çekmez ve kabul etmez.
30 yaşında evlendim daha öncede evleneceğim biri vardı ama şimdi iyi ki diyorum herkes kendine yazılanı yaşar ve yaşın bir önemi yok yarış değil bu
İnşallah mutlu olacağın bir evlilik olur
Buda kadınlara düşman olan ve boş yapan tüm erkolara kapak olsunnn
@günes121212 kim ne derse desin inşallah iyi bir eş nasip olur o sana sen ona
Ya 45-50 yaşında doğruran var saçma sapan sallarlar şimdi herkes konuşur bir şey der
Sen mutluluğuna bak canım benim
Erkekler genelde sadece dış güzelliği sevdiği için gerçek sevgi nedir bilmiyor bile
Buda onların sorunu banane
@günes121212 çok azı anlar bunu
Şimdi allahın neden çoğu kadın cehennemde olduğunu daha iyi anladım çünkü artık çoğu insanlarımız dişileşti eril enerji yok oldu resmen durum çok vahim cidden
@günes121212 aynen bu çok doğru ama çoğu insan senin gibi düşünmüyor
Şimdiki erkeklerde daha kıskanma duygusu bile kalmadı çoğu erkek deyyus olmuş allah deyyusleri cehenneme atacak direkt ama işte anlayana
@günes121212 olanı olmayanı Allah bilir önemli olan bildiğimiz doğru yoldan ayrılmamak
@Lazjoker güzellik görecelidir herkes sevdiğine güzel sevdiğine özel
Kadınlar için sadece 1.80 üzeri erkekler yakışıklıdır
@günes121212 yooo ben gayet kıskanç bir erkeğimdir. Sevdiğim kadını gayet kıskanırım.
Aşkım iyi şeyler zaman alır, elalem ne derse desin sırf başkalarının sorularını cevaplamak için kendini aceleye getirme sakın. Doğru olmayana kişiyle evlenip hayatını mahvetme
Eşitlik istediniz. Eşitiz, paşa paşa her şeyin yarısını üstlenip sorumluluk alacaksınız
Senin hemcinslerinin evin karısı olacak potansiyeli var mı sence?
Evlilik takıntısı nedir özgürce takıl rahat rahat yaşa...
çok acele etme ama birini aramaya başla bir iki yıl birbirinizi tanır evlenirsiniz
Evlenmek için evlenilmez hata yaparsın. Benim bu gibi kaç arkadaşım kendi hayatını mahvetti. İstersen orneklerle sana anlatayım fikrini değiştireceğine eminim
Acele edecek bir durum yok 30 yaşına geldiğinde acele etmeye başlayabilirsin
Doğru kişiyi bulmakta çok zor gerçekten
Bence tam zamanı evlenmek için. Ama doğru insanla... Evleneceğin adamı iyi tanıman lazım. Özellikle sana davranışı, saygısı..
Kızlar 25 i Erkekler de 30 u geçirmeyecek şahsi fikrim. Fazla geç değilsin ama seni oyalamayacak içine sinen birini bulmaya çalış.
Benle aynı yaştasın 20 yaşında evlendim bende 28 30 larda evlenmedigim için çok pişmanım aklını kullan 🤷
Asla acele etme, seni sevdiginden saygi duydugundan emin oldugun birini bulana kadar evlenmek icin evlenme
@Karisikliklar
Aklı olan evlenmez. Bu devirde hele maddi manevi yük. Üstelik güven üzerine inşa edilmiyor ilişkiler.
@yillarsonraburada
13 yıllık evliyim. Eşim benden 20 yaş büyük 😃öyle saydığın Özçivit, Tatlıtuğ özellikleri de yok üstelik. Tipik türk erkeği
Bişey dicem evlilik öyle aceleye gelmez diyenlere bakma erkek bul evlen sadece çocuk için bile olsa zengin fakir ayırt etme
@bekarteacher
Derdin ne senin
Zaman ve sabır yanlış kalpten olmaktansa sen hazır olduğunda Rabbim en güzelini nasip edecektir dua ve sabır
Aynin çok doğru bende genc bırunı secmıyorum bu yuzden
@Vurgucan
@Lazjoker nerden bilıyorsunda böyle konusyotsun
Acele işe şeytan karışır wjshduudbshd birine aşık olana kadar bekle
@balımmss
@Mervets61ts6161
@Lazjoker adamın boyunu napim arkadaşım. Bana adamlığı lazım.
