Bana karsi ilgisi varmiydi benmi olaylari abartdim?

Konu discim 3 senedir doktorum ve yaklasik 1,5 senedir cok iyi anlasmaya basladik. Sizli konusmalari kaldirdik senli benli olduk... bir süre muaheye cok SIK gitmek zorunda kaldim aslinda hersey o esanada basladi. Ben onu hep top sandim, o yüzden konusmalarimda cok rahatdim resmen 10 senelik arakadasimla konusuyor gibi konusuyorduk. Islem bittikden sonra hep laklak ediyorduk gittmek istedigimdede nereye gidiyorsun kal diyordu. Birgün röntgen cekilecekti ve bana hamileysen olmaz dedi bende koca adayi hala yok dedim güldüm o iyse ben sana birini buldum dedi... o an gercekten bana birini buldugun düsündüm. Neyse o gün beni basdan asaga süzdü ve bu tuafima gitti islem bittiginde gitmek istedim, o da o gün cok yogundu aslinda ve ona ragmen benimle öne kadar konusarak yürüp randevu almami istedi. O Gün takvimim yanimda yoktu randevu yapmam dedim beni yanina cekti tamam ozaman Mail at dedi. Cikarken yine süzdü. Ertesi randevuma gittimde yine baya konusduk o süzmeleride aslinda unutmusdum bana bilgisayarda resimler gösterirken elime dokundu ona tuaf baktim diye pamuk vardi dedi. Neyse onu da gectik görmezden geldik diger randevuda hic yok yerden yanagima dokunda... sonra yengeme discimden randevu aldim ve yengem disciden asiri korkuyor diye benimle gitti o gün isden sonra kostura kostura randevuya yetismeye calisdim ama gecikmeli gittim oraya o beni gördügünde yine mi sen deyip duvara bakti ve sonra güldü... bu yengemin bile tuafina gitti biraz neyse disini doldurdu ben yengemin elini tuttum ve islem bittikden sonra dolguyu yengeme hediye etti. Ardindan duvara kafasini yaslayip yine beni süzdü fark edip ona baktigimda da güldü. maalesef o dis iki gün sonra sizlama yapti ve yine yengemle birlikte doktora gittim... beni gördügünde sevindi yengemi muahene ettikden sonra aya kalkdi ve cok yakin yanima durdu konusmaya basladi, benim icin fazla yakinlik oldugu icin biraz yana kaydim. O gün öglen benimde randevum vardi dislerim temizlendi ardindan o gelip dislerime bakti ve sonra artik hep yengenlemi geleceksin, rahatsiz olmuyorum gelisinden ama korkusunu yenmesi lazim dedi.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben o sözleri basda biraz ters algiladim gelme der gibisinden ama sonra ona hak verdim o yüzden 1. ayda yengemin randevusuna gitmedim, yengem oraya kardesimle yani esiyle gitti. iki hafta önce babamin randevusu vardi dil sorunu yasadigi icin benimle birlikte gitti. Disci beni gördügünde sen o gün yoktun nerdeydin diye sordu... basda tam anlamadim sonra yengemin randevusunu kast ettigi geldi aklima isdeydim gelemedim dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra durdu bana baktim kac saat calisiyorsun sen diye sordu cvp verdim ardindan babama baktim senin kizin prenses degil mi 12lere kadar yatiyor veya geziyor dedi bende hayir yok öyle birsey dedim. Konu kapandi ama alinmadim degil o yüzden bende ona laf soktum... iki gün öncede benim randevum vardi senli benli konusuyorduk birden sizin dis ettiniz agriyormus oldu yüzüne aval aval baktim sonra birsey mi oldu birseyin mi var diye sordu hayir dedim islem yapdi ve o esnada canimi acitdi o yzden
Bana karsi ilgisi varmiydi benmi olaylari abartdim?