Şimdi youtubede kızım şarkili çizgi film bakiyordu bitince araya reklam giriyo işte yabanci hint mi neyse artık adam yanında kız dar pantolon biryeri belli değil ama işte ora bura gözüküyor acik bir yeri yok ama neyse eşim de geçmeyi reklami o an başka bir şey baliyordu telefonda sonra yanına oturdum televizyona bakti işte klibe yanımda ama kız var yani sonra dans etmeye başladi kalcasi gösterdiler kalkti gitti mutfağa temizliğim ben dedi moralim bozuktu çünkü dişariya cikarcakti sonra bende sinirlendim. Dedim niye bakiyorduk klibe şarkiya niye bakmiyimki desi bir şey yokki dedi baktim nolmuş dedi sonra dikkatinimi çekti dedim hemen kapatsaydın dedim oda ne vardi ki dedi kapatmadim nolmuş sen kapatsaydın dedi hem bir yeri acik bile değildi dedi neyse sonra ben baya söylendim oda aynen dikkatimi çekti dedi ne diyon ya dedim oda önce rap sandim şarkiyi merak ettim sonra arkadaki manzara dedi ama yani abeartılcam bir şey yoktuk dedi öyle oda bana gicik cevap verdi yatti mutfağa da birakti moralimi bozdun dedi millet görse güler dedi senin bu tribüne dedi sizce abartiyormuyum. Yani kapat hiç bakma ne olmuş biliyor benim huyumu.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kadın olarak söylemem gereken şey böyle hissetmekte haklısın sadece hemen fevri şekilde tepki vermeseydin iyi olurdu yani tepkisiz kalmalıydın çünkü elle tutulur bir delil yok sadece o anlık bir durum olduğu için senin verdiğin tepki seni haksız durumuna suçlu durumuna düşürmüş o yüzden tepkisiz kalmalıydın diyorum. Tabiki o an ilgisini çekmiş düşünüp kapatmamış dalmış yani biraz. Yapması gereken düşünüp kapatmaktı
Aynen öyle uzattim bende oda uzatiyorsun moralim bozuldu dedi uyudu. Birde saçma saçma cevaplar geldi anlamiyorum beni çok över elinden geleni yapar benim için ondan sonra hoşlanmadiğim ariza cikarticağimi bile bile yaptiği şeye bak
Sitenin geneli çoluk çocuk ergen bilgi vermen gereken yerde çökük çocuktan bilgi almaya çalışırsan benim dengesizin yaptığı gibi cahilliginin kurbanı olur boşanırsıni
İşte sen ne düşünüyorsun ben yanındaydım öyle bakti sonra döndü bana kiz dans etti kalkti gitti sonra ben ne o diksktinimi çekti dedim oda sinirle birde evet dedi hiç bakmasin güya şarki dikkatini çekmiş manzara çekmiş yalana bak kız çekmiştir ne çekecek birde bana acik bir yeri bile yoktu ki diyor
Akıl akıldan üstündür ayrıca cahil dediğin öğrenmeye kapalı gelişmeye kapalı ve başka fikirlere kapalıdır yani sizin gibi sadece taş atan eleştiren ve küçük düşürendir. Araştırmak sormak soruşturmak ve hiç bir aklı kucumsememek önemlidir. Kanımca siz eşinizi cahil görmüşsünüzdür aklını hafife almışsınızdır oda beynini kullanıp sorgulama kabiliyetini devreye sokup cesaretli şekilde iyi hissetmediği yerden uzaklaşma kararını vermiştir.
Evet yattı moralim bozuldu dedi abartiyorsun dedi ama biliyor huyunu klipler bok givi oluyor kadınalrın orasi burasina zoom yapiliyor. Gerçi bir tarafi acik değildi ama genede bakmasin
Abartiyormuyum yani
Hanfendi biyerinin açık olup olmaması mesele değil mesele sizin bundan rahatsız olmanız. Düşününce rahatsız olduğunuz şey için mantıklı bir sebebiniz varsa haklı olan sizsinizdir eğer haklı sebebimiz yoksa evet abartmışsınızdır.
Bence haklı sebebim var kadın dikkatini çektiğimi düşünüyorum ama emin değilim. Ve benim bu tür şeylerde ariza yapacağimi biliyor kapata bilirdi hemen
İşte aradığım cevap buydu evet önemli olan size nasıl hissettirdiği zaten ve sonradan verdiği tepki suçluluk psikolojisi. Hatasını kabul edemeyen insandan bir cacık olmaz. Sende üstüne gitme çünkü somut bir olay yani bu olayda sadece kendini yıpratırsın ve nerde nasıl davranması gerektiğini bilemeyen kimse için kendini üzmeye yıpratmaya değmez.
Şimdi şöyle tüm ev temizliğinde bana yardım ediyor beğenmediğim daranişari söylüyorum düzeltmeye calişiyor ama bu konu saçma iştw saçma cevap veriyor kabul etmiyor ona göre bir şey yok. Misal komşunun kocasi sağ sola bakmaz ama benimki kız aşağadan iniyor eşim cikarken yukari bi bakiyor veya kapiyi kapatirken Kafasini arkaya doğru dönüyor hiç bakma önüne bakarak kapat kapiyi yani abartiyormuyum.
Hayır abartmıyorsun böyle düşünmekte ve hissetmekte haklısın. Sadece çok fazla belli etme derim ya da güzelce sor konuş kavgayla değil ama
Tamam
Sana istek attım sorum var
İsim ne
Gamze
@kimoldugyiolk Allah benim yaşadıklarımı sana yaşatsın o zaman
Acı çekiyorsun diye millete beddua ediyorsun iyi biri olduğunu sanmıyorum
@kimoldugyiolk o zaman sen de yorum yaparken rencide ve hakaret etmeyeceksin