Uyanık olanlar kimler Ve keyifler nasıl?

Herkese hayırlı geceler Nasılsınız Umarım iyisinizdir Kendinize dikkat edin her şey gönlünüzce göre hayırlısı ile olsun Gününüz nasıl geçti Azda olsa tahmin edebiliyorum Yani genelde hepinizin yorgun ve bitkin geçmiştir Sonuçta aranızda işe gidenler var Ve tabiki de benim gibi okula gidenlerde vardır Ondan işe gidenlere allah dayanma ve sabır gücü versin Okula gidenlere de zihin açıklığı versin Biliyorum bazılarının günü belki istediği gibi geçmemiştir Yani günü kötü geçenlerde vardır Ama yinede üzülmeyin Sonuçta bunun yarını da var Bugün gününüz istediğiniz gibi Yani kötü geçti ise Yarın gününüzü güzelleştirebilirsiniz Ve gününüzü güzel geçirmek aslında sizin elinizde olan bir şey Her zaman başınızı yastığa koyduğunuzda Kendi kendinize ben yarın günümü bu başarılar ile sonlandırmak istiyorum Ondan kendime güveniyorum ki bunu başaracağım Her ne kadar olumsuz tepkiler alsamda Ona karşılık dayanıklı olacağım Ve kimseye üzüldüğümü, kırgınlığımı belli etmeyeceğim Her daim insanların gözünde güçlü bir rol olarak gözükeceğim Bunu yapabilirim Yarınki zorlukları geçebilirim Kendime inancım sonsuz Gibi kendinizi motive eden cümleler kullanabilirsiniz Mesela ben hergün öyle yapıyorum Birde güne başlarken her daim pozitif enerji ile başlamalıyız Çünkü biz ne kadar pozitif enerji ile adımımızı atarsak İnsanlardan da bir o kadar pozitif enerji alırız Asla karamsarlık düşünmememiz lazım

Güncellemeler
+1 yıl
Ya kusura bakmayın Galiba biraz yazdığım cümleler uzun olmuş Sizide okurken yormuş oldum Ama bilgisayardan yazdığım için o kadar uzın göstermemişti Telefondan bakınca uzun yazdığımın farkına vardım Anlayışla karşılarsanız sevinirim
Uyanık olanlar kimler Ve keyifler nasıl?