Sonra ben cikiyom dedi bende gelme istemiyorum boşanalim dedim sorma annesigile gitti eşyalarınıda aldi annesi. 2 gündür evde 1 yaşinda çocukla tekim ne arayan var ne soran ne olcak bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇocuk oyuncağı sanıyorsunuz evliliği bebek yapmayı. İkinizde. İkinizde daha olgunlaşamamışsınız. Sinirle söylenmiş de olsa sözlerin bakış açını gösterir. Siz nasıl ki en ufak şeyde beni sevmiyor bana değer vermiyor verse şöyle demez, böyle yapmazdı felan düşünüyorsunuz ya hani diliniz açıldı mı da ardınıza komuyorsunuz. O da çocuk gibi bişey olgun olsa anasını manasını işe karıştırmazdı. Sanki sorumluluğu yokmuş gibi. Çocuk yapmışsınız artık öyle ayrılalım felan kolay değil. Çok ciddi bir durum ( aldatma) olacak da o zaman bişanacaksınız artık. Çünkü öyle bir lüksunuz yok çünkü çocuğu size aile bakanliğinin yetkili leylekleri getirmedi. Bence sözünü geri al. Her ne kadar o da karı gibi tiriplere girse de alttan alması gereken sen olabilirsin. Çünkü bosanalim sözü senden çıktı. Ara özür dile. Boşanmak istemediğini söyle
011 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyorsun
Soran+1 yılPeki kavga şöyle oldu
Soran+1 yılÇocuk huzursuzdu yoruldum bende akşam oldu eşim dediki ben çocuğu alim dolaşalim sende yemek yap tamam dedim oturma ldasini topla çocuğu giyindin git neyse o rafa koltuk kirlenmiş bana koltuğu sil dedi bende şimdi silemem yemek mi yapim onumu dedim hem sen cikartirsin daha güçlüsün dedim oda azarladi beni konuşmak istemedi çocuğu cikartmiyoedk dedi bende niye böyle yapiyoeshn dedim hoş yaklaştim bağirmadim bir şey yapmadim neyse sonra bu bağirmaya başladi kendi kafasina vurdu ben odayi terk ettim arkamdan oyuncak firlatti neyse sonra bağirip ciğirdi sorma ben gidiyom dedi napiyon den ya dedim ne bu hareketler neyse cikarken bana hakaret etti sonra bende kapiyi kilitledim git gelmee istemiyorum seni olmicak böyle sen napiyorsun böyle dedim az da korktuk bende hakaret ettim neyse sonra gitti annesi file annesi mi aradim tartiştik dedim olmicak boşanalim dedim oda iyi boşanin dedi ayni gün hemen geldiler eşyalarını aldilar onun banka hesabindan da cikti 2 gündür evde takim ne arayan var ne soran ve telefonu yoktu oaramiz da kısıtlıydı sonra bir baktim whatssappden fotomuzu silmiş demekki telefon aldi şimdi ben mi suçluyum söyle bakalim?
