Diğer Kimler uyanık ve neden uyanıksınız bakalım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Kimler uyanık ve neden uyanıksınız bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bugün sabahlayıp yarın uyku düznimi düzeltmeye çalışıyorum 1 0 Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Uyuyamadım uyandım, şimdi de libido sağolsun. 0 1 Yorumla sk_0634 1 yıl Napıyosun Yorumla
anonimm16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Halısahadan geldik ablacım makaramızdayız 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Kız olmama rağmen halısahaya gitmeyi çok isterdim futbol oynamak falan Yorumla anonimm16 1 yıl Sarıyor ya zevkli Yorumla Soran 1 yıl Ben de öyle düşünüyorum Yorumla anonimm16 1 yıl Ama yorucu Yorumla Soran 1 yıl Ama tatlı bir yorgunluktur Yorumla anonimm16 1 yıl Keşke öyle olsa 😂 Yorumla anonimm16 1 yıl Tıkanmaya rağmen koşup yenilmek çok koyuyor Yorumla Soran 1 yıl Öyle değil mi zaten Yorumla anonimm16 1 yıl Yok ya yenilince kötü oluyor Yorumla Soran 1 yıl He desene yenilmişiz diye😅 Yorumla anonimm16 1 yıl Evet 😂 Yorumla Soran 1 yıl Neyine oynamıştınız Yorumla anonimm16 1 yıl Eğlencesine Yorumla Soran 1 yıl İyi Yorumla
Berke_8990 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Dertler uyutmuyor bazı şeyleri düşünüp anlam verememek 2 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 695 cevap paylaştı. Uyku gelmedi yatakta dönüyorum 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. geç kalktım, yok uykum 1 0 Yorumla
Muertos_Vivientes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Uyanığım çünkü birini çok özlüyorum çok seviyorum ama ayrıldık 0 0 Yorumla
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Korkudan 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne korkusu Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Karanlik sessiz Yorumla Soran 1 yıl Evde kimse yok mu Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Var da uyuyorlar Yorumla Soran 1 yıl Git yanlarına uyu sen de Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Yok ya olmaz Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 683 cevap paylaştı. birazcık yaramazlık yapasım var beraber yapalım mı 0 0 Yorumla
PratisyenHekim Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uyku tutmuyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bence sen gayet iyi biliyosun 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gece başlasın mı😉 Yorumla
Gizemlicocuk344 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Calsyrm 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu saatte mi Yorumla Gizemlicocuk344 1 yıl Nöbetteym daha doğrusu gececym Yorumla Soran 1 yıl He kolay gelsin Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Tv izliyorum. 1 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen niçin uyanıksın? 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Uykum yok Yorumla Klasscevap 1 yıl Benimde yok ondan uyanığız demek ki, neden yok peki? Yorumla Klasscevap 1 yıl Güncelll Yorumla Soran 1 yıl Aynı kişi olduğumu farkettin dimi😅 Yorumla Klasscevap 1 yıl Evet onun için yazdığımı farkettin demi? 🤔 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Evet farkettim bakıyorum senin gözünden de kaçmamış😅 Yorumla Klasscevap 1 yıl Kaçar mı hiçç 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bugün sabahlayıp yarın uyku düznimi düzeltmeye çalışıyorum
Uyuyamadım uyandım, şimdi de libido sağolsun.
Napıyosun
Halısahadan geldik ablacım makaramızdayız
Kız olmama rağmen halısahaya gitmeyi çok isterdim futbol oynamak falan
Sarıyor ya zevkli
Ben de öyle düşünüyorum
Ama yorucu
Ama tatlı bir yorgunluktur
Keşke öyle olsa 😂
Tıkanmaya rağmen koşup yenilmek çok koyuyor
Öyle değil mi zaten
Yok ya yenilince kötü oluyor
He desene yenilmişiz diye😅
Evet 😂
Neyine oynamıştınız
Eğlencesine
İyi
Dertler uyutmuyor bazı şeyleri düşünüp anlam verememek
Uyku gelmedi yatakta dönüyorum
geç kalktım, yok uykum
Uyanığım çünkü birini çok özlüyorum çok seviyorum ama ayrıldık
Korkudan
Ne korkusu
Karanlik sessiz
Evde kimse yok mu
Var da uyuyorlar
Git yanlarına uyu sen de
Yok ya olmaz
birazcık yaramazlık yapasım var beraber yapalım mı
Uykum yok
Uykum gelmedi
Uykum kaçtı
Sohbet muhabbet
Uyku tutmuyor
Bezimin değişmesini bekliyorum
Bence sen gayet iyi biliyosun
Gece başlasın mı😉
Calsyrm
Bu saatte mi
Nöbetteym daha doğrusu gececym
He kolay gelsin
Tv izliyorum.
Sen niçin uyanıksın?
Uykum yok
Benimde yok ondan uyanığız demek ki, neden yok peki?
Güncelll
Aynı kişi olduğumu farkettin dimi😅
Evet onun için yazdığımı farkettin demi? 🤔 😁😁
Evet farkettim bakıyorum senin gözünden de kaçmamış😅
Kaçar mı hiçç 😁
Bi bilsen
Nöbetteyiz
Uyurum birazdan
Yalnizlik
Sen niye uyaniksin😁😉
Yükseklerdeyim ondan
Tststrn fazla