Aşk İlişkileri Aşk sınır tanır mı? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşkta sınır var midir? Yoktur 👍 Vardir 👎 Bilemedim🙄 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşk sınır tanır mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,7b cevap paylaştı. Aşk sınır tanır evet her şeyin sınırı vardır bu hayatta 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,1b cevap paylaştı. Bu görselde olanlar baba kız galiba gadası 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tanır. Aşkın körlüğüne takılıp gidenler, çok büyük kumar oynuyor ama ve kumarı kaybeden kişiler sonunda ya kişiliğini ya parasını ya da kendisini kaybeder. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Aklı başında olan bir bireyin herzaman sınırları ve kırmızı çizgileri vardır zaten eğer bu sınırlar yoksa aklı da yok demektir bana göre 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Aşkta sınır elbette vardır. Resimdeki gibi baba kız aşkında bahsediyorsan eğer onda sınır yok tabi 0 0 Yorumla
denizsu76 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Tanır yani öldürseler beni 100 yaşındaki bir adama aşık olmam en fazla 30 yaşındaki birine aşık olurum 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herşeyin sınirı oldu gibi aşkında bi sınırı vardır 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tanır tanımalı tanımazsa sıkıntı 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Vardır da pars o sınırları kaldırır kadınlar iöin 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tanımalı ya bu kadar 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sınır tanımaz Aşk. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. tanır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk sınır tanır evet her şeyin sınırı vardır bu hayatta
Bu görselde olanlar baba kız galiba gadası
Tanır.
Aşkın körlüğüne takılıp gidenler, çok büyük kumar oynuyor ama ve kumarı kaybeden kişiler sonunda ya kişiliğini ya parasını ya da kendisini kaybeder.
Aklı başında olan bir bireyin herzaman sınırları ve kırmızı çizgileri vardır zaten eğer bu sınırlar yoksa aklı da yok demektir bana göre
Aşkta sınır elbette vardır. Resimdeki gibi baba kız aşkında bahsediyorsan eğer onda sınır yok tabi
Tanır yani öldürseler beni 100 yaşındaki bir adama aşık olmam en fazla 30 yaşındaki birine aşık olurum
sapıklık yapmayın, görseldeki baba kız fotoğrafı. sapkn pc
Herşeyin sınirı oldu gibi aşkında bi sınırı vardır
Tanır tanımalı tanımazsa sıkıntı
Paran varsa tanımaz snndc
Vardır da pars o sınırları kaldırır kadınlar iöin
vardır
Sınır tanır
Tanır 🤨🤨
Tanımalı ya bu kadar
Sınır tanımaz Aşk.
tanır
Tanımaz