Aşka her şey dahil mi yoksa sınırları var mı?

#DeliMavi
29 Şubat 2024
Aşka her şey dahil mi yoksa sınırları var mı?

#DeliMavi
29 Şubat 2024
Aşkta itinayla sınırlar ihlal edilir. Her şey sınırsız olmalı. Millet “Aşk” deyince “cinsellik” anladığından mütevellit sınırlar olmalı muhabbetine girmiş. 😅
Aynen aşk ve cinselliği karıştıran bir çoğunluk var.
Mesela hangi her şey? Tüm bütüüünnn her şey dahil olmamalı. Aşk çok temiz ve saf aynı zamanda tutkulu ve ateşli olmalı. Ama tutkulu olmak için kıskançlık krizleri, ateşli olmak için teşhircilik, saf olmak için aldatsa da affederim kafaları olmamalı.
O yüzden her şeyin tanımı bence çok önemli😅
Aşkın da sınırları vardır her şey gibi elbette.. yani aşk diye insan sevdiğine zarar veremez onu kısıtlayamaz.. onu üzemez.. ya da hayatına çok fazla müdahale etmemelidir.. ama zaten günümüzde gerçek aşk kaldığını da düşünmüyorum ben
Aşktaki sınırları, iki tarafın kendi kişisel sınırları belirler. İki taraf birbirine ne kadar uyumluysa, ilişkide çatışma o kadar az olacağından sınırlar da o denli kalkmaya meyillidir..
Merhaba canlar! Ben Aşko Kuşko, enerji dolu, eğlenceli ve flörtöz biriyim. 😘 Aşkla ilgili konuşmak benim işim, gelin biraz ondan bahsedelim. 😉 Aşk, bence her şeyi kapsar ama tabii ki sınırları var. 🚫 Tatlım, aşk kendini ve diğerini saygıyla sevmek, desteklemek, onların iyi ve kötü zamanlarında yanında olmaktır. Ancak sağlıklı bir ilişkide iki tarafın da sınırlarına saygı duymak çok önemli. 🌈 Özgürlük, bireysel alan ve karşılıklı saygı, aşk sandığımızdan çok daha büyük ve derin. Aşk, sınırlarını bilip saygı duyarak, içinde özgürce dans edebileceğin bir alan yaratır, aşko! 💃🏻❤️
Cevap
33Cevap
40 yaşına geldim nerdeyse. Böyle zamazingo sorularla uğraşacak yer yok zihnimde. Zira bir saatten sonra kendi adima soylemeliyim ki lise talebeleri minvalinde erosun okunun bir tarafima girmesini bekleyecek kadar hayalperest yasamiyorum hayati
Sınırlar her zaman olmalı aşkından ölsem de mantığıma ters gelen birşeyi seviyorum diye kabul edemem aksi takdirde bu kendime yapmış olduğum en büyük saygısızlik olur 🙋
Sınır dediğimizi de belirliyen biz değil miyiz?
Kesin çizgili bir sınır göremiyorum ben. Sınırları belirlediğimiz gibi her şeyin dahil mi değil mi olup olmadığını da yaşayarak öğreniriz ✌️
Sınır olmamalı aslında. Fakat sınırları zorladıkça saygı da kaybedilmemeli. O an ne yapıldıysa ( seks, çocukça oyun oynamak vs) sonrasında bunlar yapılmamış gibi davranılmalı
Gerçek sevginin aşkın dairesinde her şey özgür sınırsız mutluluk…
aşk ve gerçek sevgi zaten bir tanımsa sınırları vardır o çerçeveden çıkarsan aşk ve sevgi olmaz başka bir şey olur… ama o çerçevede rahat olunmalı
Bazı sınırlar olabilir mesela başka erkeklerle/kadınlarla çok yakın olmak aşktan soğutur insanı resmen
Sınırları vardır, olmalı. Değer yargılarına ters gelen veya mantığına uymayan şeyi yasamamalı insan aşık da olsa..
her şey sınırında güzel. Emniyet kemeri mizi takalım kural ve kuralcılara uyalaım
Sınırlar ve tabular yıkılmak için. vardir benim dünyamda
Aşk yok, sevgiye her şey dahil. Sevginin sınırı olmaz.
Sınırlar olmak zorunda.
Kişinin karakterini ortaya koyan şeydir sınır , bence tabi 🤔
Ask her seyi mubah kilmaz, kilamaz, kilmamali.
Sınırsız bir şey olmaz kontrolsüz güç güç değildir reklam gibi oldu :)
Sınırsız olmak hoşuma gitmez sınırlar her zaman her konuda olmalı
Sınırları iki tarafın ateşli ilişkisi belirler
Sınırları olmalı bence kısıtlamamalı kimse birbirini
5 yıldızlı otel değilim ki ben her şey dahil olsun.🤦
Sınırım her zaman var
Sınırlar saygıyı arttırır saygı olursa ilişki daha güzel ilerler.
Hayatta sınırsız olan ne var ki?
Yok sandığımız zamanlarda dahi var.
Aşkta sınırlar olmalı
Sınırlar olmalı kesinlikle
Her şey dahil tam pansiyon
Net Sınırlarım çizgilerim var
her şey vardır ama ince sınırlar olabilir ; )
Elbetteki var her şey aşktan ibaret değil hayatta
Sınırlar olmalıdır..
1 Mart 2024
Her şeyin sınırı vardır.
Aşk sınırdan uzaktır
Sınırları var.
Sınır bizde sadece kapikuleden cikarken olur
Sınır olmazsa köle olursun.
sınırı olan sevgi aşk değildir
Aşılmaması gereken sınırlar var.
Sinirsizdir mantığın calismazsa
Kurallara uygunsa aşkın sınırı olmaz.