@Mervets61ts6161 dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
@Lazjoker sen hayırdır 32 senelik ömrümde benim hep yanı başımdamıydın ki kimleri reddettim kimi kabul ettim biliyorsun. Beni daha fazla darlama yazıp da istersen
Tanıyacaksın, adam seninle evlilik düşünecek, aileler tanışacak da evleneceksinde... Geç kaldın tabii ki
Bende bundan bahsediyorum zaten doğru biri yok birini bulup tanıyana edene ohoo
Acele edip yanlış kişiyi seçmektense emin olduğun bir evlilik daha iyidir
@obirdarkk
Yok ben daha çok ortak zevklere bakarım huyuna suyuna bakarım ama haklısın gelinen şu noktada her şey diş güzelliğe yöneldi ne yazikki
@obirdarkk
Bunlardan sonra diğer özelliklere bakarsınız doğru ama bunlar yoksa diğer özelliklerine bakmazsınız
Acele edersen yanlış dala konabilirsin otur nasibini bekle
@cana_yakinn
Evlenmenin yaşı yoktur bence doğru kişiyi bekle bence.
Bende 26 yaşındayım birini bulamıyorum zaman geçiyor vallahi
bende sorumluluk sahibi bir insanım ama bulamıyorum nasip kısmet artık
Kişiye göre karaktere göre değişir doğru insanı bulman senin elinde olan bir şey..
Ekonomi güzel olsa evlilikler artarda bence
Geç onu karakter yok
Evet herkes aldatıyor
Ekonomi ne alaka doğru düzgün bir adam olsun yeter ama o bile yok aw
@banu_yildiz
@Lazjoker ne alaka
@Lazjoker Ne saçmalıyorsun sen ayrıca erkeklerin isteklerini saymaya başlasam sabah kadar burada oluruz oysa boş yapmayı bırakın artık beyler
@banu_yıldız çok alaka.
@günes121212 saçmalamiyor ve gayet mantıklı konuşuyorum. Ayrıca erkekler en çirkin kıza bile yazıyorlar oysa ki kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar.
@Lazjoker Erkekler güzel bulmadıkları kızlara şana bile vermiyorlar ama kadınlar öyle değil kadınlar en çirkin erkeğe bile yüz verir sırf nazik olduğumuzdan dolayı erkek kadın farkı bu yani sırf siz erkekler öylesiniz diye kadınlarıda aynı şekilde görmeniz komik cidden
Şans*
@günes121212 tam tersine. En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar
@Lazjoker Dışarı çık bak en çirkin erkek bile manken gibi bir kadının yanında kadınlwr tipe değil duruşa karaktere ve maddi güce bakar kardeşim
Sen daha neyin nasıl olduğunu bilmiyorsun evde otura otura kafayı bozdunuz
@günes121212 o çirkin erkeğin boyu 1.80 üzeridir. Çünkü sizin gözünüzde 1.80 üzeri erkek nasıl yüze sahip olursa olsun yakışıklıdır. Ayrıca kadınlar erkekte sadece boya tipe ve paraya bakarlar
@Lazjoker Alakası yok benim kaç erkek tanıdığım var 175 boyunda ama yinede sevgilisi var hatta evlendi çoğu yani bilmeden etmeden konuşma derim adam olursan da kadınlar seni ciddiye alır ama mağduru oynarsan böyle kendi kendine acı çekersin ve yalnız kalırsın kimse loser biriyle olmak istemez oysa kendine çeki düzen ver sende
@Lazjoker Vallah erkeklerde sadece tip ve para peşinde artık devir çok değişti artık
@günes121212 1.75 tanıdıklarımın kankaları var demek istedin herhalde ya da kendileri zengin demek istedin. Ayrıca gayet ciddiyim ve adamım. Kadınlar sadece 1.80 üzeri yakışıklı ve zengin erkeklerle sevgili olurlar. Bu bir gerçektir. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır
@Lazjoker Kankam yok erkeklerle kanka olmuyorum ben hepsi tanıdık veya akraba onlardan bahs ettim yani neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum hatta birisi sadece 170 boyunda ama dünya güzeli bir kız aldı yanında hala şoktayım demek öz güven ve karakter önemli oluyor bazı insanlar için dediğim gibi kendini sev o zaman karşındaki insan da seni sever yoksa işin zor kardeşim
@Lazjoker Sen öyle kendini kandırmaya devam edersen harbiden daha çok üzülürsün
Tam bi loser ya
Yazık cidden
@günes121212 1.70 1.75 erkek tanıdıklarını kankaları var demek istedim herhalde. Keza siz 1.80 den kısa erkeklerle sevgili değil sadece kanka olursunuz. Ayrıca o 1.70 erkekte muhtemelen zengindir. Özgüven kendini sevme hikayedir. Özgüvenli olup kızlara yazınca bu boyla bu özgüven ne diyorlar.