- +1 yıl
Ne güzel çocuğu gezdirecek sen de güzel güzel yemeğini yap işte İnatlaşıyosunuz ergenler gibi ikiniz de. İkiniz de suçlusunuz. Sil dediyse siliver. Ya da silemiyorsan da düzgünce söyle. Yemek mi yapayım onu mu yapayım diye atar gider niye yapıyorsun. sen daha iyi silersin felan imalı imalı üstüne bir de. O slagın da duygusal kontrolü yok. Erkek adam öyle kendini kaybetmemeli ne kadar çileden çıksa da. Belki bezdi artık bilemiyorum bu yüzdendir ama yine de böyle davranamaz. Sen de artist artis anasını felan bosanalim yapamıyoruz felan anasına niye öyle bişey diyon sen? Anasını niye işin içine çekiyorsun. Sizin aranızdaki olay bu. Bence adamı ara yani bak de böyle böyle benim hatalarım oldu sen de çok sinirlenince korktum senden de. Şefkat duygusuna oyna. Erkek olduğunu hissetsin biraz minnoşu ol (sen de söyle yaptın böyle yaptına hiç girme. Suçlama yapmana gerek yok Adam ise zaten kendini bilir farkına varır yaptığı hareketlerin saçmalığınin)
Soran+1 yılBilemedim sanki istemiyor daha gibi ne desem boş gibi
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama böyle durumlarda artık çocukları kimse düşünmüyor buna üzülüyorum
Soran+1 yılPerşembe akşamdan beri ne arayip soruyor neyse bende avukatı devreye soktum onlarda kabul etmiş Anlaşmali boşanmayı
Soran+1 yılDeneyim dedim kabul etmiş hemen
Soran+1 yılEşim skype diye bir yer var şş arkadaşlari be patronu iş üzerime 40 yaşlarımda kadına eşimi arayip sorular soruyordu işle alakali ama yani patronada sora bilirdi neyse bende aradim kadını teyze birdaha arama sorun barsa patrona sor benim eşim resmen o Skype da fotoğrafimizi kaldirmiş ve o kadına yazmiş
Soran+1 yılDiyor ki işte iş alakali soruyor sonra kadın diyor ki senin eşim yasakladi senle konuşmayi neyse
Soran+1 yılOndan sonra kadına şey yaziyor aaa yasakladımj ben eşim adına özür diliyorum yazdi akşam üstüfe bu avukat meselesi üzerine kadına tekrar yazdi ben bpşandim bana istediğin zaman yaza bilirsin rahatça
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yazdıklarını okurken birileri eşinin aklına girmiş diye düşündüm aşağıda cevabını vermişsin, sanırım eşinin annesi aklına girmiş, şu muhabbet geçmiş olabilir oğlum milletin eşi neler yapar sen hanımdan çok hanım olmuşsun birde söz geciremiyorsun gibi konuşmuş olabilir, birileri bunu doldurmuş en sonda adam sana şunu yap felan diyor sende yapmıyorsun sinirleniyor ama adamı arayıp sen konuşmalısın çünkü adamı evden kovan bosanalim diyen sensin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir noktaya gelmiş ki ilişkiniz arasan bir dert aramasan bir dert, adam dolmuş zaten boşanmayı düşünüyordur:/.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNoldugunu soyliyim sana normalde tartistiktan sonra cikip geri doncek birine gelme istemiyorum demissin sen ne konuştuğunu bilmiyor musun boşanalim dedim demişsin yukarda sonra da eşyalarini alip gitmiş ne olmasini bekledin ki şimdi de arayan soran yok diyorsun demek ki bu ilk tartismaniz değil aranızda problem varmış bu da noktalamis olayı sana yalvarmaya ayaklarina kapanmaya mi gelcek diye düşünmüştün aynı şöyle bi sebepten arkadaşım adamin evine hamileyken ozur dilemeye gitti neden kovdun diyom sinirle oldu diyo ama nereye varcagini hesaplayin bazi şeylerin aileni ara anlat araya girip konussunlar
013 Yorumla
Soran+1 yılİşte aynen bende de öyle oldu aşkim çok seviyorum onu ama işte oda hiç bukadar tepki vermicek şeye tepki verdi bağiridi arkamdan oyuncak firlatti şimdi telefonu yoktu demekki telefon aldi kendisine whatssappden profil foto tu kaldirmiş çok üzgünüm sorma aramaya şeyim yok annemlerde asla aramaz
Soran+1 yılEvet ilk değil bu aralar çok tartiştik birde
Soran+1 yılVe şöyle bir şey var eşim aslinda herşwye yardım eder evi süpürür moplar mutfağa temizler nevresimimizi hep o değiştirir Torba hiç taşitmaz banyoyu o temizler bebek beşiği o sürer hep ama bu aralar çok tuaflaşri..
