Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Nasılsınız umarım iyisinizdir Bu gününüz istediğiniz gibi hayırlısı ile güzel geçmiştir Böyle bakıyorum da Herkes genelde hayatını ömür boyu geçirecek ve birlikte yaşlanacak bir kız-erkek bulamıyor Çünkü hep yanlış kişiler`e denk geliyorlar Ama size bir şey diyeyim mi En ideal eş-koca Kalplerinin islam ve dinle dolması Ve atması Damarlarından akan kanın iyilik için akması En önemlisi de allah`tan korkan birisi olması Ve içinde namaz`ını kılan, hergün abdest`li olan, kuran`ını okumayı bilen Bu tabi tecvit`li olsa daha iyi olur Çünkü kendi kafamıza göre Kuran'da yazılan yazıları düz okuduğumuz için yanlışıkla da olsa yazılan yazıları değiştirmiş oluyoruz, İnsanlara karşı sevgisini ve saygısını belli eden, Eşine iyi koca-kocasına iyi bir eş olan, çocuklarına iyi bir anne ve baba olan kişiler sizin için daha hayırlıdır Ve bulamayınca da demek ki nasibiniz`le karşılaşmanıza daha vakit var demek ki En iyisi sabretmek Sabreden derviş Muradına ermiş diye bir söz var Ve bu söz o kadar hakılılık payı içeriyor ki Yaşayanlar bilir Kendinize dikkat edin
Güncellemeler
+1 yıl
İlk başta söyleyeyim Asla bunları yazarken kötü bir niyetim yoktu Yani umarım yanlış anlamazsınız Ve anlayışla karşılarsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
keyfim yok
Senin adına üzüldüm abi İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abi
Günaydın canım 🌺 iyiyim çok teşekkür ederim 🙏 kahvaltı yapıyorum bir taraftan da KS ye takılıyorum vakit geçiyor işte 🙋👍😍
Afiyet olsun abla İnşallah abla Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abla
Amin canım cümlemizin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
İyiyim şükür sen nasılsın. Evet günüm güzel geçmişti 🌹evet sabır ve göklerdeki kıyılan nikah tarihini beklemek..
Senin adına çok sevindim abla İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abla
Amin, ecmain bilmukabele güzel dileklerin için kardeşim. 😊🌹Bazı makamlar vardır biiznillah oraya ulaşmışsın inşallah kardeşim 😊
Ya kusura bakma abla Orada klavye yüzünden abi yazılmış Ondan anlayışla karşılarsan sevinirim
Önemli değil kardeşim 😊
Keyfim hiç iyi değil birinin cevap vermesini bekliyorum hormon bozukluğu tedavisi görüyorum bir aydır ama saç dökülmem hala var ne zaman geçer birileri bitse bile bu bozukluk tekrarliyo yazmıs korkuyorum ilerde sorun olursa diye
Senin adına üzüldüm abla İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abla Allahın şafi ismi hüzü sur hürmetine tabib ismi hüzü sur hürmetine hastalığına şifa versin inşallah
Bana belkide hiç bu kadar dua eden olmadı çok teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatladım inşallah seninde ne beklentin bu hayattan ne duan varsa hayırlısı ile kabul olur
Ya kusura bakma abla Orada klavye yüzünden abi yazılmış Ondan anlayışla karşılarsan sevinirim
Yok ben abla diye okumuşum zaten ahahahaha
Ya ne kadar komik birisisin sen öyle abla ya Resmen güldürdün beni
Allah da seni her daim güldürsün
Amin sağol senide inşallah
Bu sitede böyle kaliteli yorum görmemiştim sende iyisindir umarım günün güzel gecsin
Elhamdulillah bende iyiyim Sorduğun için teşekkürler abi İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abi
Allah senin gibilerinin sayısını artırsın kardeşim aynı dualarda bulunuyorum Allah gönlüne göre versin inşallah
Seninde bu güzel iltifatların çok çok teşekkür ederim abi Kendine çok dikkat et abi
Sende Allaha emanet ol.
