Arkadaşlar eşimle tartiştik abarttımmı sızce?

Şimdi youtubede kızım şarkili çizgi film bakiyordu bitince araya reklam giriyo işte yabanci hint mi neyse artık adam yanında kız dar pantolon biryeri belli değil ama işte ora bura gözüküyor acik bir yeri yok ama neyse eşim de geçmeyi reklami o an başka bir şey baliyordu telefonda sonra yanına oturdum televizyona bakti işte klibe yanımda ama kız var yani sonra dans etmeye başladi kalcasi gösterdiler kalkti gitti mutfağa temizliğim ben dedi moralim bozuktu çünkü dişariya cikarcakti sonra bende sinirlendim. Dedim niye bakiyorduk klibe şarkiya niye bakmiyimki desi bir şey yokki dedi baktim nolmuş dedi sonra dikkatinimi çekti dedim hemen kapatsaydın dedim oda ne vardi ki dedi kapatmadim nolmuş sen kapatsaydın dedi hem bir yeri acik bile değildi dedi neyse sonra ben baya söylendim oda aynen dikkatimi çekti dedi ne diyon ya dedim oda önce rap sandim şarkiyi merak ettim sonra arkadaki manzara dedi ama yani abeartılcam bir şey yoktuk dedi öyle oda bana gicik cevap verdi yatti mutfağa da birakti moralimi bozdun dedi millet görse güler dedi senin bu tribüne dedi sizce abartiyormuyum. Yani kapat hiç bakma ne olmuş biliyor benim huyumu.
Arkadaşlar eşimle tartiştik abarttımmı sızce?