Cevap sahibi+1 yılE aramaya yüzün yok annenlerde aramaz diyon nolcak şimdi araya girip yumşatcak kimse yoksa kim yapcak geri aranizi bu aralar tuhaflasti diyon belki canina tak dedi cogu erkek yapmiyo bu dediklerini elindeki kısmeti kaçırmışsın resmen telefon aldi dedin ya başkası varsa da sen kafasinda bitince başkasıni bulduysa nolcak bence sen ara gururu birak şimdi cocugun var
Soran+1 yılOff işte benimde aklıma giriş şimdi ya sitelere girer başka birini bulursa yalniş şeyler yaparsa annemde bekle bakim dedi bu sefer arama bakalım nolcak dedi
Soran+1 yılAma işte telefonu yoktu oaramiz kısıtlıydı gitmiş telefon almiş galiba resmen fotomuzu silmiş whatssappden
Soran+1 yılBilmiyorum ama iyi değilim ğzgünüm
Cevap sahibi+1 yılYa yapıcı olmak lazım tartismalarda neyin nereye varacağıni düşünerek konus bak bi dahakinde dönerse telefonsuz zaten hayat olmaz da sonuçta kendi calistigiyla almistir ona bisey denmez ama dediğim gibi adamı bunaltma zaten sana yardımcı olan biriymis bak herseyde
Soran+1 yılÖyle de aşkim bak bu ay cooook parayla idare ermek zlrundaydik ona rağmen telefon almak nedir doğrumu sence benim haberim olmadan para harcamasi
Cevap sahibi+1 yılSenin paran miydi yani sen çocuk bakiyorum deyince calismiyorsundur diye düşündüm kendi parasiysa alabilir
Soran+1 yılEşim skype diye bir yer var şş arkadaşlari be patronu iş üzerime 40 yaşlarımda kadına eşimi arayip sorular soruyordu işle alakali ama yani patronada sora bilirdi neyse bende aradim kadını teyze birdaha arama sorun barsa patrona sor benim eşim resmen o Skype da fotoğrafimizi kaldirmiş ve o kadına yazmiş
Soran+1 yılDiyor ki işte iş alakali soruyor sonra kadın diyor ki senin eşim yasakladi senle konuşmayi neyse
Cevap sahibi+1 yılBence sen biraz kafada kuruyon kadin yaşliymis zaten boş ver o kadarini
Evlilik çocuk oyuncağı değil ve sen en ufak bir tartışmada boşanma lafını ortaya atıyorsan adam da der bu kadın beni istemiyor benim burada ne işim var der yani
010 Yorumla
Soran+1 yılBen avukat tuttum öyle perşembe den beri beni aramadi bende yoklamak için abukati arattim onlarda resmen Anlaşmali boşanmayi kabul ettiler
Soran+1 yılVe daha kötüsü
Soran+1 yılOndan sonra kadına şey yaziyor aaa yasakladımj ben eşim adına özür diliyorum yazdi akşam üstüfe bu avukat meselesi üzerine kadına tekrar yazdi ben bpşandim bana istediğin zaman yaza bilirsin rahatça
Soran+1 yılNey değilmiş
Soran+1 yılResmen biliyor benimde gördüğüme göre göre yapiyor bunu
Soran+1 yılBen sana özelden yazdim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ne kadar çabuk bosanmayi kabul edip en ufak kavgada söylüyorsunuz sizin kavganiz yuzunden olan çocuklara oluyor yapmayın çocuk evli olupta hemen boşanmayı düşünen insanlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ortalık sakinleşince gelir sinirlenince ne diyeceğini bilmiyorsun onun için gitmis
016 Yorumla
Soran+1 yılÖylede oda sinirlenince ne yapcani bilmiyor saçma sebepten bağirdi böyle oldu her şey ve 2 gün oldu insan arar ya
Soran+1 yılVe şöyle bir şey var paramiz kısıtlıydı telefon aldi galiba kendine çünkü whatssp de profil fotomuzu silmiş
Soran+1 yılPeki tartiştik insan gelmez mi karisi kizi evde tek ve üstelik paramiz çok azdi bu ay ona rağmen benim haberi. Olmadan para harcamasi yalniş bence Sencede öyle değilmi
Soran+1 yılAynen öyle artık böyle kopukla galiba evlilik yapacak bir şey yok galiba
Soran+1 yılTamamda kimse aratip sormuyor ki
Soran+1 yılSanmiyoeum ben yalniş birey yapacak dite korkuyorum yani siteye girip başka kadınalrla konuşursa bir şey olursa dite korkuyorum
Soran+1 yılOla bilir şeytan girer belki aklına
Soran+1 yılHaftaya doğum günüm her şey bok gibi oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen boşanmak istediğin için saygınduymak zorunda !