vay be milleti bu kadar düşünen biri 😂
Yani genelde ben sadece buradaki insanları da kendi tanıdığım insanların da mutlu olmasını Ve sıkıntılarını hafifletmesini için uğraşıyorum abla Ve bunları yaparken de seve seve yapıyorum abla Yani beni mutlu ediyor Hemde karşıdaki kişiyi mutlu ediyor Umarım yanlış anlamazsın abla Bunları yazarken kötü bir niyetim yok abla
biliyorum olabilir tabii. ben insanlara karşı iyiliğini kaybeden biri olarak bunları yapan birini görünce vay be diyorum sadece 😂 iyilikler seni bulsun ✨
İnşallah sende tekrar o iyiliği bulursun abla Çünkü gerçekten iyi olmak Ve insanlara iyilik yapmak Her daim yüzünde bir tebessüm oluşuyor abla Bu hiç elinde olan bir şey değil Gülmek istemesen bile gülüyorsun abla
selam keyifler yerinde
Senin adına çok sevindim abi İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abi
Amin hep beraber insallah
şimdilik burdayum ykum gelsin yatarım
Ya aslında uykun gelsin diye ilk başta yatağa girmeden önce abdestini al Ve yatağa oturur pozisyonun da bulun Sonra ayetel küriyi oku Birde ölmüşlere ve sevdiklerine salavat çek İnanki senden iyisi yok Hem Allah senin bu yaptığın iyi davranışın sayesinde Sen yattığın an Senin yanına melekler gönderecek Onlarda geceden sabaha kadar melekleri senin yanından ayırmayacak Yani her türlü felakete ve belaya karşı koruyacaklar Bunu ben hergün demiyorum Yani işe yarıyan bir şey Ve birde bunları yaparsan zaten için rahatlamış bir şekilde anında uykun geliyor
sen neden bu saatte kadar uyumadın
Yani beni yanlış anlama abi Bunları yazarken kötü bir niyetle demedim Sadece uykunun erken gelmesi için Benim yaptığım yöntemi söyledim Hem bunu da bana ablam öğretmişti Genelde okula falan giderken işe yarıyor
Hafta sonları genelde biraz geç yatarım Çünkü anca bu zamanlar kendime vakit ayırabiliyorum Özellikle de ailem ile geçirmek anca bu zamana denk geliyor
asla bi yanlış anlma yok aslında bu saate kalmam bende 8 9 dedim mi uyurum düşüncen içinde ayrıca teşekkür ederim abicim sağol..
Ne demek abi
Ben. İdare eder işte.
İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abi
1 yıldır hesaba girmiyordum bugün aktifim
O zaman hoş geldin abla
Canım sıkılıyor
Hmm istersen abi Canın sıkılmaması için Sana çok güzel bir şey önerebilirim Eğer biraz durumun var ise Bir, iki tane olsa kediler için yaş mama alabilirsin Marketler de satılıyor artık Ben genelde ailemden aldığım paraları biriktiriyorum Bazen böyle hayvanları mutlu etmek için süprizler yapıyorum abi Yani tabi yapıp, yapmamak sana kalmış bir şey Ama asla bunları derken kötü bir niyet için demedim Umarım yanlış anlamazsın
Anlıyorum
Ee abi nasılsın umarım iyisindir
İyiyim saol sen napıyon nasılsın
Elhamdulillah bende iyiyim Sorduğun için teşekkürler abi İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abi
Amin senin de teşekkür ederim
Ne demek abi
Okuyun mu çalışıyon mu ev kızımısın
Okuyorum abi
Üniversite lisse
Lise son
Hem neden soruyorsun ki abi
Sohbet etmek için sordum
Hmm peki Tamam abi Ama şuanda bir işim var da Onu halletmem lazım Ondan gitsem kusura bakmazsın değil mi
Yani konuşmamak için değil Yanlış anlama Tabiki de seninle konuşurum Benim için bir sıkıntı yok
Olur konuşalım
Tamam o zaman ben işlerimi halledeyim Biliyorsun aile üyeleri uyandı Ve benden bazı işler yapmamı buyurdular Zaten eğer aile evinde yaşıyorsan Ve birde kız kardeşin var İşte o zaman ne işler buyurduklarını anlarsın
Tamam işlerini hallet sen takip attım
