Kaynanam sürekli bizde boşansam abartmış olmam değil mi?

Ay çok doluyum bu konuda. Şimdi arkadaşlar kayınbabam öldüğünde kaynanam bize çok gelir giderdi bende tabii ki zor dönemler deyip ilgilenirdim vs. ama 6 ay oldu 2 ayın içinde üç kez 10-15 gün gelip kalıyor normalde tek yaşıyor. İki hafta önce gitti bugün aradı haftaya gelirim diyor (gelebilir miyim değil bakın gelirim (!)) gitgide de kalma süresi artıyor. yani insanlık ettim kabul ettim ilgilendim ama kadın böyle böyle yerleşecek herhalde. Hayır kötü biri değil kafamızda pek uyuşmuyor ama bir şekilde idare ediyoruz. Hastalıkları arttı çok etkilendi vs bir şey de diyemiyorum vicdanen ama gelip gitmeler sıklaştıkça huzursuzda olmaya başladım. Üstelik biz bir yıllık evliyiz 6 ayı kaynanamla geçti son 2 ayıda neredeyse evim kendinin evi oldu. Eşimde çok rahat değil hani sonuçta evin için kendisiyle bi yatak odasında görüşebiliyoruz ama annesi olduğu için de seslenemiyor benim anladığım.(şunuda belirteyim evde hep aynı koltuğa oturuyor hiç kalkmamaya hemde tüm gün aynı yerde ve gece 1-2ye kadar uyanık mesela şu an uyanık tv izliyor boş boş, bu saatte yatar sabah 5te uyanır bizim uyanmamızı bekler çok rahatsız edici of) Ben ne yapayım ya

Kaynanam sürekli bizde boşansam abartmış olmam değil mi?