sen vazgeçtiysen ben yanım kocamın yanı gibi bir yerden girip yanında kal
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte koca sonuçta çocuğu var 2. Gün ne ariyor ne soruyor ne şöyle birler var kısıtlı paramiz vardi telefonu yoktu galiba telefon aldi kendisine çünkü whatssapp de profil fotosu gitmiş demekki oda beni sildi istemiyor galiba
Cevap sahibi+1 yılYuvanı toparla
Soran+1 yılÇocuk huzursuzdu yoruldum bende akşam oldu eşim dediki ben çocuğu alim dolaşalim sende yemek yap tamam dedim oturma ldasini topla çocuğu giyindin git neyse o rafa koltuk kirlenmiş bana koltuğu sil dedi bende şimdi silemem yemek mi yapim onumu dedim hem sen cikartirsin daha güçlüsün dedim oda azarladi beni konuşmak istemedi çocuğu cikartmiyoedk dedi bende niye böyle yapiyoeshn dedim hoş yaklaştim bağirmadim bir şey yapmadim neyse sonra bu bağirmaya başladi kendi kafasina vurdu ben odayi terk ettim arkamdan oyuncak firlatti neyse sonra bağirip ciğirdi sorma ben gidiyom dedi napiyon den ya dedim ne bu hareketler neyse cikarken bana hakaret etti sonra bende kapiyi kilitledim git gelmee istemiyorum seni olmicak böyle sen napiyorsun böyle dedim az da korktuk bende hakaret ettim neyse sonra gitti annesi file annesi mi aradim tartiştik dedim olmicak boşanalim dedim oda iyi boşanin dedi ayni gün hemen geldiler eşyalarını aldilar onun banka hesabindan da cikti 2 gündür evde takim ne arayan var ne soran ve telefonu yoktu oaramiz da kısıtlıydı sonra bir baktim whatssappden fotomuzu silmiş demekki telefon aldi şimdi ben mi suçluyum söyle bakalim?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anlaşılmış
Şiddete meyil var … sende korkmuşun… adamlar da hemen kabul etmiş …
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Tartışma nedeni ne idi ki eşine gelme istemiyorum dedin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanalım diye tahrik ve tahdit et adamı sonra ne olacak de, inşallah senden boşanır. Bana biri boşanalım desin orada bitiririm. Sakız mı bu en ufak şeyde ağıza alınsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak lafını neden bu kadar kolay dile alıyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben sinirden cikti ama eşim şu ana kadar boşalanım demedi hiç bana şimdiler hiçbiri aramiyoe beni ama çocuk var sonuçta aramalari lazim bularardq olmaz ama ya
+1 yılee sen bosanalim demissn ns agliyon simdi burada
00 Yorumla
+1 yılSende tartistin tamamda bosanalin ne
06 Yorumla
Soran+1 yılSinirden dedim ve bağrüypr hep ya dayanamadim öyle dedim saçma sapan bağirp cağirdi arkamdan oyuncak firlatti bende öyle dedim ben gidiyorum dedi kapida bana birde hakaret etti bende ona ettim istemiyorum seni dedim öyle çok sinirden
Soran+1 yılAnnesinde ayni gün eşyalarını aldi hemen 2 gündür ses yok ve paramiz kısıtlıydı kendine galiba telefon almiş whatssap profil fotomuzu silmiş
- +1 yıl
Isin zor bence
Evliliklerin hepsi pamuk ipligine bagli
Soran+1 yılEvet zor yapacak bir şey kalmadi bence oda kin li inati bar bana derli evden atmadan ömce düşünecektin boşanmak istiyorum diyen sendin falan yaklaşmaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hayatta iki seyin kararini verirken dikkat edeceksin