Eğer bilmiyorsan da ortalığı temizleme Komşulara oturmaya gitme Ve babam ile hayvanlara kedi maması alıp verme Aslında daha varda En önemlisi bunlar olduğu için İlk bunları söyledim
Tamam
Tamam geldim abi Ne konuşmak istiyorsun ki
Takip ettim ordan konuşuruz
Ya ben genelde insanları takip etmem Yanlış anlama Ben buraya sadece öylesine insanların motivesini düzeltmek Ve moralleriniz düzgün olması için yazıyorum Hem sadece burası için de değil Kendi tanıdığım arkadaşlarıma da buradakilere ne yapıyorsam Oraya da aynısını yazıyorum
Anladım
Ve abi ilk başta söyleyeyim Saygı çerçevesinde konuşursan sevinirim Buradaki insanlar genelde bel altı gibi, ayıptır söylemesi de c ile başlayan şeyleri konuşmayı çok seviyorlar İlk başta söyleyeyim dedim Sonra yanlış anlaşılma olmasın
Saygı çerçevesinde konuşurum abi deme bana
30 yaşındaki birine abi dememek olmaz ki Benden bayağı bir yaş büyüksün
Olsun deme
30 yaşındaki birisiyle arkadaşmış gibi konuşamam ki İllaki orada bir saygı olması lazım
Neyse o zaman senin dediğini yapamam abi Üzgünüm ama Karşımdaki kişiye de büyük olduğu halde abi demiyerek saygısızca davranamam
Ben sana bacım demiyorum diyom mu demiyorum
O senin bileceğin iş abi Benim buna karışmaya hakkım yok Eğer böyle kabul etmiyorsan Konuşmayız olur biter abi Yani sıkıntı yapmana gerek yok
Keyifler çöp
Senin adına üzüldüm abi İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abi
Ya kaç kere dedim bana abi deme
İnşallah duzelirim
Buna inancım sonsuz abicim Sadece senin de inanman lazım
Ben inanmıyorum hayatta bazı şeylere inanmıştım ama biseye yaramadı
Demek ki o anda şansızlığına denk geldi Ama bu hep böyle olacak değil ya abi Bak ben hem buradaki insanların Hemde kendi tanıdığım arkadaşlarımın motivelerini ve mutluluklarını arttırmak istiyorum Ve onun içinde her daim onları sevindirecek güzel sözler ve dualar ediyorum Ve bunu yaparken O kadar çok mutlu oluyorum ki Hem kendim bile seve seve yapıyorum
Anlıyorum herkese uzun uzun çok iyi cevaplar veriyorsun ama ben artık herşeyden umudumu kestim iyi ki varsın
Ne demek kardeşler bunun için vardır Her daim abilerine destek olmaları lazım
:')
Hadi kendine çok dikkat et Unutma hiçbir zaman yalnızmışsın gibi hissetme Seni seven illaki gizliden belli etmeyen birileri vardır
Tamam biseye ihtiyacın olursa yazarsın
Benim bir şey ihtiyacım olmaz abi Çünkü kendi kendime sorunlarımın çözümü buluyorum Onada tabi allahın yardımı ile
Benn
Nasılsın abi umarım iyisindir Bugünün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçmiştir İnşallah abi Umarım bu şaban ayının hüzü sur hürmetine kalbinden ne dualar, fikirler, kelimeler, düşünceler, sözler, cümleler geçiyor işe hayırlısı ile kabul etsin Ve her daim yüzünden tebessüm eksik olmasın abi
Canım sıkkın
Hmm istersen abla Canın sıkılmaması için Sana çok güzel bir şey önerebilirim Eğer biraz durumun var ise Bir, iki tane olsa kediler için yaş mama alabilirsin Marketler de satılıyor artık Ben genelde ailemden aldığım paraları biriktiriyorum Bazen böyle hayvanları mutlu etmek için süprizler yapıyorum abla Yani tabi yapıp, yapmamak sana kalmış bir şey Ama asla bunları derken kötü bir niyet için demedim Umarım yanlış anlamazsın
Yapıyorum zaten. Hayvanları çok seviyorum. Köpek sahibiyim bu arada. Hayvanları beslerim elimden geldiğince.
Ayy senin adına çok sevindim abla Benim de bir tane tekir kedim var Gerçekten ben sana söylediğim şeyleri yaparken içime bir anda huzur Yüzümede bir tebessüm alıyor abla