Kimler aktif Ve keyifler nasıl?

KENDİM HAKKIMDA BİLGİLER;
Ben azura 18 yaşındayım Lise son`a Yani lise 4`e gidiyorum 65 kiloyum Ve boyum 1.58 En sevdiğim renk mavi Çünkü gözümün rengi öyle olduğu için İkinci sevdiğim renk ise sarı Bir tane tekir kedim var Adı aras Oda 2 yaşında Kendisi kız Ondan ilk başta insan sorguluyor O nasıl oluyor diye Ama merak edenler için yorumda açıklarım Bir tane kız kardeşim var Adı defne 13 yaşında Ve 8. sınıfa gidiyor Bu zamana kadar erkeklerle konuşmadım Ve erkek arkadaşım yok Nedenini boş verin Ve erkeklerle nasıl konuşacağını bilmiyorum Ondan konuşurken biraz saçmalarım Hem nasıl diyorlar Elime ve vücuduma erkek eli değmedi Ondan da flörtümde ve sevgilimde olmadı Kuran kursuna gidiyorum Ve abdülkadir geylaniye bağlı Orada kuranı tecvidli öğreniyorum Ve kendimide bayağı geliştirdim Dinle ilgili Yani peygamber, halife vb. Önemli kişilerin hayatlarını ezbere biliyorum Çünkü onlar hakkında olan olayları araştırmayı severim
Güncellemeler
+1 yıl
İlk başta Galiba beni yanlış anladınız Ben bu uygulamaya ilk girdiğim için Kendim hakkımda bilgi vermek istedim Yani beni tanıyın dedim Ama yanlış yapmışım meğer
Kimler aktif Ve keyifler nasıl?