Eş ve iş bende eşimi secemedim hem ben hem eşim hem çocuklarım mutsuz
Soran+1 yılAma seviyorum eşimi şimdik bilmiyorum ne olcak…. Neden tsrtişiyormusunuz
Ee boşanalım demissin uzaklasması normal degilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖylede çocuğu var insan gene yapıcı olur arar sorar hele kaynana
Soran+1 yılVe kısıtlı oaramiz vardi telefonu yoktu telefon almiş galiba be whatssapp profil foto silmiş bizim
Soran+1 yılBen annesini ve babasini sildim profil fotoyu sildim sansinlar diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle koca mi olur? Boşan
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte ama şöyle eşim bana herşwyde yardım eder evi temizler süpürür moplar mutfak temizler torbaları taşitmaz nevresimini hep o değiştirir ama şu an yaptiği çok saçma ben öyle demiş ola bilirim ama onun koca olarak çocuğu bar bir arar ya 3. Gün oldu
+1 yılsende git annesine. bende evi terkettim de
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz siniri geçsin gelir bekle
127 Yorumla
Soran+1 yılYa ama şöyle bizim kısıtlı paramiz vardi telefonu yoktu eşimin bir baktim whatssapp profil resmimizi silmiş
Cevap sahibi+1 yılBosanacagimi düşünüyor
Soran+1 yılÖylede insan bi arar sacmalama der çocuğumuz var der ben öyle dedim dite hemen boşandikmi
Soran+1 yılBi tartişma oldu diye hemen kafasina göre para harcamasi oldumu sence
Cevap sahibi+1 yılKonu ne bilemem ama sinir halinde mantıklı davranmasını bekleme
Soran+1 yılAşkim azicik onda suç bar o cikardi kavgaya saçma sapan
Soran+1 yılNolcak bilmiyorum yalniş yapacak diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu en iyi bilen sensin yumusayacak biriyse alttan al konuşalım de yok sert davranan biriyse biraz daha bekle
Soran+1 yılPazar günü eşim biz Sakarya’da oturuyoruz araba bozuldu İstanbul’a gidecekti annesigille araati yaptirmaya neyse şimdi onlarla giderim kafasina buyruk olur veya evde tek bilemedim korkuyorum yalniş bir şey yapar diye
Cevap sahibi+1 yılO zaman bişey yapma bekle çok üstüne düşme erkekler fazla baskı sevmez ben bile birine sinirlendigimde uzaklasirim o an kirabilirim
Soran+1 yılBen işte uzaklaşamiyorum misal tartiştik ta ozaman hemen o an giderim barişmak isterim eşim hep rahat birak beni der uzaklaşmak iter ben tam tersiyim bilmiyorum nolcak
Cevap sahibi+1 yılSenin yüzünden o zaman biraz şal adamı kafasını toplasın
Soran+1 yılHaftaya doğum günüm her şey bok oldu
Cevap sahibi+1 yılSuç senin
Soran+1 yılAşkim bence suçlu değilim benim adam kaç haftair tuhaf benden uzak ilgi okadar yom kavga sebebi de ne ben çocuğu gezdirin sende yemeği yap dedi sonra tamam oturma odasini topa giyindim gidin dedim tamam dedim sorma koltuk lekeli sil dedi bende şimdi silemem yemek yapcam okadar işim var dedi ssen daha kuvvetlisin hem dedim ben cikarmasm dedim neyse norma cikmiyorum dedi çocukla tersledi beni bende hoş yaklaştim yapma dedim kötü olmayalım dedim niye böyle birden kötü oldun dedim işte beni ciddiye almiyorsun dedi bende tamam sakin ol al git işte çocuğu seni ciddiye almadiğim yok zaten günümde değilim silerim yani dedim Buda git yanımdan rahat birak git yemeğini yap dedi o arada çocuk miz miz peşimde yemek yapamiyorum neyse sonra pat diye bağirmaya başladi birde arkamdan oyuncak firlatti