@günes121212 tersine erkekler en çirkin kıza bile yazıyorlar ama kızlar 1.80 den kısa olan, yakışıklı ve zengin olmayan erkekleri direkt reddediyorlar. Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
@günes121212 kandırıyorum acı gerçekleri söylüyorum
@Lazjoker ikinizde kendinizce haklısınız bence çoğu kadın kısa erkeklere bakmıyor çoğu erkekte tipi çirkin olan bir kadına bakmıyor
@banu_yıldız
Yooo en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri kızlar direkt reddediyorlar
@Lazjoker ben çirkinim bana yazan yok
@banu_yıldız
Bin tane erkek birden yazıyordur ama sen 1.80 den kısa reddediyorsundur
@Lazjoker yazmıyor dedim ya
@banu_yıldız
O zaman 1.80 üzeri olmayan erkekler karşına çıkmıştır hep. Onlarda red yiyecekleri için yazmıyorlardır
Hahaha 26 yaşına kadar nerdeydin? Mervelerde mi?
Evimde anamın babamın dizi dibinde
boş ver evlenip napcan
Sevmek sevilmek hakkım değil ki istiyorum
Benim değil, seninde olmasın boş ver. Başına iş mi arıyorsun
Ya ne alaka bu kdr insan başına iş mi alıyor
Evet farkında değiller
Benimle Evlenir misiniz 💍🙏🏻😅
Bu ne demek oluyor
Evlenme Teklifi İşte 💛☺️
Böyle teklif mi olur :)
Sıradan Bir Evlilik Teklifi Değil ☺️💍
Yuva'mızı Minik Adımlarla Kuralım Ne Dersiniz 🤝❤️
Tövbe estağfurullah
😅❤️
Tanışabilir miyiz ❤️☺️
Dalga geçmeyi bırak
Dalga Geçmiyorumki Hanımefendi 🥺
30 dan sonra üşeniyor insan ona göre
Ben şimdiden üşeniyorum
Erken başlamışsın 😂
Evde kaldın haberin yok
Yani hem evet hem hayır diyelim
İmkansız. %99 evde kaldın. Artık seni bu saatten sonra karıları ölmüş çocuklu 55 yaşındaki adamlar talip olur. Gecmiş olsun
Gören 19 20sn diyor ne alaka? Kartlamis kadınlar gbi değilim çok çok 30 yaşına kdr erkek çok var abartma sende
Yooo çok ciddiyim. 30 yaşındaki bir erkek 30 yaşındaki sarkık kadını napsın. Ekonomik krizden dolayı kimse evlenmiyor. 30 a kadar kalırsan 60 yaş üstü istemeye gelir jfjfjfjj
Sarkık? 174 57 kiloym güzel kardeşim çok şükür inek memeside yok sarkık olsun oldukça bakımlı biriyim sen erkeklere bak kellesip göbek bağlıyorlar önce kendilerinde ki kılları alsınlar
Maddiyata kariyerine bak
Bakıyorum zaten onu yapıyoruz diye sevip sevilip yuva kurmayalım mi yani nereye kdr kariyer
Sevdiğin ama açlıktan öldüğün birini bul o zMan
Sıkıntın mı var?