Kimler aktif Ve moraller, keyifler nasıl?

Allah`ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Hayırlı geceler hepinize Nasılsınız umarım iyisinizdir Hayırlısı ile gününüz istediğiniz gibi ve güzel geçmiştir Bugün ben sevindirici haber aldım Ondan bahsetmek istiyorum Ablam ve babam 1 sene önce umre`ye gitmişlerdi Orada 25 gün kaldılar Ben ve annem gidememiştik Ve şuanda da annem ben ve ablam ile umre`ye gideceğiz Yine aynı şekilde 25 gün kalacağız Bu kez babam gelemeyecek Gerçekten annem bana doğum günüm hediyesi olarak bu süprizi yaptı Gerçekten çok mutlu oldum Yerimde bile duramıyorum İlk defa oraları göreceğim diye Ondan sizlere de bir şey sormak istedim Hani böyle bir sıkıntınız ve dersiniz var ise Böyle önemli olanları bir kağıda yazarım Oraya gidince de kabe`nin karşısında dua`ya eklerim Tabi herkes için dua edecem Orası ayrı Ama bunlar içinde ayrı bir dua ederim Tabi daha gitmedik Ama azdan bir süre kaldı Ondan herkese gitmek isteyip de gidemeyenlere allah hayırlısı ile gitmeyi nasip etsin
Güncellemeler
+1 yıl
İlk başta söyleyeyim Bunu yazarken asla kötü bir niyet için yazmadım Yani yanlış anlamazsanız sevinirim Ve anlayışla karşılarsanız da sevinirim
Kimler aktif Ve moraller, keyifler nasıl?