Soran+1 yılBen ne bağirdim ne hakaret ettim sonra kendi kafasina vurdu delircem ya dedi yaw dedim napiyon sen niye böyle tepki veriyorsun bir şey yok ortada dedim neyse sonra ben cikiyork dedi cikarken bana hakaret dedi bende kapiyi kilitledim dedimki git gelme istemiyorum seni daha bu hareketler ne dedim ya sonra bende hakaret ettim duydu balkona burdu al beni diye almiyoeum sen yapmicam hareketler yaptin dedim durduk yere aramizi bozdun dedim
Soran+1 yılSonra annesine gitti aradim annesini tartiştik böyle böyle oldu dedim sonra olmicak boşanalim dedim aynen iyi boşanın ozaman dedi sonra hemen Aradi tekrar beni eşyalarını alacaz dedi
Soran+1 yılBöyle yani sence nerde bende suç bi söylermisin
Soran+1 yılÜstüne birde para kayıtlı gidip kendine telefon alip whatssappden fotomuzu silmesi oldumu şimdi söyle aşkiö şimdi kim abartmiş kim suçlu
Cevap sahibi+1 yılOha anneside dünden raziymis
Cevap sahibi+1 yılAbartmış o zaman ya bu erkekler ev işine ne burnunu sokuyor ki al çocugu git dışarı kadın yemek yapar temizler sanane yani
Soran+1 yılE tabiki işte diyorum sana sucum yok bu işde ayrıca annesi öyle olunca aman yapmayin çocuk var dersi şimdi iyi boşanın dedi hemen kiskaniyor sen beni ve aramiza hep fitnelik gizliden yapmaya calişiyordu hep kpcasina bana laf sokturuyordu işte kahvesini götüreceksin kocana ben ariyordum eşimi rahat birak çocuğu onlar öyle dedi eşim rahat birak beni çok sıkıyon demeye başladi
Soran+1 yılEvet işte normalde bana demez şunu yap diye yani öyle huyu yok bana şunu getir bunu yap bile demez o an onu dedi sonra ortaliği dağitti durduk yere bağridi işte
Cevap sahibi+1 yılNeyse çocuk var kolay kolay bosanmaz biraz bekle döner
Soran+1 yılGörcez artık. Birden aklıma giriyor şeytan diyor boşa gitsin sonuçta beni böyle birakti sorumsuz bu aralar aileci oldu beni hiç savunmaz arada ben söylediğimde yapar ağzimi açamaz annesi gile
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılHiç bir şey bilmiyorum şu anda … çokta üzgünüm ne yapim ne yapmayim hiç bir fikrim yok aşkim ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek mi çocuğun
033 Yorumla
Soran+1 yılHayir kiz
Soran+1 yıl1 yaşinda eşim hep kiz olsun isterdi şimdi bana saçma sağan yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılSen o Kadın mısın eşim sıcaktır diyor solana geçiyor diyen kişi
Soran+1 yılAaaaaa evettt benim o
Cevap sahibi+1 yılHhahha çok yorum yapmadım en son yazdım cevap vermedin yine soru mu sordun eşin kaçtı mı
Soran+1 yılBiz ondan sonra başka sebepten tartişma cikti eşim saçma tavir yapti bağirdi yani sacmaladi sonra sinire istemiyorum git biradaha gelme dedim ve şöyle bir şey paramiz kısıtlıydı telefonu yoktu galiba kendine telefon aldi bizim whatssappp fotomuzu silmiş
Cevap sahibi+1 yılYani bütün sorunu ekonomi falanmış o yüzden senden uzak kalmış evin kira mı bu arada
Soran+1 yılYok be ekonomide sikinti yok evimiz var bizim Euro kazaniyor
