Kimler hayla uyanık Ve keyifler nasıl?

Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Size bir şey soracağım Ama umarım yanlış anlamazsınız Çünkü bu soracağım soruyu asla kötü niyet bakımından sormadım Neyse soruya geçecek olursak Benim ablam çarşaflı Ve bende açık birisiyim Genelde ablamla birlikte yürürken ablam genelde çarşaflı ve kapalı ablalara selam veriyor Oda sünnet olduğu içinmiş O anda o ablalarda her daim bana bak kızım inşallah sende ablan gibi tesettürüne girersin diye lafı sokuşturup Oradan ayrılıyoruz Ve bende buna sinir oluyorum Yani sonuçta kapanmak herkesin içinden gelmesi olan bir şey Ve ikide bir ablam çarşaflı diye benimde çarşafa veya da kapanacak halim yok Sonuçta ben açık olmayı seviyorum Tabi ilerde belki kapanırım Orasını bilemem Ama şuanlık için diyorum zaten Yani insanlar neden birisi kapalı diğeri açık diye yargılıyorlar Benim hocam bile annemin yanında ablasına bak kardeşine bak dedi O anda tabi o hocaya gıcık kapmıştım Ne alaka herkes bir olmak zorunda değil Herkesin kendine göre bir giyiniş tarzı ve zevki var Buna saygı duyulması lazım Tabi bana göre
Kimler hayla uyanık Ve keyifler nasıl?