Soran+1 yılAma bazen as oluyor misal bu ay coooook az para ile idare etmek zorundaydik ama o ona rağmen bi tartişti diye telefon aldi galiba
Cevap sahibi+1 yılSizin evlilik sakat seni kısıtlama baskı ekonomi bozuk senin gözün paralı Erkeklere kayar yaşlı olsa dahi bilmiyorum evden de gitti ne yapacaksın ki ondan sana koca olmaz boş ver onu kayınpederin parası çok mu bu arada
Soran+1 yılŞimdi şöyle bana ev işlerimde çok yardım eden biri evi süpürür moplar mutfak temizler nevresimizi hep o değiştirir torbalari hep o taşir bebek beşiğini o sürer yani ne bilim herşeyi yapar
Cevap sahibi+1 yılEvet ama oda yetmez bi yere kadar eve bakması lazım para lazım kimde çok para görsen sana yardım ederse ona ilgi duyarsın kayınpederin olsun başka biri olsun kocanda bıraktı ya seni o yüzden
Cevap sahibi+1 yılPara sıkıntısı çekiyor musun
Soran+1 yılKayın pederim tam bir cıkcık bir kez tartişmiştik cik hesaplardan dln dedi para göz yani
Cevap sahibi+1 yılPara çıkmaz ondan o daha başkasından ister sen onla anlaşamıyor musun
Soran+1 yılYani iyikwn cok iyiyiz ama anlaşamadiğimiz şeylere eoöuyoe aslinda genelde tamam der ama bazen gicikliği tutar
Cevap sahibi+1 yılAnladım seni sever mi iyi davranır mı yoksa genelde gıcıklık yapıyor
Soran+1 yılYok sever iyi davranir diyorum ya herşeyi yapar benim için
Soran+1 yılKendisine hiç bir şey almaz
Cevap sahibi+1 yılPara konusunda demek ki cimri ama bence etkilersen alır ya hondan hoşlanmalı sağlı ister miydin o gözle bakmasını oğlu zaten bi işe yaramıyor onun parası çok cimri ya topluyordur bi tomar parası var
Cevap sahibi+1 yılDediklerim kafana yatmadı mı genelde
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen gel sana tecrübe vereyim burada konuşamıyorsun sorunu beğendim
Soran+1 yılYani şuana kadar okuduğum en saçma yorum sacmalüyprsun bildiğin hadi işime bak
Cevap sahibi+1 yılSaçlamadım sadece fırsatları değerdir demiştim tabi ki kafana yatmıyorsa onu bilemem öyle biri değil mi genelde bari onu de başka san tecrübe vereyim
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılTamam da yanına çekersen belli etmeden seni kötüler mi o derece kötü mü
Soran+1 yılAnlamadim
Cevap sahibi+1 yılDiyorum belli etmeden kaza olarak gögüsleri gördü kazağın ü üstü açık ne düşünür
Soran+1 yılSapikmisin sen ya benim derdim ne sen ne diyorsun bi işine bak ya
Cevap sahibi+1 yılSapıklıktan demiyorum diyorum ki birden içeri girdi eğilmişsin mesela evi temizliyorsun gögüslerin üstü görünüyor ne düşünür ne der onu diyorum
Cevap sahibi+1 yılAma sen beni anlamıyorsun ki kocandan umutunu kes
Soran+1 yılToparliyimda cesaret edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe konuda
+1 yılSende küs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeldi mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. roller değişmiş :D
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol beklee
02 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum ama kafamda kuruyorum işte sitelere girer başkalarıyla konuşur yalniş bir şey yapar diye
Soran+1 yılVe Koşuyolu paramiz vardi kendine telefon almasi da olmadi gibi
Eyvah eyvah napcan
00 Yorumla
+1 yılNerdensin
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!